Mauno ElectroCityn lounas

maanantai

Lounas tarjoillaan klo 11-13.30

Buffet

Puna-ahventa ja kasviksia tamarindi-kookoskastikkeessa, jasmiiniriisiä (M, G)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Tikka masala -maustettua kananpoikaa (M, G)

2,20 €/100g

Päivän burgeri

Pekoniburgeri, bataattiranskalaisia ja BBQ-kastiketta (L)

10,40 €

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

tiistai

Lounas tarjoillaan klo 11-13.30

Buffet

Sweet & sour -kanaa ja nuudeli-kasviswokkia (M)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Kantarelli-perunaröstejä (L, G)

2,20 €/100g

Päivän burgeri

Monterey Jack -juustoburger, ranskalaisia ja chilimajoneesia (L) mahdollisuus saada G

10,40 €

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

keskiviikko

Lounas tarjoillaan klo 11-13.30

Buffet

Savustettua possua, sinappi-smetanakastiketta ja ruohosipuli-perunamurskaa (L, G)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Tillipestolla kuorrutettua kampelaa (L, G)

2,20 €/100g

Päivän burgeri

Club sandwich, ranskalaisia ja paprikamajoneesia (M)

10,40 €

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

torstai

Lounas tarjoillaan klo 11-13.30

Buffet

Kananpojanpihvit, minttu-jugurttikastiketta ja couscous-kasvispaistosta (L)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Kevätkääryleitä (M)

2,20 €/100g

Päivän burgeri

Meksikon burgeri, bataattiranskalaisia ja chilimajoneesia (L)

10,40 €

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

perjantai

Lounas tarjoillaan klo 11-13.30

Buffet

Yön yli kypsennetyä naudanpaistia, piparjuurikastiketta ja paahdettuja juureksia (L, G)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Rosmariinilla maustettuja lihapyöryköitä (L, G)

2,20 €/100g

Päivän burgeri

Pulled porkburgeri, lohkoperunoita ja remouladekastiketta (L

10,40 €

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

Herkullinen lounas, moderni kokousmaailma, Circus-juhlatila

Tyylikkäät tilat ja kabinetit
- käytössä myös iltaisin!

ElectroCitystä löytyy valikoima moderneja kokoustiloja, jotka sopivat  2-20 henkilölle. Kaikissa kokoustiloissa on suuri LCD-näyttö ja langaton wlan. Kokousmaailmassa on käytössänne kahvi- ja kivennäisvesiautomaatti. 

Maukkaat kokoustarjoilut järjestyvät Mauno ElectroCity-ravintolastamme.Varaa esimerkiksi lounaspalaveri myyntipalvelustamme: 20 euroa per henkilö! Saat kokoustilan käyttöösi kahdeksi tunniksi, hintaan sisältyy vapaavalintainen lounas ravintolastamme.

Klikkaa tästä kokoustilojen esitteeseen!

Huom! Mauno Electro-Cityn aulatilassa voit toteuttaa monipuolisesti erilaisia iltatilaisuuksia ja -juhlia 50-200 hengelle. Värivalot päälle, dj soittamaan ja korkkarit kattoon!

Mauno Circus - kaupungin upein sauna!

Sauna- ja edustustila Circus löytyy ElectroCityn ylimmästä kerroksesta.

Täällä vieraasi nauttivat auringonlaskusta ja upeasta näköalasta yli Turun keskustan - kattoterassin porealtaasta käsin.
Hoidamme tilaan myös maukkaat tarjoilut. Maistuisivatko hot dogit vai pidätkö enemmän pizzasta?  

Kokouksia varten tiloista löytyy myös kolme modernilla kokoustekniikalla varustettua kabinettia esimerkiksi ryhmätyötiloiksi.

Lounas arkisin klo 11-13.30!

Tule tutustumaan Mauno ElectroCityn uusittuun lounaaseen, joka on tarjolla arkisin klo 11-13.30!  Tässä uudet lounasvaihtoehdot:

Lounasbuffet 10,40 e

Mauno ElectroCityn lounasbuffetista voit koota mieleisesi annoksen. Lounaaseen kuuluu päivittäin vaihtuva kokonaisuus: alkusalaatit, lämmin ruoka, leipää ja levitettä, ruokajuomaksi vettä sekä aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

Viikottain vaihtuva street food 10,40 e

Mauno ElectroCityn pizza uusittiin jo kesän alussa, ja uusi rustiikkinen, ohutpohjainen pizza on saanut paljon kiitosta. Pizza saa nyt rinnalleen uutuutena kebabin ja valikoiman erilaisia hampurilaisia ja muita street food -hekkuja.

Kutakin street foodia on tarjolla aina viikko kerrallaan. Kierros alkaa pizzaviikolla, sitä seuraa hampurilaisviikko ja sitten vuorossa on kebab-viikko. Annokset vaihtelevat päivittäin, vaihtoehdot löydät täältä

Street food -annokseen kuuluu salaatti, ruokajuomaksi vesi sekä aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

Salaattibaari 2,20 e/100 g

Mauno ElectroCityn uutuus on salaattibaari, jossa tarjolla on monipuolinen kattaus kasviksia, juureksia ja hedelmäpaloja sekä lukuisia proteiinilähteitä (vaihdelleen esimerkiksi kalaa, kanaa, tofua, nyhtöhernettä, kananmunia). Lisäksi päivittäin tarjolla on lämmin lisuke, joka tekee annoksesta ruokaisamman.

Salaatin hinta määräytyy annoksen painon mukaan. Myös leipä ja levite punnitaan osana annosta.

Salaattiannokseen kuuluu ruokajuomaksi vesi ja aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

 

 

Ajankohtaista

Syksyn ihanin jälkiruoka yhdistää uuniomenat ja kaura-omenapaistoksen!

Apua, miten hyvää! Paljonko tätä kehtaa ottaa?

Mauno BioCityn lounaalla tiistaina tarjoiltu omenajälkiruoka herätti lounastajissa paljon ihastusta, ja monen oli ihan pakko hakea vielä pieni satsikierroskin. Koska niin moni kyseli tämän jälkiruuan reseptiä, Maunon kokit halusivat jakaa sen kaikkien iloksi.

Tämä jälkiruoka on paitsi herkullinen, myös helppotekoinen ja edullinen! Jälkiruuassa yhdistyvät uuniomenoiden ja kauraomenapaistoksen parhaat puolet: pehmeiksi paahtuneet omenat ja rapea kauramuru.



Maunon omenaherkku

1 kilo kotimaisia omenoita
päälle: sokeria, kanelia

Kauramuruseos:

40 g voita
3 rkl siirappia
1 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria

Huuhtele omenat ja leikkaa ne puoliksi. Poista siemenkodat. Halutessasi voit jättää omenanpuolikkaisiin kannat, ne näyttävät hauskoilta.

Laita uunipellille leivinpaperiarkki ja laita omenanpuolikkaat pellille leikkuupinta ylöspäin. Ripottele omenoille sokeria ja kanelia.

Tee kauramuruseos kulhossa. Sekoita pehmeän voin joukkoon kaikki muut ainekset.

Lusikoi täytettä omenoiden päälle.

Paista omenoita uunissa 180 asteessa 35-45 minuuttia, kunnes omenat ovat kypsiä ja pehmeitä ja muruseos rapeaa. Kokeile kypsyyttä tikulla, paistoaika vaihtelee uunin ja omenalajikkeen mukaan.

Anna omenoiden jäähtyä hiukan, ja valmista sillä aikaa jugurttivaahto. Halutessasi voit ripotella omenoiden päälle tomusokeria ennen tarjoilua.

 

Vaniljainen jugurttivaahto

2 dl kuohukermaa
1 dl turkkilaista jugurttia
sokeria ja vaniljasokeria

Vaahdota kerma ja vispaa joukkoon jugurtti. Mausta makusi mukaan sokerilla ja vaniljasokerilla. Tarjoa yhdessä omenaherkun kanssa.

 

Herkullisia hetkiä!

Ravintola Bassi avautui tänään: Tämä on helmi!

Tätä on odotettu! Turun ravintolamaailman uusi tulokas, ravintola Bassi avautuu tänään perjantaina.
Ravintola sijaitsee täydellisesti remontoidun Bassin talon toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Tilat avautuvat nyt ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle. Ravintola Bassi on kala- ja äyriäispainotteinen ravintola, jonka tähtiannos on muhkea äyriäisvati.

Kalaravintolan perustaminen Turun Aurajokirantaan on ollut Santtu Kiilin haave aina. Nyt haave toteutuu, kun ravintola Bassi avaa ovensa tänään perjantaina kello 16.
–  Pitää uskaltaa haastaa itsensä. Vain sillä tavalla voi tehdä jotain ainutlaatuista, sanoo Bassin toiminnasta vastaavan Manu Events -yrityksen toimitusjohtajana työskentelevä Kiili.
 

Turussa ei ole vuosiin ollut kalaravintolaa, mutta nyt Manu Events avaa sellaisen - vieläpä kaupungin ykköspaikalle, aivan Aurajokirantaan, Kaupungintalon naapuriin.
–  Tämän ravintolan avaaminen on monen asian lopputulos. Tähän on päästy tekemällä paljon oikeita päätöksiä, ja kulkemalla määrätietoisesti oikeaan suuntaan. Tämä on vaatinut monien ihmisten työpanoksen ja todella paljon osaamista.
– Ja onhan tässä läpikäyty melkoinen päätösten ja mielipiteiden viidakkokin, nauraa Kiili.

Manu Eventsin toinen osakas, ravintolatoimenjohtaja Kimmo Nurmi kertoo, että Bassissa käytettävien raaka-aineiden eteen on tehty paljon työtä.
–  Valmiita kanavia ei ollut, joten kävimme neuvotteluja monien eri tahojen kanssa.  Päädyimme lopulta käyttämään useita eri tuottajia, ja myös luomaan uusia kanavia, joilla saamme tuoreita äyriäisiä ja kaloja Turkuun, kertoo Nurmi.

Manu Eventsin ydintiimi on tehnyt vuosien varrella useita matkoja, joilta on ammennettu inspiraatiota kalaravintolaan. Nurmea ihastutti Tukholmassa ja Göteborgissa sijaitsevien ravintoloiden rentous ja mutkattomuus. Sellaisen tunnelman hän haluaa luoda Bassiinkin.
–  Haluamme rohkaista ihmisiä jakamaan annoksia ja kokeilemaan uusia makuja. Bassissa ei katsota pahalla, vaikka joku närppii toisen lautaselta. Se on suorastaan suositeltavaa, nauraa Nurmi.

Bassin keittiöpäällikkö Marko Jaakkola on samoilla linjoilla.
– Toivon, että syöminen Bassissa on iloinen ja sosiaalinen tilanne! Meillä ei ole mitään kynnystä kokeilla uusia makuja, ja opastamme asiakkaita todella mielellämme.

Bassin ruokalistan tähti - ja keittiöpäällikön omakin suosikki - on ehdottomasti äyriäisvati. Sen voi ottaa joko pääruuaksi, tai seuralaisensa kanssa jaettavaksi alkuruuaksi. Jaakkola nostaa listalta esiin myös kokonaisena kypsennetyn kalan ja vegaanimenun.
– Kaikki menumme ovat mielenkiintoisia ja helposti lähestyttäviä, mutta vegaanimenu on mielestäni erittäin kiinnostava ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Bassi on saanut turkulaisilta innostuneen ja lämpimän vastaanoton, ja ennakkoon tehtyjen pöytävarausten määrä on ylittänyt kaikki odotukset.
–  Ihmisten aito innostus ja heiltä saatu positiivinen palaute on ollut aivan mahtavaa. Se on ollut meille se moottori, josta olemme saaneet uskoa omaan tekemiseemme, sanoo Kiili.


Lounasta, illallista, drinkkejä ja Club Bassi

Ravintola Bassi sijaitsee Aurakadun ja Läntisen Rantakadun kulmassa, osoitteessa Läntinen Rantakatu 9. Ravintolassa on yhteensä 200 asiakaspaikkaa. Bassi on avoinna kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Arkisin tarjolla on lounasta kello 10.30-14. Valikoimassa on kotiruokatyyppinen lounas, kasvisannos, salaattibowl, Bassin toast skagen, ostereita ja kolmen ruokalajin lounasmenu. Lounaiden hinnat alkavat 10,40 eurosta.

Illalla Bassissa on tarjolla monipuolinen menu, josta löytyy kala-, äyriäis-, liha- ja kasvisruokia. Bassin ruokalistan tähti on upea äyriäisvati, lisäksi Bassin erikoisuuksia ovat muun muassa savustetut katkaravut, sinisimpukat ja Bassin omatekoiset ranskalaiset, bouillabaise-keitto ja puolikas hummeri lisukkein. Bassin keittiö ottaa tilauksia vastaan aina klo 22.30 asti.

Ravintola Bassin ravintolapäällikkönä työskentelee Nina Saxholm, Bassin viineistä vastaa viinimestari Marjo Heinonen ja Bassin pääbaarimestari on Tanja Raunio. Kaikkiaan Bassi työllistää noin 20 henkilöä.

Bassi on paikka, jonne tullaan viettämään iltaa. Perjantaisin ja lauantaisin ravintolasalin valot himmenevät kello 22, ja samalla musiikin volyymi nousee. Bassin kolmoskerroksesta löytyy Club Bassi, jossa on oma baari, tanssilattia ja vaihtuvat huippu-dj:t. Club Bassi on avoinna perjantaisin ja lauantaisin kello 04 asti. Kolmoskerroksesta löytyy myös upea kattoterassi.

Ravintola Bassiin on rakennettu hissi, joten ravintolaan on esteetön pääsy.


PikkujouluKEIKKA Maunossa 5.12.2018

Keikka on kolmen eri alojen taiteilijan kokoonpano, ja kaikki heistä laittavat osaamisensa ja itsensä likoon.

Tässä kokoonpanossa sanavalmiuttaan esittelee rapin kolminkertainen suomenmestari Mc Kajo, sähköpianosta tällit ottaa jazz-pianisti Ilmari Aitoaho ja kuin sokerina pohjalla Suomen Turusta - näyttämötaiteen maisterina häärii Manoel Pinto.

5.12 järjestettävän illan teatterimenun ja tilat tarjoilee ravintola Mauno BioCity, osoitteessa Tykistökatu 6, Turku.

MENU

Paahdettua punajuurta, fetajuustoa ja cashewpähkinää

Inkiväärilohta ja seesamimarinoitua retikkaa

Karamellisoitua possua ja punajuuricoleslaw'ta

Kurpitsaleipää ja aurajuustovaahtoa

Piparkakku-kirsikka-pavlova ja kahvi/tee


Huomioittehan, että illan menu on Keikkaan suunniteltu teatteritarjoilu!

Ohjelmasta ja tapahtumatuotannosta vastaa Viihdy Turku Oy ja kapellimestarina häärii tosissaan, mutta ei vakavasti Rami Jarkko.


OHJELMA

18.30 ovet auki

Teatterimenu

19.30 Keikka 1/2

Väliaika & teatterimenun jälkiruoka

20.30 Keikka 2/2

Kauteen sopivaa pikkujoulufiilistelyä 

 

Tilaisuuden kesto noin 3,5 h

 

LIPUT

Tilaisuuteen myydään vain ennakkolippuja! Lippuja voi ostaa ennakkoon Maunon ravintoloista (arkisin klo 11-13) tai voit myös varata liput ja oman pöydän seurueellesi Maunon myyntipalvelusta:

sales@mauno.fi tai puhelimella 010 315 3000 (Arkisin klo 9-16)


Liiun hinta 59 € sisältää alv:n, alkumaljan, teatterimenun sekä esityksen.

Mikäli haluat nopeuttaa illan palvelua, niin tilaa Maunon myyntipalvelusta etukäteen juomalippuja baareihin! Myös runsaampi ruokatarjoilu seurueelle onnistuu lisämaksusta!

 

Tervetuloa hauskalle pikkujouluKEIKALLE !
Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.