Mauno TriviumCityn lounas

maanantai

Mauno Trivium on kesätauolla 1.7-4.8.2019 välisen ajan!

Nähdään taas 5.8.2019 klo 11:00.

HYVÄÄ KESÄÄ !

tiistai

Mauno Trivium on kesätauolla 1.7-4.8.2019 välisen ajan!

Nähdään taas 5.8.2019 klo 11:00.

HYVÄÄ KESÄÄ !

keskiviikko

Mauno Trivium on kesätauolla 1.7-4.8.2019 välisen ajan!

Nähdään taas 5.8.2019 klo 11:00.

HYVÄÄ KESÄÄ !

torstai

Mauno Trivium on kesätauolla 1.7-4.8.2019 välisen ajan!

Nähdään taas 5.8.2019 klo 11:00.

HYVÄÄ KESÄÄ !

perjantai

Mauno Trivium on kesätauolla 1.7-4.8.2019 välisen ajan!

Nähdään taas 5.8.2019 klo 11:00.

HYVÄÄ KESÄÄ !

lauantai

Ei lounastietoja

sunnuntai

Ei lounastietoja

maanantai

Mauno Trivium on kesätauolla 1.7-4.8.2019 välisen ajan!

Nähdään taas 5.8.2019 klo 11:00.

HYVÄÄ KESÄÄ !

tiistai

Mauno Trivium on kesätauolla 1.7-4.8.2019 välisen ajan!

Nähdään taas 5.8.2019 klo 11:00.

HYVÄÄ KESÄÄ !

keskiviikko

Mauno Trivium on kesätauolla 1.7-4.8.2019 välisen ajan!

Nähdään taas 5.8.2019 klo 11:00.

HYVÄÄ KESÄÄ !

torstai

Mauno Trivium on kesätauolla 1.7-4.8.2019 välisen ajan!

Nähdään taas 5.8.2019 klo 11:00.

HYVÄÄ KESÄÄ !

perjantai

Mauno Trivium on kesätauolla 1.7-4.8.2019 välisen ajan!

Nähdään taas 5.8.2019 klo 11:00.

HYVÄÄ KESÄÄ !

Lämminhenkinen lounas, upea juhlatila Mauno Sky

Lounas Triviumissa arkisin klo 11–13!

TriviumCityn Mauno-ravintola tarjoaa lounasta arkisin kello 11–13.
Tarjolla on päivittäin vaihtuva runsas buffetlounas, jonka hinta on 10,50 euroa. Lounaan hintaan sisältyy runsas ja monipuolinen salaattivalikoima, lämmin ruoka, omatekoinen leipä, levite sekä makea jälkiruoka ja kahvi tai tee - eli toisin sanoen koko setti!

Tarjolla on myös runsas salaattivalikoima hintaan 9 euroa. Hintaan kuuluvat lisäksi leipä, levite, jälkiruoka ja kahvi.

Mauno TriviumCity toimittaa myös kokoustarjoiluja kiinteistössä sijaitseviin toimistoihin. Lisäksi ravintolamme hoitaa maistuvat tarjoilut TriviumCityn ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan Mauno Sky sauna- ja edustustilaan.

Huom! Hyvitämme euron normaalihintaisesta buffetlounaasta (10,50 e), kun näytät kassalla kuvan piha-alueen parkkilipukkeesta tai pysäköintiajan EasyPark- sovelluksesta.

HUOM! Mauno TriviumCity lomailee 1.7–4.8. Mauno BioCity palvelee asiakkaita lounaalla läpi kesän!

Kokoukset, juhlat ja saunaillat - Mauno Sky

TriviumCityn ylimmässä kerroksessa sijaitseva Mauno Sky on vertaansa vailla oleva kokous- ja edustustila!

Mauno Sky -tilassa on helppo järjestää sekä juhlat, kokoukset että saunaillat noin 10-20 henkilölle. Tyylikkäät oleskelutilat, upea sauna, lasitettu terassi ja hulppeat näköalat muodostavat komeat puitteet mille tahansa tilaisuudelle.

Tutustu Mauno Sky -tilaan tästä linkistä!

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Juhlat tulossa - paljonko pitää varata ruokaa ja juomaa?

Juhlaruuan ja -juomien menekin laskeminen aiheuttaa monelle päänvaivaa. Toisaalta pelätään, että ruoka loppuu kesken, toisaalta ei haluta joutua tilanteeseen, jossa ruokaa jää yli valtavasti.

– Ruuan menekki riippuu paljon tilaisuuden luonteesta: tullaanko juhliin vain pistäytymään, vai ollaanko siellä koko päivä. Nyrkkisääntönä kuitenkin sanoisin, että varaa ruokaa mieluummin liikaa kuin liian vähän. Onhan juhlien jälkeen sitten kiva pitää vaikka rääppiäiset omalla porukalla, sanoo ravintola Maunon kokki Mari Tuovinen.

Tuovinen on tehnyt listauksen, jonka avulla voi laskea ruokien suuntaa-antavan menekin per vieras. Hän sanoo, että moni aliarvioi helposti esimerkiksi pääruokana tarjottavan kalan tai lihan menekin – se on noin 100-200 grammaa per henkilö, eli yhdestä lohifileestä ei vielä ruokita 50-päistä vierasjoukkoa. Mitä enemmän laatuja on, sitä pienempi on yksittäisen tuotteen menekki.

Leivonnaisten menekkiä voi arvioida niin, että voileipäkakkua varataan reilu sentin siivu per syöjä, pyöreästä suolaisesta tai makeasta piirakasta riittää noin 8-12 vieraalle. Kuuden munan kakusta syö noin 20 henkilöä.

– Kannattaa miettiä paitsi ruokien, myös juomien määrää. Jos juhlapäivä on kuuma, on hyvä tarjota muutakin juomaa kuin kahvia, esimerkiksi tehdä alkoholiton booli tai laittaa esille vissyä ja vesikannuja, Tuovinen vinkkaa.

Vesikannuihin voi siivuttaa vaikkapa sitruunaa, limeä tai appelsiinia tai laittaa niihin muutaman yrtinoksan koristeeksi.
 

Ruokien menekki per henkilö:

Alkuruoat:

Kalat ~ 100 g
Lihaleikkeleet ~ 50 g
Salaatit ~ 150 g
Keitto ~ 2 dl

Pääruoat:

Salaatti ~ 200 g
Laatikot ~ 300 g
Kala ~ 150-200 g
Paistit ~ 100–150 g
Pihvit, leikkeet ~ 150 g
Broileri ~ 200 g
Keitot ~ 2,5–3 dl

Lisukkeet:

Peruna ~ 200 g
Perunamuusi ~ 250 g
Vihanneslisäke ~ 75 g

Kuohuviiniä kannattaa varata noin 10 cl = 1 desilitra henkeä kohden, eli yhdestä pullosta tulee noin seitsemän lasillista.

Kahvia kannattaa varata 1–2 kupillista per vieras.


Hauskoja kesäjuhlia, toivoo Maunon väki!


Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.

Palautelomake

Peruuta