Mauno BioCityn lounas

maanantai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Avokeittiö

Grillattu naudanleike, maustevoita ja ranskalaiset perunat L,G

10,50 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Paahdettua munakoisoa ja jugurttia L,G

2,40 €/ 100g

Päivittäin vaihtuva kasvisruoka

10,50 €

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin/teen ja pikkumakean.

tiistai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Avokeittiö

Paahdettua lohta, uuden sadon perunaa ja ruohosipuli-hollandaise L,G

10,50 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Grillattua broileria ja currymajoneesia L,G

2,40 €/ 100g

Päivittäin vaihtuva kasvisruoka

10,50 €

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin/teen ja pikkumakean.

keskiviikko

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Avokeittiö

Meksikon burger ja bataattiranskalaisia L (mahdollista saada gluteenittomana)

10,50 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Kasvisröstit ja salsa verde L,G

2,40 €/ 100g

Päivittäin vaihtuva kasvisruoka

10,50 €

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin/teen ja pikkumakean.

torstai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Avokeittiö

Grillattua porsaan sisäfileetä, sieni-kastiketta ja rosmariinipaahdettua perunaa L,G

10,50 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Pinaattiohukaiset ja puolukka L,G

2,40 €/ 100g

Päivittäin vaihtuva kasvisruoka

10,50 €

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin /teen ja pikkumakean jälkiruuan.

perjantai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Avokeittiö

Grillattua naudan ulkofilettä timjamiperunaa ja punaviinikastiketta L,G

10,50 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Savulohta ja kermaviilikastiketta L,G

2,40 €/ 100g

Päivittäin vaihtuva kasvisruoka

10,50 €

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin/teen ja pikkumakean.

lauantai

Ei lounastietoja

sunnuntai

Ei lounastietoja

maanantai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Avokeittiö

Ylikypsää naudan entrecote, paahdettua perunaa ja chimi churry (L,G)

10,50 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Feta-kasvitpihvit ja tsatsiki (L,G)

2,40 €/ 100g

Päivittäin vaihtuva kasvisruoka

10,50 €

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin/teen ja pikkumakean.

tiistai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Avokeittiö

Grillattua broileria ja paahdettua kesäkasviksia sekä hollandaise (L,G)

10,50 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Savustettua lohta ja tartar kastiketta (L,G)

2,40 €/ 100g

Päivittäin vaihtuva kasvisruoka

10,50 €

turku

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin/teen ja pikkumakean.

keskiviikko

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Avokeittiö

Paahdettua lohta, uudensadon perunoita ja gremolata kastiketta (L,G)

10,50 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Falafel ja jugurti kastiketta (L,G)

2,40 €/ 100g

Päivittäin vaihtuva kasvisruoka

10,50 €

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin/teen ja pikkumakean.

torstai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Avokeittiö

Kebab ranskalaisia (L,G)

10,50 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Satay kanaa (L,G)

2,40 €/ 100g

Päivittäin vaihtuva kasvisruoka

10,50 €

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin/teen ja pikkumakean.

perjantai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Avokeittiö

Härkä varras, paahdettua perunaa, tsatsiki ja chilimajoneesia (L,G)

10,50 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Härkäpapupihvit ja pestoa (L,G)

2,40 €/ 100g

Päivittäin vaihtuva kasvisruoka

10,50 €

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin/teen ja pikkumakean.

Suosittu lounas, monipuoliset kokoustilat

Lounas arkisin klo 10.30-13!

Ravintola Mauno BioCity on avoinna arkisin lounasaikaan klo 10.30-13.

Päivittäin tarjolla on kolme eri lounasvaihtoehtoa: monipuolinen lounasbuffet (10,50 €), avokeittiössä valimistettu lounasannos (10,50 €) ja rakas ja monipuolinen salaattibaari, josta voit koota mieleisesi annoksen. Sen hinta määräytyy annoksen painon mukaan (2,40 €/100 g).

Maunossa on mahdollista nauttia myös liikelounaasta. Tämä kolmen ruokalajin kokonaisuus tarjoillaan pöytiin, ja se on hinnaltaan 25 euroa per henkilö. Lounaaseen voi helposti yhdistää juomatarjoiluja, esimerkiksi olutta tai viiniä.

Kysy lisää myyntipalvelustamme, sales@manuevents.fi

Huom! Mauno BioCItyn lounas palvelee asiakkaita läpi kesän! Tervetuloa!

Auditorio, luentosali ja kokoustiloja

Mauno BioCitystä löytyy useita kokoustiloja: yli 250-paikkainen Presidentti-auditorio, 85 hengen Ministeri-luentosali ja moneen muuntuvia Manu-kokoustiloja. Uusin kabinettimme on osittain lasiseinäinen Puro, jossa järjestät vaivattomasti lounastapaamiset!

Mauno BioCityssä järjestetään vuodessa noin tuhat tilaisuutta. Autamme mielellämme suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumasi!

Järjestä onnistunut aamiaistilaisuus Maunossa

Onnistuneen yritys- tai asiakastilaisuuden voi järjestää jo varhain aamulla! BioCityn Mauno-sali tarjoaa hyvät puitteet, kokoustekniikan ja äänentoiston sekä maittavan aamiaisen. Kysy lisää sales@manuevents.fi

Iltatilaisuudet ja pikkujoulut

BioCityn Mauno-sali taipuu monenlaisiin iltatilaisuuksiin ja juhliin - se on mainio paikka viettää esimerkiksi yritystapahtumia, kuten vuosijuhlia ja pikkujouluja! Voit valita juhliisi joko buffetin tai pöytiintarjoiltavan menun. Mauno-saliin mahtuu noin 150 vierasta.  

Ajankohtaista

Juhlat tulossa - paljonko pitää varata ruokaa ja juomaa?

Juhlaruuan ja -juomien menekin laskeminen aiheuttaa monelle päänvaivaa. Toisaalta pelätään, että ruoka loppuu kesken, toisaalta ei haluta joutua tilanteeseen, jossa ruokaa jää yli valtavasti.

– Ruuan menekki riippuu paljon tilaisuuden luonteesta: tullaanko juhliin vain pistäytymään, vai ollaanko siellä koko päivä. Nyrkkisääntönä kuitenkin sanoisin, että varaa ruokaa mieluummin liikaa kuin liian vähän. Onhan juhlien jälkeen sitten kiva pitää vaikka rääppiäiset omalla porukalla, sanoo ravintola Maunon kokki Mari Tuovinen.

Tuovinen on tehnyt listauksen, jonka avulla voi laskea ruokien suuntaa-antavan menekin per vieras. Hän sanoo, että moni aliarvioi helposti esimerkiksi pääruokana tarjottavan kalan tai lihan menekin – se on noin 100-200 grammaa per henkilö, eli yhdestä lohifileestä ei vielä ruokita 50-päistä vierasjoukkoa. Mitä enemmän laatuja on, sitä pienempi on yksittäisen tuotteen menekki.

Leivonnaisten menekkiä voi arvioida niin, että voileipäkakkua varataan reilu sentin siivu per syöjä, pyöreästä suolaisesta tai makeasta piirakasta riittää noin 8-12 vieraalle. Kuuden munan kakusta syö noin 20 henkilöä.

– Kannattaa miettiä paitsi ruokien, myös juomien määrää. Jos juhlapäivä on kuuma, on hyvä tarjota muutakin juomaa kuin kahvia, esimerkiksi tehdä alkoholiton booli tai laittaa esille vissyä ja vesikannuja, Tuovinen vinkkaa.

Vesikannuihin voi siivuttaa vaikkapa sitruunaa, limeä tai appelsiinia tai laittaa niihin muutaman yrtinoksan koristeeksi.
 

Ruokien menekki per henkilö:

Alkuruoat:

Kalat ~ 100 g
Lihaleikkeleet ~ 50 g
Salaatit ~ 150 g
Keitto ~ 2 dl

Pääruoat:

Salaatti ~ 200 g
Laatikot ~ 300 g
Kala ~ 150-200 g
Paistit ~ 100–150 g
Pihvit, leikkeet ~ 150 g
Broileri ~ 200 g
Keitot ~ 2,5–3 dl

Lisukkeet:

Peruna ~ 200 g
Perunamuusi ~ 250 g
Vihanneslisäke ~ 75 g

Kuohuviiniä kannattaa varata noin 10 cl = 1 desilitra henkeä kohden, eli yhdestä pullosta tulee noin seitsemän lasillista.

Kahvia kannattaa varata 1–2 kupillista per vieras.


Hauskoja kesäjuhlia, toivoo Maunon väki!


Lisää uutisia

Elämä ilman Maunoa on mautonta!

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.

Palautelomake

Peruuta