Meillä Maunossa asenne on tärkein! #maunolife

Mauno on yksityinen kokous- ja ravintolapalveluita tarjoava yritys. Maunossa järjestät helposti isot ja pienet kokoukset, laadukkaat yksityistilaisuudet, nautit monipuolisesta ja laadukkaasta lounaasta. Meillä pidät myös yrityksesi edustustilaisuudet esimerkiksi kaupungin tyylikkäimmissä tiloissa kattoterasseineen tai tilaat vaikka tarjoilut perhejuhliin Maunon catering- palvelusta. Tervetuloa Maunon maailmaan!

Ajankohtaista

Vauhdilla kasvava Manu Events nappasi viestintäjohtajakseen Heli Niemisen

- Olemme saaneet timantin! Halusimme tiimiimme kovan luokan ammattilaisen, ja Heli Nieminen jos kuka tuntee turkulaisen ruokakulttuurin ja alan toimijat, iloitsee Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.

Manu Events on kasvanut muutamassa vuodessa erittäin merkittäväksi ravintolatoimijaksi Turun alueella ja kasvattanut liikevaihtoaan vuosittain hurjalla tahdilla. Manu Eventsiin kuuluvat muun muassa Kupittaan alueen supersuositut Mauno-ravintolat sekä niiden upeat sauna- ja kokoustilat, Uittamo paviljonki, Akatemiatalon juhlasali, monipuoliset catering-palvelut ja kesällä Turun jokirantaan avautuva uusi 150-paikkainen kalaravintola.

Yritys satsaa nyt voimalla markkinointiin ja viestintään rekrytoimalla riveihinsä pitkän linjan viestinnän ammattilaisen ja ruoka-alan asiantuntijan Heli Niemisen.

- Manu Events on kasvava, dynaaminen yritys, joka tarjoaa mahtavan aitopaikan turkulaiseen ruokakulttuuriin. Tämä on minulle uusi, huikean kiinnostava mahdollisuus, sanoo Nieminen.

Hän tulee työssään kehittämään yrityksen sisäistä sekä ulkoista viestintää ja lisäksi vastamaan sosiaalisen median kanavista ja muun muassa yrityksen visuaalisesta ilmeestä.

- Yrityksen viestinnässä pitää sisäistää arvot ja tavoitteet, ja elää ja hengittää yrityksen tarinaa. Kysymys on yleisön tavoittamisesta ja laadukkaista sisällöistä. Manu Eventsin brändi on erinomainen ja sen kasvu on aivan huimaa. Lisäksi Santtu Kiili on sellainen ideamoottori, että vain taivas on rajana sille, mitä voimme saavuttaa.

Nieminen työskenteli pitkään Turun Sanomien toimittajana ja ruokasisältöjen tuottajana. Hän on Turun kaupungin ruokakulttuurilähettiläs ja kirjoittanut menestyskirjat Turku lautasella 1-3. Suomen keittiömestarit palkitsivat hänet vuoden ruokatoimittajana vuonna 2016.

 

Manu Events toimii useassa pisteessä eri puolilla Turkua. Kupittaalla BioCityssä, ElectroCityssä ja Triviumissa sijaitsevissa Mauno-ravintoloissa lounastaa yhteensä noin tuhat ihmistä päivässä. Uittamo paviljonki on merellinen kesäravintola, ja Turun Akatemiatalon juhlasalissa pidetään upeita juhlia vuoden ympäri. Vierailukeskus Joki on paikka, jossa kohtaavat päivittäin alueen yrityselämän edustajat. Manu Eventsin kruununjalokivi tulee olemaan Aurajokirantaan, Bassin taloon avautuva kalaravintola, joka valmistuu loppukesästä. Yritys järjestää asiakkailleen noin tuhat tapahtumaa kuluvan vuoden aikana.

Manu Eventsin liikevaihto on vuonna 2018 neljä miljoonaa euroa ja yritys työllistää 25 henkilöä. Manu Events rekrytoi nyt voimakkaasti ja kaksinkertaistaa henkilökuntansa kuluvan vuoden aikana.

 

Lisätietoja antavat:

toimitusjohtaja Santtu Kiili, p. 050 4390670, e-mail: santtu.kiili@mauno.fi

viestintäjohtaja Heli Nieminen, p. 044 7096787, e-mail: heli.nieminen@mauno.fi

Haluatko uusia haasteita? Hae meille töihin!

Tule meille töihin!

Mikäli kaipaat uutta potkua urallesi tai haluaisit haastaa itsesi uusissa ympyröissä niin silloin on aika vaihtaa työpaikkaa.

Manu Events Oy on kasvava paikallinen ravintolayritys, jonka ravintoloita ovat mm. monipuoliset Mauno- ravintolat BioCityssä, TriviumCityssä ja ElectroCityssä. Maunoista löytyy paljon kokoustiloja, upeat edustus- ja saunatilat sekä kasvava catering- toiminta, joka nyt kipeästi kaipaa vetäjiä. Lisäksi yritykseen kuuluvat merellinen kesäravintola Uittamo Paviljonki, tilauskäytössä oleva upea Akatemiatalon Juhlasali sekä uusi- ja moderni vierailukeskus Joki.

Lisäksi avaamme kesällä jokirantaan uuden ruokaravintolan, jossa on myös laadukkaita kokous- ja juhlatiloja sekä aktiivista baaritoimintaa viikonloppuisin. 

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä n. 25 henkilöä sekä tarvittaessa vuokratyövoimaa. Liikevaihtoa oli v. 2017 n 2,9 M€ ja myynnin kasvua tälle vuodelle odotamme n. 30%, joten olemme kevään aikana palkkaamassa yhteensä n. 20 uutta ravintola-alan ammattilaista meille töihin. Jokirannan rekrytointi alkaa heti, kun tiedämme tarkan ajankohdan sille, milloin kiinteistön remontti valmistuu ja ravintola avataan, mutta arviolta vielä tämän kuun aikana. Tulemme tarvitsemaan monipuolisesti ravintola-alan henkilökuntaa keittiöön ja salin palvelutehtäviin, joten mikäli työpaikka varmasti mielenkiintoisessa konseptissa kiinnostaa, niin seuraa meidän nettisivuja tai someviestintää. 

Meillä arvostetaan työntekijöitä kovasti ja olemmekin panostaneet monipuolisesti työhyvinvointiin läpi vuoden. Henkilökuntaetuina ovatkin mukavien työkavereiden lisäksi mm. laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, liikuta-/ virikesetelit ja monipuoliset työhyvinvointia parantavat aktiviteetit.

Lisätietoja muista ravintoloista löydät täältä: www.uittamopaviljonki.fi, www.akatemiatalonjuhlasali.fi , www.vierailukeskusjoki.fi tai facebookista ja Instagramista, #maunolife 

 

Nyt avoinna olevat työpaikat:

Keittiömestari catering-palveluihin

Haemme keittiömestaria täysiaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Keittiömestarin tehtävänä on toteuttaa asiakkaiden ruokatoiveet vaikka unelmien hääjuhliin tai organisoida suurten tapahtumien laadukkaat ruokapalvelut sekä tietenkin kehittää monipuolisia catering- toimintojamme. Työ vaatii joustavuutta työaikoihin ja sisältää myös muita keittiötehtäviä yrityksen sisällä. Arvostamme aiempaa kokemusta catering- toiminnasta ja ajokortti on välttämätön työtehtävän hoidossa.

Salin vuoroesimies catering- palveluihin

Haemme salin vuoroesimiestä täysiaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Saliesimiehen tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa asiakkaiden toiveet vaikka unelmien hääjuhlista tai organisoida suurten tapahtumien laadukkaat ravintolapalvelut sekä tietenkin kehittää monipuolisia catering- toimintojamme. Työ vaatii joustavuutta työaikoihin, anniskelupassin ja sisältää myös muita salin työtehtäviä yrityksen sisällä. Arvostamme aiempaa kokemusta catering- toiminnasta ja ajokortti on välttämätön työtehtävän hoidossa.

Molempiin työpaikkoihin on hakuaikaa 15.3 saakka. Kaikki avoimet hakemukset lähetetään palkkatoiveineen sähköpostilla kimmo.nurmi@mauno.fi.

Lisätiedot ja kyselyt arkisin ravintolatoimenjohtaja Kimmo Nurmelle, 050-912 0000 / kimmo.nurmi@mauno.fi

 

Tervetuloa mukaan positiiviseen ja kehittyvään Maunolife- perheeseen!

 

 
Lisää uutisia

Maukkaita hetkiä Maunossa

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.