Mauno BioCityn lounas

maanantai

HUOM! BUFFALOUNAS POIKKEUKSELLISETI KLO 10:30-11:15 RAVINTOLASALISSA. TÄMÄN JÄLKEEN BUFFALOUNASTA SAA BIOCITYN AULASTA:

AVOKEITTIÖ JA SALAATTIBUFFET PALVELEE NORMAALISTI.

Buffet

Broilerin rintaa sitruuna-kermakastikkeessa ja yrttiriisiä (L,G)

10,40 €

Avokeittiö

Maunon pitakebab, tsatsiki-kastiketta ja ranskalaisia perunoita (L, mahdollista saada G)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Halloumi-kasvispihvit (L,G)

2,20 €/100g

Kysy myös vegaanivaihtoehtoa

Kun valitset buffet-lounaan tai avokeittiön annoksen, hintaan sisältyy raikas salaattipöytä ja valikoima Maunon omia leipiä

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin /teen ja pikkumakean jälkiruuan.

tiistai

HUOM! BUFFALOUNAS TARJOLLA POIKKEUKSELLISETI KLO 10:30-13:00 BIOCITYN AULASSA.

AVOKEITTIÖ JA SALAATTIBUFFET PALVELEE NORMAALISTI. RUOKAILU TAPAHTUU BIOCITYN AULASSA.

Buffet

Kermainen lohipasta (L)

10,40 €

Avokeittiö

Maunon karitsaburger ja rosmariinipaahdettua perunaa (L, mahdollista saada myös G)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Chili-korianterikanaa (L,G)

2,20 €/100g

Kysy myös vegaanivaihtoehtoa

Kun valitset buffet-lounaan tai avokeittiön annoksen, hintaan sisältyy raikas salaattipöytä ja valikoima Maunon omia leipiä

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin /teen ja pikkumakean jälkiruuan.

keskiviikko

Lounas klo 10.30-13

Buffet

Maunon omaa lihamureketta, herkkusienikastiketta ja paahdettuja perunoita (L,G)

10,40 €

Avokeittiö

Paahdettua lohta ja varhaisperunaa (L,G)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Pestolla ja paahdetulla paprikalla täytettyjä portobello-sieniä (M,G)

2,20 € / 100g

Kysy myös vegaanivaihtoehtoa

Kun valitset buffet-lounaan tai avokeittiön annoksen, hintaan sisältyy raikas salaattipöytä ja valikoima Maunon omia leipiä

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin /teen ja pikkumakean jälkiruuan.

torstai

Lounas klo 10.30-13

Buffet

Burgeri buffa (L)

10,40 €

Avokeittiö

Grillattua broilerin rintaa, riojan perunaa ja siideri-kastiketta (L)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Uunilohta teryjaki (L,G)

2,20 € / 100g

Kysy myös vegaanivaihtoehtoa

Kun valitset buffet-lounaan tai avokeittiön annoksen, hintaan sisältyy raikas salaattipöytä ja valikoima Maunon omia leipiä

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät kahvin /teen ja pikkumakean jälkiruuan.

perjantai

MAUNON VÄKI TOIVOTTAA HYVÄÄ JUHANNUSTA!

TERVETULOA TAAS LOUNAALLE MAANANTAINA 25.6!

Suosittu lounas klo 10.30-13 ja monipuoliset kokoustilat

Mauno on kaupungin suurin kokouskeskus!

Mauno BioCityn monipuolisessa kokouskeskuksessa järjestät toimivat kokoukset ja seminaarit.
Kokenut myyntipalvelumme auttaa kaikissa järjestelyissä ja voit olla varma, että tilaisuutesi onnistuu niin pienelle kuin suuremmallekin porukalle. Maunossa tilaisuutesi onnistuu raudanlujalla ammattitaidolla ja #maunolife -palveluasenteella.


Ota yhteyttä myyntipalveluun - tutustutaan tiloihin yhdessä! 

Tarjoa vieraillesi tasokas liikelounas  

Haluatko tarjota asiakkaalle jotain vähän parempaa?
Maunosta saat nopean ja tasokkaan kolmen ruokalajin liikelounaan pöytiin tarjoiltuna etukäteistilauksesta hintaan 25 euroa per henkilö. Tarjoilemme lounaalla myös laadukkaita viinejä sekä olutta.
Kysy lisää myyntipalvelustamme ja tee vaikutus!

Herkullinen lounas BioCityssä arkisin klo 10.30-13

- olemme avoinna läpi koko kesän!

BioCityn Mauno-ravintola on avoinna arkisin lounasaikaan. Maunossa voit lounastaa monipuolisesti: tarjolla on kotiruokatyylinen lounasbuffet hintaan 10,40 euroa, toisena vaihtoehtona on päivittäin vaihtuva grillilounas avokeittiöstämme, hinta alkaen 10,40 e. 

Bistron puolella on tarjolla raikas ja monipuolinen salaattibuffet, josta voit koota annoksen oman makusi mukaan. Salaattiannoksen hinta määräytyy annoksen painon mukaan, hinta on 2,20 e/100 g.

HUOM! Kesällä Mauno BioCityssä tarjolla lounasaikaan kaksi vaihtoehtoa: avokeittiön annos ja salaattibuffet, 9.7-29.7. Bistron puoli on suljettuna.

 

 

 

 

Ajankohtaista

”Rakastan äyriäisiä yli kaiken” - uuden ravintola Bassin keittiöpäälliköksi huippupaikoissa työskennellyt Marko Jaakkola

Ensimmäinen, joka palkataan uuden ravintolan keittiöön. Se on ollut keittiömestari Marko Jaakkolan karma.

Jaakkola palkattiin Turkuun elokuun lopussa avautuvan ravintola Bassin keittiöön – sen keittiöpäälliköksi. Jaakkola on Bassin keittiöporukan ensimmäinen kiinnitys, ja ensimmäisenä mies palkattiin aikoinaan myös sekä helsinkiläisen ravintola Groteskin keittiöön ja sen jälkeen avatun Murun keittiöön.

- Jaakkola on raudanluja ammattilainen, ja meillä synkkasi heti. Olemme samalla aaltopituudella asioista, joten yhteistyön tekeminen on helppoa, kehuu ravintola Bassia pyörittävän Manu Eventsin ravintolatoimenjohtaja Kimmo Nurmi.

- Rakastan äyriäisiä yli kaiken! Siksi hain Bassiin töihinkin, että saisin syödä henksuruokana katkarapuja, nauraa Jaakkola.

- No leikki leikkinä: Manu Eventsissä on tekemisen meininki ja hyvä energia – se on välittynyt kaikesta yrityksen toiminnasta, muun muassa viimeaikaisista rekrytoinneista. Halusin liittyä joukkoon ja koen, että Bassista pystyn tekemään hyvän työpaikan sekä itselleni että muille. Haluan kehittyä alalla ja myös ihmisenä, ja tämä on osa sitä.

Turusta kotoisin oleva Jaakkola on työskennellyt kokkina yli 15 vuotta. Uransa alkuvuodet hän vietti Helsingissä. Murun ja Groteskin lisäksi Jaakkola työskenteli mm. ravintola Demossa ja Farangissa. Kuutisen vuotta sitten mies palasi takaisin Turkuun ja on työskennellyt ravintola Tintåssa.

Ravintola Bassin avautuu elokuun lopussa Turun ydinkeskustaan, osoitteeseen Läntinen Rantakatu 9. Bassin pääbaarimestarina tulee työskentelemään Turun Food Ambassador, vuoden positiivisimmaksi turkulaiseksi valittu Tanja Raunio.

Turkulainen ravintola-alan kasvuyritys Manu Events toimii useassa pisteessä eri puolilla Turkua. Elokuussa Manu Events avaa Turun ydinkeskustaan, Bassin taloon kala- ja äyriäisruokiin erikoistuvan ravintola Bassin. Manu Eventsin liikevaihto on vuonna 2018 neljä miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 25 henkilöä. Manu Events rekrytoi nyt voimakkaasti ja kaksinkertaistaa henkilökuntansa kuluvan vuoden aikana.

 

Kuvassa: Kimmo Nurmi (vas.) ja Marko Jaakkola.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Santtu Kiili 
p. 050 4390670, e-mail: santtu.kiili@mauno.fi

”Vanhat talot ovat haastavia” - ravintola Bassin avaaminen siirtyy elokuun loppuun

Turun ydinkeskustassa sijaitsevan Bassin talon remontti viivästyy noin kuukaudella. Suunnitelmien mukaan ravintolan toiseen ja kolmanteen kerrokseen avautuvan ravintola Bassin piti avata ovensa elokuun alussa. Nyt aikataulu on muuttunut niin, että ravintola avautuu elokuun lopussa.
- Tämä on todella harmillista, mutta vanhat talot ovat haastavia. Esimerkiksi seinät ovat vinoja, jonka vuoksi hissikuilua piti siirtää, kertoo kiinteistön omistavan Svenska Gårdin toimitusjohtaja Tony Jäntti.

Hissiongelma on nyt saatu ratkaistua, eikä se ole ongelmien ydin. Viivästyminen on monen pienen asian summa, sanoo Jäntti.
- Tämä on ollut todella laaja remontti, jossa on uusittu koko talotekniikka. Remontin kestoa on ollut todella vaikea arvioida, koska koko ajan on pitänyt soveltaa asioita ja tehdä ne talon ehdoilla.Nyt remontissa on kuitenkin edetty jo vaiheeseen, jossa tehdään jo valmiita pintoja. Ravintolan salin seiniä maalataan parhaillaan, keittiön lattia valmistuu ensi viikolla.

Tilojen pintojen käsittely on sekin haastavaa.
- Esimerkiksi tiloissa olevat kipsiset boordit, jotka ovat peräisin 1800-luvulta, täytyy käsitellä erittäin varovasti, sanoo Jäntti.

Uuden aikataulun mukaan ravintola Bassia päästään kalustamaan elokuun puolivälissä, ja käyttöönottotarkastukset tehdään elokuun lopussa. Uusi avajaispäivämäärä on 31.8. Jäntti vakuuttaa, että se pitää, eikä lykkäystä enää tule.

- Olemme todella pahoillamme niiden asiakkaiden puolesta, jotka ovat jo ehtineet tehdä varauksia ravintola Bassiin elokuulle. Alamme tästä päivästä alkaen tavoitella heitä. Uskon että löydämme jokaisen kanssa uuden, heille sopivan ajankohdan, kertoo ravintola Bassin ravintoloitsijana toimivan Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.
- Toivon asiakkailta ymmärrystä, tämä harmittaa meitäkin todella paljon. Käytämme ylimääräisen ajan uuden ravintolamme henkilöstön kouluttamiseen ja ruokalistan hiomiseen, sanoo Kiili.

 

Lisätietoja:

Manu Events
toimitusjohtaja Santtu Kiili, p. 050 4390670, santtu.kiili@mauno.fi
viestintäjohtaja Heli Nieminen, p. 044 7096787, heli.nieminen@mauno.fi

Svenska Gården
toimitusjohtaja Tony Jäntti, p. 040 5460948, tony.jantti@svg.fi

Kupittaalta saa nyt herkullista, rapeaa pizzaa - Mauno ElectroCityn lounas uudistui

- Koko Kupittaan alueella ei ole juurikaan tarjolla pizzaa. Asiakkaamme ovat kaipailleet valikoimaamme ohutpohjaista, kokonaista pizzaa. Nyt vastaamme kysyntään ja otamme sellaisen osaksi lounasvalikoimaamme, kertoo Mauno ElectroCityn keittiöpäällikkö Henri Kanervo.

Ravintola Mauno ElectroCityn pizzassa on rapea pohja, maukasta tomaattikastiketta, juustoraastetta ja päivittäin vaihtuvat täytteet. Jokainen pizza valmistetaan tilauksesta, eli sen saa eteensä uunituoreena. Koska pizzapohja on ohut, pizza kypsyy uunissa vain kolmessa minuutissa! Pizzan kaveriksi voit valita raikasta salaattia salaattipöydästämme.

Pizzan lisäksi Mauno ElectroCityn lounasvalikoimassa on tuttuun tapaan päivittäin vaihtuva street food -lounasbuffet ja salaattibuffet. Aiemmin valikoimassa ollut, paloina tarjoiltu pannupizza jää muutoksen myötä pois valikoimasta.

Maksuton jälkiruoka

Mauno ElectroCityn lounasta on täydennetty myös päivittäin vaihtuvalla jälkiruualla. Lounastajat saavat jälkiruuan kaupan päälle, eli lounaan hinta on sama kuin ennenkin. Jälkiruoka kuuluu kaikkiin lounasvaihtoehtoihin, samoin kaikkiin lounaisiin kuuluu kaupan päälle tee tai kahvi.

Street food -lounaan hinta on 10,40 euroa, salaattibuffet maksaa 9 euroa ja uusi ohutpohjainen pizza päivän täytteillä 10,40 euroa.
Street food - lounaaseen ja pizzaan kuuluu kaupan päälle salaattipöytä.

Mauno ElectroCityn lounaslistan löydät täältä

Tarvitsetko gluteenittoman annoksen tai haluatko kasvisruokaa - kysy vaihtoehtoja kassalta!

Mauno ElectroCity palvelee kesällä arkipäivisin kello 10.30-13. Aamiainen on poistunut valikoimasta kesän ajaksi.
Lisää uutisia

Elämä ilman Maunoa on mautonta!

Iltatilaisuudet ja pikkujoulut

Maunossa pystymme järjestämään monimuotoisia tilaisuuksia niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet monipuolisia menuja sekä buffet-tarjoiluja asiakkaillemme ja voimme ylpeänä sanoa, että olemme onnistuneet erittäin hyvin. Pyydä tarjous ja tule tutustumaan eri vaihtoehtoihin.

Pidä onnistunut aamiaistilaisuus Maunossa

Miten pidät onnistuneen tilaisuuden? Kannattaa kutsua asiakkaat aamulla paikalle (7.30-10.00, pitää tehokas tilaisuus (1,5-2h) ja tarjota heille hyvä aamiainen. Aamiaistilaisuuden osallistujamäärät ovat lähes aina parempia kuin iltatilaisuuksien, koska ihmiset arvostavat paljon omaa vapaa-aikaa. Järjestämme erilaisia aamutilaisuuksia viikottain, joten kerro meille millaista tapahtumaa olet ajatellut, niin autamme sinua onnistuneen tilaisuuden.

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.