Maunon buffetlounas uudistuu!

Pitkän korona-ajan jälkeen on mukavaa huomata, että alueen työntekijät palailevat jälleen työpaikoilleen ja me Maunoissa haluammekin toivottaa kaikki etätyöntekijät tervetulleeksi takaisin Kupittaalle. Meillä Maunoissa puhaltavat myös uudet tuulet ja tulemmekin tomerasti kehittämään toimintaamme jotta TE, rakkaat asiakkamme, voitte jälleen palata arkeen kanssamme.

Ensimmäisenä uudistetaan jokaisen ravintolan suosittu buffetlounas, nämä muutokset tulevat voimaan maanantaina 28.2. Seuraavaksi maaliskuun aikana avaamme uudistuneet avokeittiöt sekä muut kokoustarjoilut, mutta näistä lisää myöhemmin.

1. Uusi laajempi salaattipöytä

Jokaisessa Maunossa on tarjolla yhtenäinen buffetlounas- konsepti, jonka suurimpana muutoksena on salaattipöydän uudistus ja jatkossa onkin tarjolla laajempi valikoima salaatteja, kasviksia, vihanneksia ja kastikkeita joista pystyy rakentamaan itselleen sopivan lisäkesalaatin. 

2. Buffettiin kuuluu jatkossa myös päivittäin vaihtuva kasvisruoka

Toiseksi lisäämme buffetvalikoimaan toisen lämpimän ruoan, eli päivittäin tarjolla on liha-/kalaruoan lisäksi myös kasvisruokaa. Tätä on paljon pyydetty ja nyt siihen vastataan.

3. Hyvät jälkkärit kuuluvat Maunon lounaaseen

Kolmantena uudistamme jälkiruokavalikoimaa. Maunon lounaaseen on aina kuulunut, ja kuuluu jatkossakin, hyvä jälkiruoka sekä maukas kahvi sekä tee. Pyrimme saamaan jälkiruokiin kivaa vaihtelua ja samalla tarjolle on tullut pikkumakean himoon myös keksejä. Maaliskuun aikana tuomme uutta myös teevalikoimiin ja kauramaito kuuluu jo valikoimaan.

Jokaiseen ravintolaan leivomme itse leivät ja tästä olemmekin saaneet aiemmin hyvää palautetta.

Ruokajuomana on tarjolla jäävettä, maustettua jäävettä sekä sekamehua. Lisäksi ElectroCityssä ja TriviumCityssä on kivennäisvesiautomaatit käytössä. Jokaisessa ravintolassa on myös myynnissä virvokkeita sekä mm. olutta.

ElectroCityn ja BioCityn lounas avataan jatkossa klo 10.30 ja TriviumCity klo 11.00. Lounas loppuu klo 13.00 ja hävikkiruokaa myydään klo 13.15-13.30.

Toivomme, että hintaan 11.30€, pystymme tarjoamaan parhaan buffetlounaskokemuksen Kupittaan alueella. Mikäli haluat edelleen kehittää toimintaamme, niin otamme kyllä hyviä ehdotuksia vastaan jatkossakin.

Tervetuloa lounaalle! 

Elämä ilman Maunoa on mautonta!

Palautelomake

Peruuta