Mauno TriviumCityn lounas

maanantai

Lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffet

Sitruuna-timjamikananpoikaa, tomaatti-basilikariisiä ja paistettuja kasviksia L,G

10,40 €

Salaattibuffet

9 €

Kahvi / tee ja päivän pikkumakea

Kysy myös vegaanivaihtoehtoa

tiistai

Lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffet

Härkää stroganoff, paistettuja perunoita, kukka- ja parsakaalia L.G

10,40 €

Salaattibuffet

9 €

Kahvi / tee ja päivän pikkumakea

Kysy myös vegaanivaihtoehtoa

keskiviikko

Lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffet

Maunon lihapullat sinappi-kermakastikkeessa, perunamurskaa ja paistettuja kasviksia L,G

10,40 €

Salaattibuffet

9 €

Kahvi / tee ja päivän pikkumakea

Kysy myös vegaanivaihtoehtoa

torstai

Lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffet

Hunaja-valkosipuliglaseerattua porsaan niskaa, paahdettua perunaa ja kasviksia L,G

10,40 €

Salaattibuffet

9 €

Kahvi / tee ja päivän pikkumakea

Kysy myös vegaanivaihtoehtoa

perjantai

Lounas tarjoillaan klo 11-13

Buffet

Maunon kebab, ranskalaisia perunoita, riisiä, tsatsiki-kastiketta, tomaatti-sipulisalaattia L,G

10,40 €

Salaattibuffet

9 €

Kahvi / tee ja päivän pikkumakea

Kysy myös vegaanivaihtoehtoa

Lämminhenkinen lounas, upea juhlatila Mauno Sky

Lounas Triviumissa arkisin klo 11-13!

TriviumCityn Mauno-ravintola tarjoaa lounasta arkisin kello 11-13.
Tarjolla on päivittäin vaihtuva runsas buffetlounas, jonka hinta on 10,40 euroa. Lounaan hintaan sisältyvät runsaat alkusalaatit, lämmin ruoka, omatekoinen leipä, levite sekä makea jälkiruoka ja kahvi tai tee - eli toisin sanoen koko setti!

Tarjolla on myös runsas salaattibuffet hintaan 9 euroa. Hintaan kuuluvat lisäksi leipä, levite, jälkiruoka ja kahvi.

Mauno TriviumCity toimittaa myös kokoustarjoiluja kiinteistössä sijaitseviin toimistoihin. Lisäksi ravintolamme hoitaa maistuvat tarjoilut TriviumCityn ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan Mauno Sky sauna- ja edustustilaan.

Huom! Hyvitämme euron normaalihintaisesta buffetlounaasta (10,40 e), kun näytät kassalla kuvan piha-alueen parkkilipukkeesta tai pysäköintiajan EasyPark- sovelluksesta.

Kokoukset, juhlat ja saunaillat - Mauno Sky

TriviumCityn ylimmässä kerroksessa sijaitseva Mauno Sky on vertaansa vailla oleva kokous- ja edustustila!

Mauno Sky -tilassa on helppo järjestää sekä kokoukset että saunaillat noin 10-20 henkilölle. Tyylikkäät oleskelutilat, upea sauna, lasitettu terassi ja hulppeat näköalat muodostavat komeat puitteet mille tahansa tilaisuudelle.

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Anna Maunon järjestää pikkujoulut!

Juhlitpa pienellä tai isolla porukalla, Maunosta järjestyy sopiva tila ja maistuva ruokaa – juomia unohtamatta! Haluatko saunoa tai tarvitsetko ohjelmaa – kaikki hoituu!

Pikkujouluja ja muita juhlia voit viettää esimerkiksi näissä tiloissa:

Mauno Sky - huipputason juhlatila upeilla näkymillä, sopii alle 25 hengen tilaisuuksiin. Kookas lasitettu terassi, avoterassi, tyylikäs sauna ja ulkoporeallas!

Mauno Circus - moderni ja värikäs juhlatila, josta näkymät kaupungin kattojen yli. Tila on sopiva enintään 50 hengen tilaisuuksiin. Kookas terassi, upea sauna ja ulkoporeallas!

Mauno-sali - viehättävä sali, joka sopii jopa 180 hengen illallistilaksi, soveltuu myös pienemmille ryhmille. Upealla led-valaistuksella toteutamme juuri tilaisuuteesi sopivan värimaailman.

Mauno Bistro -  tunnemallinen ravintolatila Mauno BioCityn yhteydessä, sopii noin 10-40 henkilölle

Akatemiatalon juhlasali - ainutlaatuinen, Suomen upeimpana pidettu juhlatila keskellä vanhaa Turkua. Tilaan mahtuu jopa 200 vierasta!

Ravintola Bassi - Turun tuorein kalaravintola Turun ydinkeskustassa, tarjolla kabinetteja 10-40 henkilölle sekä Club Bassi, joka on vuokrattavissa ma-to -iltaisin.


Maunon pikkujoulumenut vuodelle 2018 löydät tästä:

Pikkujoulubuffet 1
Pikkujoulubuffet 2
Pikkujoulubuffet 3
Pikkujoulumenu


Kysy lisää Maunon myyntipalvelusta, räätälöidään yhdessä juuri teille sopivat pikkujoulut!
p. 010 315 3000 tai sales@mauno.fi

”Tämä on upea ja vetovoimainen kohde” – Kari Suomi Akatemiatalon juhlasalin ravintolapäälliköksi

Suomen kauneimmaksi juhlasaliksi kutsuttu Akatemiatalon juhlasali on saanut ravintolapäällikön. Tehtävässä on aloittanut Kari Suomi.

–  Akatemiatalo on upea ja vetovoimainen kohde, ja tässä työssä pystyn hyödyntämään kaikkea sitä, mitä olen pitkän urani aikana oppinut, iloitsee Suomi.

Akatemiatalon juhlasalin yrittäjänä toimii Manu Events -yritys, jonka palveluksessa Suomi työskentelee. Akatemiatalo liitettiin yhdeksi Manu Eventsin kohteeksi tämän vuoden helmikuussa.

–  Kari Suomi on kova ammattilainen, ja Akatemiatalo on nyt erittäin hyvissä käsissä, kiittää Manu Eventsin kaupallinen johtaja Janne Tienpää.

–  Haluamme tämän rekrytoinnin myötä varmistaa, että pystymme jatkossakin vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin. Arvelimme etukäteen, että kiinnostus Akatemiataloa kohtaan tulee olemaan suurta, ja odotuksemme ovat vielä ylittyneet.

 

Kari Suomi on ollut pitkän uransa aikana aina siellä, missä tapahtuu.

Työura alkoi aikoinaan legendaarisesta turkulaisravintola Calamaresta, jossa vanha viinuri opetti oppipojan muun muassa silittämään työpaidat kunnolla. Kymmenen vuotta kului maineikkaassa ravintola Juliassa, sitten Suomi on muun muassa ollut avaamassa Macciavelli-ravintolaa Turun yliopistonmäelle ja käynnistämässä Unican juhlapalvelutoimintaa Turun vanhalinnassa. Turun kulttuuripääkaupunkivuotta 2011 Suomi seurasi Logomosta käsin ja oli myös mukana hoitamassa myös Circus Dracula -esitysten ruokatarjoiluja. Viime vuodet Suomi on työskennellyt ravintola Hus Lindmanissa.

–  Olen myös ”presidenttien mies”, sillä olin hoitamassa 2009 Turun linnassa järjestettyä valtioneuvoston 200-vuotisjuhlaa, jossa olivat mukana kaikki elossa olleet presidentit, eduskunnan puhemies ja korkeimman- ja hovioikeuden presidentit ja niin edelleen. Olen myös huolehtinut kolme kertaa Ruotsin kuningasparin ruokailuista ja kätellyt kahdesti Mauno Koivistoa, muistelee Suomi.

Suomi on työskennellyt uransa aikana sekä salin puolella että baarimestarina, ravintolapäällikkönä, palvelukoordinaattorina sekä myynnin ja markkinoinnin parissa.

Työn ohessa Suomi on kouluttautunut jatkuvasti, ja tällä hetkelläkin hän opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa. Vielä hiukan opintoja ja lopputyö, niin Suomi saa tradenomin paperit. Suomea kiinnostaa erityisesti palvelumuotoilu.

Turun tuomiokirkon vieressä sijaitseva Akatemiatalon juhlasali sopii erinomaisesta häihin, syntymäpäiviin, akateemisiin tilaisuuksiin sekä yritysjuhliin. Tilaan mahtuu tuoliriveillä noin 300 henkilöä ja istuvalle illalliselle noin 200 henkilöä. Tarjoilut tilaisuuksiin toimittaa Mauno Catering.

Lisätietoja löydät Akatemiatalon juhlasalin nettisivuilta

 

Kari Suomen tavoitat: 
p. 044 756 2218
kari.suomi@mauno.fi 

 

 
Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.