Mauno TriviumCityn lounas

maanantai

Trivium Mauno lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffasta

Kokonaisena paahdettua porsaanfileetä; tummaa herkkusienikastiketta, kermaperunoita, porkkanaa ja mustajuurta L,G

10,40 €

Salaattivalikoima sekä Maunon itseleivottuja leipiä

Päivän pikkumakea sekä kahvi / tee

tiistai

Trivium Mauno lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffasta

Paahdettua kananpoikaa ja pinaatti riisiä; Paahdettua kanaa paprikakastikkeessa ja pinaattia riisiä sekä verde kasviksia. L,G

10,40 €

Salaattivalikoima sekä Maunon itseleivottuja leipiä

Päivän pikkumakea sekä kahvi / tee

keskiviikko

Trivium Mauno lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffasta

Maunon lihapullat; Maunon lihapullia tomaatti-oliivikastikkeessa lisäksi fetajuustoperunaa L, G

10,40 €

Salaattivalikoima sekä Maunon itseleivottuja leipiä

Päivän pikkumakea sekä kahvi / tee

torstai

Trivium Mauno lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffasta

Uunimakkaraa; Uunimakkaraa, perunamuhennosta, kurpitsa-sienipaistos L,G

10,40 €

Salaattivalikoima sekä Maunon itseleivottuja leipiä

Päivän pikkumakea sekä kahvi / tee

perjantai

Trivium Mauno lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffasta

Kermainen lohipasta; Penne pastaa ja lohta kermaisessa kastikkeessa lisäksi gremolata vihanneksia L

10,40 €

Salaattivalikoima sekä Maunon itseleivottuja leipiä

Päivän pikkumakea sekä kahvi / tee

lauantai

Ei lounastietoja

Mauno TriviumCity

Tervetuloa Mauno TriviumCityyn!

Ravintolamme tarjoaa lounasta arkisin klo 11.00-13.00 ja tarjolla on päivittäin vaihtuva runsas buffetlounas. Lounaan hinta on 9,90€ ja sisältää runsaat alkusalaatit, lämpimän ruoan, omassa leipomossa leivottua leipää, makean jälkiruoan sekä kahvin ja teen eli koko setin!

Toimitamme myös kokoustarjoiluja kiinteistössä sijaitseviin toimistoihin ja meiltä saat maistuvat tarjoilut Mauno Sky sauna- ja edustustilaan.

Kun haluat hyvälle lounaalle, niin piipahda meille Mauno TriviumCityyn!

Maksuton parkki lounasaikaan TriviumCityssä

Hyvitämme 1,00€ normaalihintaisesta buffetlounaasta (9,90€), kun näytät kassalla kuvan parkkilipukkeesta tai pysäköintiajan EasyPark- sovelluksesta. Lounasta tarjoillaan klo 11.00-13.00, joten tervetuloa syömään hyvin!

Ajankohtaista

Lue tarina: Tarjoilijasta ravintolakeisariksi

 

Ohessa on Turun Teknologiakiinteistöjen haastattelu Maunon yrittäjä Santtu Kiilistä. (Alkuperäisen voit lukea Facebookista)

 

Tämän viikon vastaantulija oli työn touhussa BioCityssä.

 

Kuka olet ja mitä teet täällä?

Olen Santtu Kiili, Ravintola ja kokouskeskus Maunon yrittäjä. Meillä on Turun tiedepuiston alueella kolme ravintolaa, 30 erilaista kokoustilaa, kaksi saunatilaa ja catering-palveluita. Työpisteeni on BioCityssä Maunon myyntipalvelun yhteydessä ja liikun paljon niin BioCityssä kuin muissakin alueen rakennuksissa, joissa meillä on ravintoloita ja kokoustiloja.

 

Moni varmasti tuntee Maunon, mutta kuinka Mauno oikein sai alkunsa?

Neljä vuotta sitten loimme Mauno-konseptin, jolla yhdistettiin BioCityn ravintola ja kokoustilat saman yrityksen hoidettavaksi. Tavoitteena oli tuottaa mahdollisimman laadukkaita palveluita alueen toimijoille ja niiden henkilökunnalle. Toiminta on perustamisen jälkeen laajentunut niin tiedepuiston kuin koko Turunkin alueella. Nyt meillä käy noin tuhat lounasasiakasta päivässä, mikä on ylittänyt kaikki odotukset. Syy, miksi meillä käy paljon asiakkaita ja miksi olemme pärjänneet, liittyy varmasti siihen, että ruoka pyritään tekemään mahdollisimman hyvin. Teemme kaiken itse leipien leipomisesta lähtien emmekä käytä eineksiä.

 

Miten olet päätynyt ravintola-alalle?

Olen yrittäjäperheen lapsi. Vanhemmillani on aina ollut kahviloita ja olen ajautunut ravintola-alalle sitä kautta. Kaikki alkoi siitä, kun menin S-ryhmään plokkariksi [keräämään tyhjiä laseja] ja jäin sille uralle. Olen työskennellyt ravintolapäällikkönä Börsissä sekä Oulun ja Turun Radissoneissa. Välillä kävin vain armeijan ja valmistuin tarjoilijaksi. Oltuani 17 vuotta S-ryhmällä ajattelin, että haluan tehdä jotakin muuta. Olin kaksi vuotta Tuton lätkätoimarina, mikä opetti paljon suurten, tuhansien ihmisten tapahtumien järjestämisestä. Työ oli kuitenkin raskasta eikä mikään eläkehomma ja halusin ryhtyä yrittäjäksi, koska aina tuntui, että tekisin itse asiat paremmin kuin joku muu.

 

Mitä sitten tapahtui?

Mauno perustettiin, kun BioCityssä sijainneen Amican tilalle haettiin ravintoloitsijaa. Unelmani oli perustaa oma ravintola jokirantaan, joten BioCity ei ollut mikään haave. Täällä ei ollut ketään ja meininki oli väsynyttä, ei ollut tällaista pöhinää kuin nyt. Muistan edelleen, kun olin kirjoittamassa vuokrasopimusta tyhjästä ravintolasalista. Se oli yksi elämäni hirveimpiä hetkiä ja mietin, miten olen ajautunut tähän. Mutta tästä on tullut tosi hyvä. Ja nyt jokirantaan tulee se ravintola, jota olen viisi vuotta odottanut!

 

Luulevatko ihmiset sinua Maunoksi?

Kyllä! Toisinaan ihmiset yrittävät lähettää minulle sähköpostia osoittella mauno.kiili.

 

Onko sinulla ollut koskaan ikävä päivätöihin?

Ei ole ollut. Parasta tässä työssä on se, että pystyn itse vaikuttamaan siihen mitä täällä tehdään. Uskon omaan intuitioon ja tunteeseen siitä, että näin tämä kuuluu tehdä. Olen erittäin kunnianhimoinen eikä minulle riitä tämäkään. Meillä on todella kovat tavoitteet: haluamme, että vuoteen 2020 mennessä liikevaihtomme on 10 miljoonaa ja laajennamme toimintaamme joka vuosi. Ensi vuonna liikevaihtomme ja henkilökuntamme määrä tuplaantuu.

 

Miten kasvu tapahtuu?

Ensi vuodesta on tulossa kiireinen, sillä juuri valmistuneen Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen tarjoilut ovat meille iso ponnistus. Helmikuun alussa meille tulee Hovioikeudentalon takaosassa sijaitseva Akatemiatalon juhlasali, mikä on VPK:n talon oloinen ja näköinen tila. Me järjestämme tapahtumien tarjoilut ja vuokraamme tilat. Kesä-heinäkuussa avaamme jokirantaan Blankon ja Tintån yläkertaan kalaravintolan, johon tulee kabinettaja, 100-paikkainen ravintolasali ja baari, lounasbuffet, liikelounas sekä iltaravintola. Paikan tyyli on hiukan fancyä, mutta hauskaa ja rennolla tavalla tehtyä.

 

Oletko uusi Sedu Koskinen?

Toivottavasti. Toivottavasti saamme tehtyä jotakin siistiä.

 

Parasta juuri nyt?

Meillä on ollut kaikkien aikojen paras syksy, asiakkaita on ollut todella paljon. Katsomme ensi vuotta valoisin mielin.

 

Täydennä lausetta: Jos minä saisin päättää…

Positiivisuus mikä Turussa nyt on saisi jatkua. Kuten Esko Aho taannoisessa YardMate-tapahtumassa sanoi, jos nyt ei saa businessta toimimaan, niin ei sitä koskaan saa.

 

Lempipaikkasi Turku Science Parkissa?

Mauno Circus ElectroCityssä. Siellä meidän asiakastyytyväisyytemme on sata prosenttia, kaikki ihmiset haukkovat henkeään päästessään sinne. Circus on myös erittäin suosittu, koko syksyn sitä on myyty todella paljon.

 

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?

Auto. En pääse tänne kotoamme Kaarinasta muutoin ja liikun myös paljon eri toimipisteiden välillä, mutta pitäisi kyllä liikkua enemmän pyörällä.

 

Terveisesi muille täällä liikkuville ihmisille?

Palautetta Maunosta kaivataan enemmän! Tarkoituksemme on tuottaa palveluita nimenomaan tämän alueen toimijoille eikä niinkään muille. Haluaisimme saada enemmän palautetta siitä, minkä tyyppisiä palveluita tai tarjontaa meidän pitäisi kehittää tai kasvattaa, onko hinnoittelu väärä ja ylipäätänsä otamme mielellämme vastaan kaikkea rakentavaa kritiikkiä ja toiveita.

 

Minkälaisia joulusuunnitelmia sinulla on?

Olemme nyt töissä tehneet kuukauden pikkujouluja. En ole jouluihminen ja odotan vain, että saan lomailla ja nukkua. Olen antanut kaikkeni viimeiseen kuukauteen, joten loma tulee tarpeeseen.

 

 

 
Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.