Mauno TriviumCityn lounas

maanantai

Lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffet

Metsästäjän leike, lohkoperunoita, sienikastiketta ja paahdettuja kasviksia L

10,40 €

Salaattibuffet

9 €

Kahvi / tee ja päivän pikkumakea

Kysy myös vegaani vaihtoehtoa

tiistai

Lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffet

Härkätagine, kurkumariisiä ja paahdettuja kasviksia L,G

10,40 €

Salaattibuffet

9 €

Kahvi / tee ja päivän pikkumakea

Kysy myös vegaani vaihtoehtoa

keskiviikko

Lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffet

Lihapullat, perunamuhennosta, sinappi-kermakastiketta ja paahdettua kukkakaalia L,G

10,40 €

Salaattibuffet

9 €

Kahvi / tee ja päivän pikkumakea

Kysy myös vegaani vaihtoehtoa

torstai

Lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffet

Chicken Lebanon style, sitruunamarinoitua broileria, marinoitua sipulia ja yrtticouscous L

10,40 €

Salaattibuffet

9 €

Kahvi / tee ja päivän pikkumakea

Kysy myös vegaani vaihtoehtoa

perjantai

Lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffet

Lasagne L

10,40 €

Salaattibuffet

9 €

Kahvi / tee ja päivän pikkumakea

Kysy myös vegaani vaihtoehtoa

Lämminhenkinen lounas, upea juhlatila Mauno Sky

Lounas Triviumissa arkisin klo 11-13!

TriviumCityn Mauno-ravintola tarjoaa lounasta arkisin kello 11-13.
Tarjolla on päivittäin vaihtuva runsas buffetlounas, jonka hinta on 10,40 euroa. Lounaan hintaan sisältyvät runsaat alkusalaatit, lämmin ruoka, omatekoinen leipä, levite sekä makea jälkiruoka ja kahvi tai tee - eli toisin sanoen koko setti!

Tarjolla on myös runsas salaattibuffet hintaan 9 euroa. Hintaan kuuluvat lisäksi leipä, levite, jälkiruoka ja kahvi.

Mauno TriviumCity toimittaa myös kokoustarjoiluja kiinteistössä sijaitseviin toimistoihin. Lisäksi ravintolamme hoitaa maistuvat tarjoilut TriviumCityn ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan Mauno Sky sauna- ja edustustilaan.

Huom! Hyvitämme euron normaalihintaisesta buffetlounaasta (10,40 e), kun näytät kassalla kuvan piha-alueen parkkilipukkeesta tai pysäköintiajan EasyPark- sovelluksesta.

Kokoukset, juhlat ja saunaillat - Mauno Sky

TriviumCityn ylimmässä kerroksessa sijaitseva Mauno Sky on vertaansa vailla oleva kokous- ja edustustila!

Mauno Sky -tilassa on helppo järjestää sekä juhlat, kokoukset että saunaillat noin 10-20 henkilölle. Tyylikkäät oleskelutilat, upea sauna, lasitettu terassi ja hulppeat näköalat muodostavat komeat puitteet mille tahansa tilaisuudelle.

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Glögi-valkosuklaakakku maistuu joululta

Tämä ihana, jouluinen juustokakku on hurmannut monia asiakkaitamme, ja sen reseptiä on kyselty uesampaan kertaan. Tässä se nyt tulee! Reseptin on kehitellyt keittiöpäällikkö Henri Kanervo Mauno Cateringista.

Glögijuustokakku kannattaa valmistaa päivää ennen tarjoamista, jotta se ehtii varmasti hyytyä kunnolla.

 

Maunon glögi-valkosuklaa-juustokakku

Pohja:
300 g digestivekeksejä
¾ dl vahvaa glögiä (tai glögitiivistettä)

Murskaa keksit ja sekoita mehun kanssa, painele irtopohjaiseen kakkuvuokaan tiiviiksi pohjaksi. Halutessasi voit laittaa leivinpaperin irtopohjavuuan pohjalle, tällöin kakku on helpompi saada irti vuuasta.


Mousse:
5 dl kermaa
5 keltuaista
6 liivatelehteä
300 g valkosuklaata

Riko munat, erottele keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Kiehauta kerma ja kaada se koko ajan voimakkaasti vatkaten toiseen kattilaan, johon olet laittanut keltuaiset. Kypsennä massa 86-asteiseksi (käytä lämpömittaria!) miedolla lämmöllä liedellä koko ajan sekoittaen.
Lisää lämpimän massan joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja kylmässä vedessä liotetut liivatteet. Anna massan jäähtyä.

5 dl kermaa
5 valkuaista

Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään, kun kerma-keltuaismassa on jäätynyt.

Kaada mousse kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa neljä tuntia.

Glögikiille:

2 ½ dl vahvaa glögiä (tai glögitiivistettä)
2 liivatelehteä

Kiehauta glögi kattilassa ja sulata joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatteet. Anna jäähtyä kunnolla ja kaada kakun päälle. Anna liivatteen jähmettyä kakun päällä jääkaapissa kolme tuntia tai seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuuasta, siirrä varovasti tarjoiluvadille ja koristele esimerkiksi valkosuklaalastuilla.
 

Tätä jouluista kakkua voi tilata myös osaksi Mauno Cateringin tarjoiluja!
Tiedustelut Maunon myyntipalvelusta (avoinna ma-pe klo 9-16) puh. 010 315 3000 tai sales@mauno.fi

 

 

Tällainen on Bassin joululounas ja jouluaaton menu!

Alkuruuaksi siianmätimoussea, jääkellarin nieriää, Jäämeren katkarapuja, kylmäsavulohitartaria saaristolaisleivällä ja paljon muuta.  Pääruuaksi joko sinappikuorrutettua rypsiporsasta, paistettua kuhaa tai paahdettua punajuurta – ja lopuksi valikoima jälkiruokia. Kuulostaa herkulliselta, vai mitä?

Kaikkea tätä tarjoilee ravintola Bassi joulun alla.
Bassissa on tarjolla joululounas arkipäivisin ajalla 11.12-21.12, lisäksi Bassi on avoinna myös jouluaattona 24.12.

Joululounaan ja jouluaaton aterioilla on sama kaava: ensin nautitaan alkuruokabuffetin herkkuja, joita on tarjolla pariakymmentä laatua. Painotus on erilaisissa kala- ja äyriäisruuissa, mutta mukana on myös muun muassa hirven paahtopaistia, pieniä tattipiiraita sekä raikkaita salaatteja.

Pääruuat tarjoillaan pöytiin, ja valittavana on joko liha-, kala- tai kasvisruoka lisukkeineen.

Lopuksi herkutellaan jälkiruokabuffetin antimilla, ja tarjolla on muun muassa tähtianiksella maustettua paahtovanukasta, boysenmarja-vaniljavaahtoa ja petit fourseja.

Jouluista menua voi täydentää ostereilla, joita myydään erikseen (3,90 €/kpl).

Bassin joululounaat arkipäivisin ajalla 11.12.-21.12, kattaukset aina klo 11 ja klo 13

Jouluaattona 24.12. Bassissa kaksi kattausta, klo 12.30 ja 15.30. 

Hinta: 49 €/hlö
Lapset 8-12 v/24 €, 4-8 v/15 €, alle 4 v maksutta
Hintaan kuuluu alku- ja jälkiruokapöytien valikoima sekä yksi lämmin pääruoka valinnan mukaan

Varaa paikkasi ravintola Bassin nettisivulta, varaukset-osiosta! Valitse haluamasi päivä, henkilömäärä, ajankohdaksi "lounas" ja tee varaus!


Kabinettivaraukset ja yli 12 hengen ryhmät, tehkää varaus sähköpostilla sales@bassi.fi

Bassin Joululounas pdf-muodossa
Bassin Jouluaatto pdf-muodossa
 

Joulun maut Bassissa


Alkuruokabuffet

Kirjolohenmätiä, smetanaa ja punasipulia (L, G)

Siianmätimoussea ja paahdettua briossia (L)

Skagen-katkarapuja ja kanamunaa (L, G)

Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä (L)

Jäämeren katkarapuja ja Rhode Island -kastiketta (L, G)

Savustettua lohta ja neilikka-fenkolikastiketta (L, G)

Jääkellarin nieriää ja tilli-sinapinsiemen -majoneesia (L, G)

Sinappisilakkaa (L, G)

Glögisilliä (L, G)

Lasimestarin silliä (L, G)

Tilliperunoita (L, G)

Piparjuurella maustettua hirven paahtopaistia ja kantarellihilloketta (L, G)

Tatti-quiche (L)

Deliverden salaattisekoitusta ja karpalovinaigrettea (L, G)

Friteerattua selleriä Waldorfin tapaan (L, G, *)

Rosollia paahdetuista juureksista ja punajuurikermaa (L, G)

Salaatti paahdetuista perunoista ja hernepyreestä (L, G)

Metsäsienisalaattia syksyn sienistä (L, G)

Hunaja-rakuunapikkelöityä porkkanaa (L, G)

Mummonkurkkuja (L, G)

Grynin maalaisleipää ja piimälimppua sekä siemennäkkäriä (L)

Anjovisvoita ja kaneli-kurpitsahummusta (L, G)

 

Pääruokavaihtoehdot
(lautastarjoiluna)

Sinappikuorrutettua rypsiporsaankylkeä
kevyesti savustettua palsternakkapyreetä, tummaa omenakastiketta (L)

Paistettua kuhaa
hummerivaahtoa, appelsiinivoissa haudutettua fenkolia ja duchesse-perunaa (L, G)

Paahdettua punajuurta
vuohen gruyèrellä maustettua emmervehnää, pikkelöityä keltajuurta sekä hasselpähkinävinaigrettea (L)

 

Jälkiruokabuffet

Tähtianiksella maustettua paahtovanukasta ja suklaageeliä (L, G)

Porkkanakakkua ja mascarponea (L)

Boysenmarja-vaniljavaahtoa (L, G)

Petit fours ja vihreitä kuulia

 

Erityisruokavaliomerkinnät:
L = laktoositon, G = gluteenittomista raaka-aineista valmistettu, * = sisältää pähkinää
(Huom! Gluteenittomat ruuat valmistetaan samassa keittiössä, jossa käsitellään muun muassa tavallisia jauhoja)
Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.