Kokoukset, juhlat, lounaat, catering - kaikki onnistuu!

Etsitkö kokoustilaa, juhlatilaa, catering-palveluita tai tapahtumajärjestäjää Turussa – vai maistuisiko laadukas lounas?
Tervetuloa Maunon maailmaan!

Mauno on Turun suurin kokouskeskus, jossa järjestät helposti sekä isot että pienet kokoukset.
Meiltä löytyy myös upeita tiloja erilaisiin juhliin ja yritystilaisuuksiin – muun muassa Uittamo Paviljonki, Akatemiatalon juhlasali ja edustustiloja huikeilla näköaloilla!
Kolmessa Kupittaan alueen Mauno-ravintolassa voit nauttia arkisin monipuolisesta lounaasta.

Ajankohtaista

Tällainen on Bassin joululounas - varaa paikkasi nyt!

Alkuruuaksi siianmätimoussea, jääkellarin nieriää, Jäämeren katkarapuja, kylmäsavulohitartaria saaristolaisleivällä ja paljon muuta. Pääruuaksi joko sinappikuorrutettua rypsiporsasta, paistettua kuhaa tai paahdettua punajuurta – ja lopuksi valikoima jälkiruokia. Kuulostaa herkulliselta, vai mitä?

Kaikkia näitä herkkuja - ja paljon muuta - löydät Bassin joululounaalta, joka on tarjolla joka arkipäivä aina 21.12. asti. Varaa paikkasi joko klo 11 tai klo 13 kattaukseen ja tule nauttimaan!

Bassin joululounas aloitetaan nauttimalla alkuruokabuffetin herkkuja. Pitkään tarjoilupöytään on katettu lukuisia herkullisia kala- ja äyriäisruokia, lisäksi valikoimaan kuuluu muun muassa hirven paahtopaistia, pieniä tattipiiraita sekä raikkaita salaatteja.

Pääruuat tarjoillaan pöytiin, ja valittavana on joko liha-, kala- tai kasvisruoka lisukkeineen.

Lopuksi herkutellaan jälkiruokabuffetin antimilla, ja jälkiruokapöydästä löytyy muun muassa tähtianiksella maustettua paahtovanukasta, boysenmarja-vaniljavaahtoa ja petit fourseja.

Jouluista menua voi täydentää ostereilla, joita myydään erikseen (3,90 €/kpl).

Bassin joululounaat arkipäivisin ajalla 11.12.-21.12, kattaukset aina klo 11 ja klo 13

Jouluaattona 24.12. Bassissa kaksi kattausta, klo 12.30 ja 15.30. 

Hinta: 49 €/hlö
Lapset 8-12 v/24 €, 4-8 v/15 €, alle 4 v maksutta
Hintaan kuuluu alku- ja jälkiruokapöytien valikoima sekä yksi lämmin pääruoka valinnan mukaan

Varaa paikkasi ravintola Bassin nettisivulta, varaukset-osiosta! Valitse haluamasi päivä, henkilömäärä, ajankohdaksi "lounas" ja tee varaus!

Kabinettivaraukset ja yli 12 hengen ryhmät, tehkää varaus sähköpostilla sales@bassi.fi

Bassin joululounas pdf-muodossa

Huom! Ravintola Bassi on avoinna myös jouluaattona 24.12. Katso menu täältä!
 

Joulun maut Bassissa


Alkuruokabuffet

Kirjolohenmätiä, smetanaa ja punasipulia (L, G)

Siianmätimoussea ja paahdettua briossia (L)

Skagen-katkarapuja ja kanamunaa (L, G)

Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä (L)

Jäämeren katkarapuja ja Rhode Island -kastiketta (L, G)

Savustettua lohta ja neilikka-fenkolikastiketta (L, G)

Jääkellarin nieriää ja tilli-sinapinsiemen -majoneesia (L, G)

Sinappisilakkaa (L, G)

Glögisilliä (L, G)

Lasimestarin silliä (L, G)

Tilliperunoita (L, G)

Piparjuurella maustettua hirven paahtopaistia ja kantarellihilloketta (L, G)

Tatti-quiche 

Deliverden salaattisekoitusta ja karpalovinaigrettea (L, G)

Friteerattua selleriä Waldorfin tapaan (L, G, *)

Rosollia paahdetuista juureksista ja punajuurikermaa (L, G)

Salaatti paahdetuista perunoista ja hernepyreestä (L, G)

Metsäsienisalaattia syksyn sienistä (L, G)

Hunaja-rakuunapikkelöityä porkkanaa (L, G)

Mummonkurkkuja (L, G)

Grynin maalaisleipää ja piimälimppua sekä siemennäkkäriä

Anjovisvoita ja kaneli-kurpitsahummusta (L, G)

 

Pääruokavaihtoehdot
(lautastarjoiluna)

Sinappikuorrutettua rypsiporsaankylkeä
kevyesti savustettua palsternakkapyreetä, tummaa omenakastiketta (L)

Paistettua kuhaa
hummerivaahtoa, appelsiinivoissa haudutettua fenkolia ja duchesse-perunaa (L, G)

Paahdettua punajuurta
vuohen gruyèrellä maustettua emmervehnää, pikkelöityä keltajuurta sekä hasselpähkinävinaigrettea (L, *)

 

Jälkiruokabuffet

Tähtianiksella maustettua paahtovanukasta ja suklaageeliä (L, G)

Porkkanakakkua ja mascarponea (L)

Boysenmarja-vaniljavaahtoa (L, G)

Petit fours ja vihreitä kuulia (*)

 

Erityisruokavaliomerkinnät:
L = laktoositon, G = gluteenittomista raaka-aineista valmistettu,
* = sisältää pähkinää
(Huom! Gluteenittomat ruuat valmistetaan samassa keittiössä, jossa käsitellään muun muassa tavallisia jauhoja)

Glögi-valkosuklaakakku maistuu joululta

Tämä ihana, jouluinen juustokakku on hurmannut monia asiakkaitamme, ja sen reseptiä on kyselty uesampaan kertaan. Tässä se nyt tulee! Reseptin on kehitellyt keittiöpäällikkö Henri Kanervo Mauno Cateringista.

Glögijuustokakku kannattaa valmistaa päivää ennen tarjoamista, jotta se ehtii varmasti hyytyä kunnolla.

 

Maunon glögi-valkosuklaa-juustokakku

Pohja:
300 g digestivekeksejä
¾ dl vahvaa glögiä (tai glögitiivistettä)

Murskaa keksit ja sekoita mehun kanssa, painele irtopohjaiseen kakkuvuokaan tiiviiksi pohjaksi. Halutessasi voit laittaa leivinpaperin irtopohjavuuan pohjalle, tällöin kakku on helpompi saada irti vuuasta.


Mousse:
5 dl kermaa
5 keltuaista
6 liivatelehteä
300 g valkosuklaata

Riko munat, erottele keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Kiehauta kerma ja kaada se koko ajan voimakkaasti vatkaten toiseen kattilaan, johon olet laittanut keltuaiset. Kypsennä massa 86-asteiseksi (käytä lämpömittaria!) miedolla lämmöllä liedellä koko ajan sekoittaen.
Lisää lämpimän massan joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja kylmässä vedessä liotetut liivatteet. Anna massan jäähtyä.

5 dl kermaa
5 valkuaista

Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään, kun kerma-keltuaismassa on jäätynyt.

Kaada mousse kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa neljä tuntia.

Glögikiille:

2 ½ dl vahvaa glögiä (tai glögitiivistettä)
2 liivatelehteä

Kiehauta glögi kattilassa ja sulata joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatteet. Anna jäähtyä kunnolla ja kaada kakun päälle. Anna liivatteen jähmettyä kakun päällä jääkaapissa kolme tuntia tai seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuuasta, siirrä varovasti tarjoiluvadille ja koristele esimerkiksi valkosuklaalastuilla.
 

Tätä jouluista kakkua voi tilata myös osaksi Mauno Cateringin tarjoiluja!
Tiedustelut Maunon myyntipalvelusta (avoinna ma-pe klo 9-16) puh. 010 315 3000 tai sales@mauno.fi

 

 
Lisää uutisia

Maukkaita hetkiä Maunossa

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.