Mauno BioCityn lounas

maanantai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Buffet

Lasagne, vihannespaistosta ja tomaatti-sipulisalaattia L

10,70 €

Avokeittiö

LOPPU

10,70 €

Ruokaisa salaatti

LOPPU

10,70 €

Kasvisruoka

Kasvislasagne, vihannespaistosta ja tomaatti-sipulisalaattia L

10,70 €

tiistai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Buffet

Pippurihärkää, persiljaperunamurskaa ja kesäkurpitsa-paprikapaistosta L, G

10,70 €

Avokeittiö

Porsaan lehtipihvi, bataattiranskalaiset ja Aurajuusto-maustevoi L, G

10,70 €

Ruokaisa salaatti

Taco-broilersalaatti, avocadoa, tomaattisalsaa ja maissilastuja L

10,70 €

Kasvisruoka

Feta-kasvispihvit, persiljaperunamurskaa ja kesäkurpitsa-paprikapaistosta L, G

10,70 €

keskiviikko

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Buffet

Savustettua porsaan kasleria, kermaista sienikastiketta, ryytisinappi -perunamuusia ja hunajaporkkanaa L, G

10,70 €

Avokeittiö

Paahdettua lohta, yrttirisottoa ja uunikuivattua tomaattia L, G

10,70 €

Ruokaisa salaatti

Vuohenjuustosalaatti, hunajapaahdettua myskikurpitsaa ja cashewpähkinää L

10,70 €

Kasvisruoka

Papu-kasvispihvi, yrttirisottoa ja uunikuivattua tomaattia L

10,70 €

torstai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Buffet

Paneroitua kampelaa, tartar-kastiketta, paahdettua bataattia ja herne-piparjuurimurskaa L

10,70 €

Avokeittiö

Maunon pita kebab perinteisin lisukkein L

10,70 €

Ruokaisa salaatti

Kana-caesarsalaatti L

10,70 €

Kasvisruoka

Papukroketteja, paahdettua bataattia ja herne-piparjuurimurskaa L,G

10,70 €

perjantai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Buffet

Broileria Dukkah, juures-couscous, paahdettua munakoisoa ja kesäkurpitsaa, sitruunajogurttia L

10,70 €

Avokeittiö

Oskarinleike ja ranskalaiset perunat L

10,70 €

Ruokaisa salaatti

Tabbouleh-salaattia, marinoitua karitsaa ja minttujugurttia L

10,70 €

Kasvisruoka

Kasvislasagne, caponatavihaneksia ja tomaatti-sipulisalaattia L

10,70 €

Mauno BioCityn lounas arkisin klo 10.30-13!

Ravintola Mauno BioCity on moderni ja vilkas lounasravintola keskellä Kupittaata. Ravintola on avoinna arkisin lounasaikaan klo 10.30-13. Koronavirustilanteen vuoksi tarjontamme on hieman normaalia suppeampaa, sillä buffet-vaihtoehto on poistettu valikoimastamme.

Avokeittiön annos 10,70 €

Maunon avokeittiössä annos valmistetaan suoraan sinulle! Päivittäin vaihtuvan annoksen lisukkeina on salaattia, annokseen kuuluu myös leipää ja levitettä, ruokajuomaksi vettä sekä aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

Ruokaisa salaatti 10,70 €
Päivittäin vaihtuva, ruokaisa salaatti avokeittiöstämme. Annokseen kuuluu myös leipää ja levitettä, ruokajuomaksi vettä sekä aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

 

 

Pöytävaraus lounaalle?

Mauno BioCityyn voi tehdä ryhmälle etukäteen pöytävarauksen. Varauksen hinta on 15 €/hlö ja vapaavalintainen lounas sisältyy hintaan. 

Aloita aamusi Maunossa

Onnistuneen yritys- tai asiakastilaisuuden voi järjestää jo varhain aamulla!
BioCityn Mauno-sali tarjoaa hyvät puitteet, kokoustekniikan ja äänentoiston sekä maittavan aamiaisen. 

Juhli ja herkuttele Maunossa

Mauno BioCityn sali taipuu monenlaisiin iltatilaisuuksiin ja juhliin - se on mainio paikka viettää esimerkiksi yritystapahtumia, kuten vuosijuhlia ja pikkujouluja! Voit valita juhliisi joko buffetin tai pöytiin tarjoiltavan menun. Mauno-saliin mahtuu noin 150 vierasta.  

Kysy lisää numerosta 010 315 3000 tai sähköpostiosoitteesta myynti@jokiturku.fi.

Ajankohtaista

Uusi ravintolayhtiö sai sopimuksen

Turun Tiedepuistossa sijaitsevia Mauno- ravintoloita ryhtyy pyörittämään Kupittaan Feeniks Oy

Teknologiakiinteistöt etsi kesäkuussa uutta ravintoloitsijaa BioCityssä, ElectroCityssä ja TriviumCityssä sijaitseviin ravintoloihinsa. Uuden toimijan etsintä tuli ajankohtaiseksi, koska koronarajoitukset ajoivat tiloissa ravintoloita pyörittäneen Manu Events Oy:n taloudellisiin vaikeuksiin, joiden seurauksena yritys joutui lopettamaan toimintansa ja irtisanomaan vuokrasopimuksensa Teknologiakiinteistöjen kanssa.

Uuden toimijan löytämiseksi Teknologiakiinteistöt tarjosi BioCityn, ElectroCityn ja TriviumCityn tiloja 17 ravintola-alan yritykselle. Yrityksistä 12 antoi Teknologiakiinteistöille tarjouksen ravintoloiden pyörittämisestä ja voittaja valittiin kokonaisarvion perusteella.

– Vaikka ravintolatoimijan kilpailutus perustuikin tarjotun vuokran suuruuteen, oli meille alusta alkaen selvää, ettemme ole valmiita tinkimään Turun Tiedepuistossa tarjottavan ruuan laadusta. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Manu Eventsin toimintaan ja etsimme toimijaa, joka pystyy tuottamaan asiakkaillemme yhtä hyviä lounaskokemuksia kuin ne, joihin olemme vuosien varrella tottuneet, kertoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen. 

Kilpailutuksen voitti Kupittaan Feeniks Oy, jonka takaa löytyvät samat henkilöt kuin Manu Eventsistäkin. Uuden yhtiön omistavat Santtu Kiili ja Kimmo Nurmi sekä muutama sijoittaja.

– Tarkoituksenamme on nousta tuhkasta kuin Feeniks ja jatkaa laadukasta lounastarjontaa sekä tuottaa entistä monipuolisempia kokous- ja cateringpalveluita. Meillä on ollut nyt tilaisuus pohtia toimintaamme täysin uudelta pohjalta ja uskon, että pystymme tuottamaan kaikille asiakkaillemme runsaasti uusia elämyksiä niin arkeen kuin juhlaan. Nyt vain toivotaan, että koronakriisi jää historiaan ja saamme palata nopeasti arkeen, Santtu Kiili sanoo.

Ravintolat pyritään avaamaan mahdollisimman nopeasti, koronatilanteen kehittymistä kuitenkin silmällä pitäen.

– Kevät ja alkukesä olivat Manu Eventsille taloudellinen painajainen. Jouduimme lopettamaan toimintamme Turun Tiedepuistossa, Basseissa ja Uittamolla. Tuntui todella hyvältä saada tarjota osaamistamme uudella yhtiöllä Teknologiakiinteistöjen tiloihin – kilpailutuksen voitosta puhumattakaan. Nyt pystymme myös tarjoamaan työtä useille ravintola-alan ammattilaisille, Kiili iloitsee.

Teknologiakiinteistöjen omistamissa tiloissa toimii yhteensä toistakymmentä ravintolaa. PharmaCityssä lounasta tarjoavat Unica ja Kado Sushi, DataCityssä puolestaan toimivat Turun ammatti-instituutin opiskelijaravintola Taito, Subway sekä kiinalainen ravintola China Jade. ICT-Cityssä ja syksyllä avautuvassa EduCityssä ravintolapalveluita tarjoaa Unica. Kupittaan Paviljongissa toimii ravintola Kupittaan Paviljonki ja BioCityssä VG Wok. 

Maunojen toiminta loppuu toistaiseksi

BioCityn, ElectroCityn ja TriviumCityn Maunot sulkeutuvat toistaiseksi 6.7.2020

Kevät on ollut Maunoille todella hankalaa taloudellisesti ja asiakkaat ovat maaliskuun jälkeen kadonneet myös Kupittaalta. Osa Maunoista on ollut koronan myötä suljettuna jo maaliskuun lopulta lähtien, koska etätyöt sekä valtion rajaukset ovat verottaneet tuntuvasti asiakasmääriä läpi kevään ja kesän.

Vielä kesäkuussakin, Suomen avatessa rajoituksia, lounasmyynti on edelleen pudonnut viime vuoden vastaavasta ajankohdasta n 75%. Kun koronakevään ja kesän kokoukset sekä muut tilaisuudet on peruttu ja syksyn tapahtumia järjestetään epävarmuuden takia todella varovasti, niin nyt oli vaan pakko laittaa lappu luukulle.

- Joudumme valitettavasti lopettamaan Maunojen toiminnan toistaiseksi yrityksellemme tänä keväänä kasautuneiden taloudellisten vaikeuksien vuoksi, kertoo toimintaa pyörittäneen turkulaisen Manu Events -yrityksen toimitusjohtaja Santtu Kiili.

- Varmasti ravintolatoiminta syksyllä jatkuu Maunojen tiloissa jollakin tavalla ja teemme kaikkemme, että me saisimme jatkaa toimintaamme vielä kesän jälkeen, koska uskon edelleen alueen kehitykseen vahvasti ja entistä paremmille ravintolapalvelulle on kysyntää jatkossakin. On todella turhauttavaa katsoa vierestä, kun vuosien työ valuu maahan kuin hiekka sormien välistä mutta ei voi mitään. Nyt pitää vaan kääriä hihat ylös ja aloittaa kaikki alusta- yrittäjä Santtu Kiili toteaa positiivisena isoista vaikeuksista huolimatta.

Kupittaan alueen kokouspalveluita voi varata normaalisti Joki- vierailukeskuksesta: myynti@jokiturku.fi / 010- 3153000
Lisää uutisia

Elämä ilman Maunoa on mautonta!

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.

Palautelomake

Peruuta