Kokoukset, juhlat, lounaat, catering - kaikki onnistuu!

Etsitkö kokoustilaa, juhlatilaa, catering-palveluita tai tapahtumajärjestäjää Turussa
– vai maistuisiko lounas? Tervetuloa Maunoon!

Mauno-ravintolat sijaitsevat Turun Tiedepuiston alueella Kupittaalla.
Löydät Maunot BioCitystä, ElectroCitystä ja TriviumCitystä.
Meillä on myös monipuolinen valikoima kokoustiloja, juhlatiloja ja
edustus/saunatiloja - tutustu vaihtoehtoihin nettisivuillamme.

Ajankohtaista

Energinen Mari Tuovinen tarttuu Maunossa uusiin haasteisiin: Asiakas on tärkein!

– Meillä on täällä Mauno ElectroCityssä aivan ihana asiakaskunta, ja monen kanssa on tultu tutuiksi. Olisi ihana rupatella heidän kanssaan enemmänkin, mutta usein lounas on niin hektinen, ettei siinä niin paljoa ehdi, sanoo Mari Tuovinen.

Asiakkaille jää onneksi nyt entistä enemmän aikaa, sillä Maunossa aiemmin kokkina työskennellyt Tuovinen on nyt nimitetty Mauno ElectroCityn salin vuoropäälliköksi.

Tuovisen tehtäviin kuuluu muun muassa ravintolan toiminnan kehittäminen, asiakastyytyväisyys, ravintolasalista huolehtiminen ja yhteistyö keittiön kanssa.

Asiakkaat tapaavat Tuovisen usein ravintolan kassalta tai salista. Hän toivoo, että mielessä oleva palaute kerrottaisiin rohkeasti hänelle.

– Asiakas on tärkein, joten kaikki palaute on todella arvokasta! Asiakaslähtöisestihän tätä pitää tehdä, ja kehittyä koko ajan.

 

Turun Kupittaalla sijaitseva Mauno ElectroCity on avoinna arkisin kello 10.30-13 ja tarjoaa päivittäin kolme erilaista lounasvaihtoehtoa. Ravintolassa ruokailee päivittäin 300-400 asiakasta.

– Ylivoimaisesti suosituin lounasvaihtoehto on buffet, sen valitsee noin puolet asiakkaistamme. Toinen puoli asiakkaista ottaa vaihdellen joko salaattiannoksen tai street food -annoksen, Tuovinen kertoo.

Street food -annoksina on vaihdellen esimerkiksi pizzaa ja hampurilaisia. Tänä syksynä on kokeiltu myös lautasannoksia. Ne on otettu innostuneesti vastaan ja palaute niistä on ollut hyvää.

 

Energinen Tuovinen opiskelee työnsä ohella restonomiksi. Hän odottaa innolla, että pääsee soveltamaan uusia opiskelun tuomia oivalluksia myös työelämään.

Opiskelu on Tuovisen sydäntä lähellä aina, ja hän haluaa kehittää itseään. Ennen ravintola-alaa Tuovinen työskenteli pitkään kaupan alalla. Kun hän opiskeli työn ohella ruokamestarin erikoisammattitutkinnon, syttyi rakkaus ruokaan. Pian Tuovinen päättikin kouluttautua kokiksi. Hän tuli ravintola Maunoon työssäoppimisjaksoon vuonna 2017 ja on sillä tiellä edelleen.

– Näiden viimeisten kolmen vuoden aikana Mauno ElectroCityn asiakasmäärä on lähes tuplaantunut! Olemme löytäneet sellaisen konseptin, joka toimii, ja sellaiset tuotteet, joista asiakkaat pitävät, Tuovinen iloitsee.

– Olemme kokeilleet vuosien varrella erilaisia asioita ja tuotteita, kuten esimerkiksi nuudelibuffettia ja puurobuffaa. Kokeilut ovat tärkeitä, jotta toiminta kehittyy ja löydämme sen, mitä asiakkaat haluavat. Eli jos asiakkailla on toiveita, minulle saa tulla kertomaan!


Mauno ElectroCity sijaitsee osoitteessa Tykistökatu 4. Kaikkien Kupittaan alueella toimivien kolmen Mauno-ravintoloiden lounaslistat löydät osoitteesta www.mauno.fi

Maunot keskittyvät ruokaan – kokoustilat ja saunat liittyvät osaksi Jokea

– Ravintolatoiminta on meidän vahvuutemme, ja nyt pystymme keskittymään siihen täysillä, sanoo Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.

Turun Kupittaalla Mauno-ravintoloiden yhteydessä tähän asti toiminut kokouskeskus Mauno liittyy lokakuun alussa osaksi Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokea ja siirtyy samalla Joki-brändin alle. Mauno-ravintolat puolestaan keskittyvät jatkossa palvelemaan lounasasiakkaitaan entistä paremmin. Lisäksi Maunot vastaavat edelleen kaikkien Joki-kokoustilojen kokoustarjoiluista, kahvituksista ja iltatilaisuuksista.

– Asiakkaalle mikään ei muutu, sillä he saavat edelleen kaikki palvelut – kokoustilat ja tarjoilut – yhdellä kertaa, ja samoilta tutuilta myyntipalvelun työntekijöitä.  Me voimme satsata ydintuotteeseemme, ruokaan, ja kiinteistön omistajalla, Turun teknologiakiinteistöillä, taas on enemmän resursseja kehittää tiloja ja niiden myyntiä. Näkisin, että tässä kaikki voittavat, Kiili kertoo.

Aiemmin kokouskeskus Maunoon kuuluneiden, BioCityssä sijaitsevien kokoustilojen Presidentti (kuvassa), Ministeri ja Manu-tilat sekä saunojen Mauno Sky ja Mauno Circus myynnistä vastaa jatkossa Turun teknologiakiinteistöt. Aiemmin Manu Eventsin myyntipalvelussa työskennelleet henkilöt siirtyvät lokakuun alussa Teknologiakiinteistöjen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Turun teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen näkee, että uudistus tukee koko ajan kasvavaa jakamistalouden ja yhteiskäytön trendiä.

– Yritysten tilojen tarve ja käyttö on muuttunut nopeasti. Ennen jokaisella työntekijällä oli oma huone, ja monilla yrityksillä oli omat neuvotteluhuoneet ja auditoriot. Nyt on siirrytty yhteisiin työtiloihin, ja koko ajan siirrytään yhä enemmän yhteisiin neuvottelu- ja edustustiloihin. Omien, kiinteiden tilojen tarve pienenee – ja se on myös merkittävä kulujen säästökohde yrityksille, sanoo Lehtinen.


Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kokous-, tapahtuma- ja edustustiloja sekä tapahtumatarjoiluja voi varata numerosta 010 315 3000 ja sähköpostiosoitteesta sales@manuevents.fi. 1.10. alkaen tiloja voi varata uudesta osoitteesta myynti@jokiturku.fi (myyntipalvelun puhelinnumero säilyy ennellaan). Kaikki Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen tilat löytyvät Joen nettisivuilta lokakuun alkuun mennessä.​

Mauno-ravintolat toimivat Turun Kupittaalla ElectroCityssä, BioCityssä ja TriviumCityssä. Maunoissa käy lounaalla arkisin noin tuhat asiakasta. Maunoja pyörittää Manu Events Oy, joka on yksityinen turkulainen ravintola-alan yritys, joka toimii Turussa ja Helsingissä.

 

Syksyn ihanin jälkiruoka yhdistää uuniomenat ja kaura-omenapaistoksen!

Apua, miten hyvää! Paljonko tätä kehtaa ottaa?

Mauno BioCityn lounaalla tiistaina tarjoiltu omenajälkiruoka herätti lounastajissa paljon ihastusta, ja monen oli ihan pakko hakea vielä pieni satsikierroskin. Koska niin moni kyseli tämän jälkiruuan reseptiä, Maunon kokit halusivat jakaa sen kaikkien iloksi.

Tämä jälkiruoka on paitsi herkullinen, myös helppotekoinen ja edullinen! Jälkiruuassa yhdistyvät uuniomenoiden ja kauraomenapaistoksen parhaat puolet: pehmeiksi paahtuneet omenat ja rapea kauramuru.Maunon omenaherkku

1 kilo kotimaisia omenoita
päälle: sokeria, kanelia

Kauramuruseos:

40 g voita
3 rkl siirappia
1 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria

Huuhtele omenat ja leikkaa ne puoliksi. Poista siemenkodat. Halutessasi voit jättää omenanpuolikkaisiin kannat, ne näyttävät hauskoilta.

Laita uunipellille leivinpaperiarkki ja laita omenanpuolikkaat pellille leikkuupinta ylöspäin. Ripottele omenoille sokeria ja kanelia.

Tee kauramuruseos kulhossa. Sekoita pehmeän voin joukkoon kaikki muut ainekset.

Lusikoi täytettä omenoiden päälle.

Paista omenoita uunissa 180 asteessa 35-45 minuuttia, kunnes omenat ovat kypsiä ja pehmeitä ja muruseos rapeaa. Kokeile kypsyyttä tikulla, paistoaika vaihtelee uunin ja omenalajikkeen mukaan.

Anna omenoiden jäähtyä hiukan, ja valmista sillä aikaa jugurttivaahto. Halutessasi voit ripotella omenoiden päälle tomusokeria ennen tarjoilua.

 

Vaniljainen jugurttivaahto

2 dl kuohukermaa
1 dl turkkilaista jugurttia
sokeria ja vaniljasokeria

Vaahdota kerma ja vispaa joukkoon jugurtti. Mausta makusi mukaan sokerilla ja vaniljasokerilla. Tarjoa yhdessä omenaherkun kanssa.

 

Herkullisia hetkiä!
Lisää uutisia

Maukkaita hetkiä Maunossa

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.

Palautelomake

Peruuta