Mauno ElectroCityn lounas

maanantai

Lounas klo 10.30-13

Streetfood

Savulohibagel ja ranskalaisia (M)

10,40 €

Salaattibuffet

Kreikkalainen kanasalaatti

9€

Päivän pizza

Salami-paprika (sisältää pienen salaatin)

10,40 €

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

tiistai

Lounas klo 10.30-13

Streetfood

Tikka masala -kananpoikaa

10,40 €

Salaattibuffet

Katkarapusalaatti (M, G)

9 €

Päivän pizza

Kinkku-ananas ja aurajuustocreme (sisältää pienen salaatin)

10,40 €

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

keskiviikko

Lounas klo 10.30-13

Streetfood

Chili con carne (M,G)

10,40 €

Salaattibuffet

Fetajuusto-melonisalaatti (L,G)

9 €

Päivän pizza

Kirsikkatomaatti-mozzarella ja basilikaöljy (sisältää pienen salaatin)

10,40 €

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

torstai

Lounas klo 10.30-13

Streetfood

Kebab ranskalaisilla (L,G)

10,40 €

Salaattibuffet

Kana-caesarsalaatti (L,G)

9 €

Päivän pizza

Katkarapu-parsa (sisältää pienen salaatin)

10,40 €

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

perjantai

MAUNON VÄKI TOIVOTTAA HYVÄÄ JUHANNUSTA!

TERVETULOA TAAS LOUNAALLE MAANANTAINA 25.6!

Lounas klo 10.30-13, modernit kokous- ja juhlatilat

Tyylikkäät tilat ja kabinetit
- käytössä myös iltaisin!

ElectroCityn modernissa ravintolatilassa voit pitää monipuolisesti erilaisia päivä- ja iltatilaisuuksia. Liitä niihin maistuvat ruokatarjoilut ja halutessasi tilaa ravintolastamme juhllisi myös alkoholijuomat.
Aulatilassa on helppo toteuttaa tapahtumia noin 50-200 hengelle.

ElectroCitystä löytyy upea valikoima moderneja kokouskabinetteja. Pienimmät sopivat kahdelle hengelle, suurimpaan mahtuu 18 henkeä.
Niissä vietät huolettoman kokouspäivän, nautit  aamiaisen tai lounaan palaverin yhteydessä tai järjestät iltatilaisuden.

Tiloja voit vuokrata myyntipalvelusta tai paikan päällä ravintolan kassalta. Edullinen tuntihinnoittelu ei päätä huimaa, lisäksi tilavuokraan sisältyy kahvi- ja kivennäisvesiautomaatin vapaa käyttö.
Iltaisin hinnoittelu sopimuksen mukaan.

Esimerkiksi kahden tunnin kokous hintaan 20 euroa henkilö, hintaan sisältyy lounastarjoilu! Kysy lisää myyntipalvelusta!

 

Mauno ElectroCity kiinni osan heinäkuusta

Ravintola Mauno ElectroCity on kiinni 9.7-29.7. Poikkea lounaalle Mauno BioCityyn, joka on avoinna normaalisti läpi kesän arkisin klo 10.30-13!

Nauti street food -lounasta ElectroCityssä!

Ravintola Mauno ElectroCity tarjoaa lounasta arkisin kello 10.30-13. Tule nauttimaan maukkaasta street food -ruuista, hyvästä pizzasta ja raikkaasta salaattibuffetista. 

Lounasvaihtoehdot:

Lounasbuffet 10,40 € sisältää kaiken: eli voit valita annokseesi pizzaa, salaattia ja street food -lounasta. Lisäksi annokseen kuuluu kahvi/tee ja jäävesi sekä jälkiruoka.

Salaattibuffet 9 € sisältää salaattibuffetin ruuat, kahvin/teen ja jääveden sekä jälkiruuan.

Pizza 10,40 € sisältää vastapaistetun, ohutpohjaisen pizzan päivän täytteellä, kaalisalaattia sekä kahvin/teen ja jääveden sekä jälkiruuan.

 

Mauno Circus - kaupungin upein sauna!

Sauna- ja edustustila Circus löytyy ElectroCityn ylimmästä kerroksesta. Täällä vieraasi nauttivat auringonlaskusta ja upeasta näköalasta yli Turun keskustan kattoterassin porealtaasta käsin.
Hoidamme tilaan myös maukkaat tarjoilut. Kiinnostavatko hot dogit vai pidätkö enemmän pizzasta?  Ja mikä sopisikaan paremmin Circukseen kuin popcorn-kone! 
Virallisempiin tilaisuuksiin löytyy myös kolme modernilla kokoustekniikalla varustettua kabinettia. Maunossa ehdit nauttia kokouspäivästä itsekin - henkilökuntamme varmistaa tilaisuutesi sujuvuuden.

Tutustu paremmin saunatilaan täältä!

Ajankohtaista

”Rakastan äyriäisiä yli kaiken” - uuden ravintola Bassin keittiöpäälliköksi huippupaikoissa työskennellyt Marko Jaakkola

Ensimmäinen, joka palkataan uuden ravintolan keittiöön. Se on ollut keittiömestari Marko Jaakkolan karma.

Jaakkola palkattiin Turkuun elokuun lopussa avautuvan ravintola Bassin keittiöön – sen keittiöpäälliköksi. Jaakkola on Bassin keittiöporukan ensimmäinen kiinnitys, ja ensimmäisenä mies palkattiin aikoinaan myös sekä helsinkiläisen ravintola Groteskin keittiöön ja sen jälkeen avatun Murun keittiöön.

- Jaakkola on raudanluja ammattilainen, ja meillä synkkasi heti. Olemme samalla aaltopituudella asioista, joten yhteistyön tekeminen on helppoa, kehuu ravintola Bassia pyörittävän Manu Eventsin ravintolatoimenjohtaja Kimmo Nurmi.

- Rakastan äyriäisiä yli kaiken! Siksi hain Bassiin töihinkin, että saisin syödä henksuruokana katkarapuja, nauraa Jaakkola.

- No leikki leikkinä: Manu Eventsissä on tekemisen meininki ja hyvä energia – se on välittynyt kaikesta yrityksen toiminnasta, muun muassa viimeaikaisista rekrytoinneista. Halusin liittyä joukkoon ja koen, että Bassista pystyn tekemään hyvän työpaikan sekä itselleni että muille. Haluan kehittyä alalla ja myös ihmisenä, ja tämä on osa sitä.

Turusta kotoisin oleva Jaakkola on työskennellyt kokkina yli 15 vuotta. Uransa alkuvuodet hän vietti Helsingissä. Murun ja Groteskin lisäksi Jaakkola työskenteli mm. ravintola Demossa ja Farangissa. Kuutisen vuotta sitten mies palasi takaisin Turkuun ja on työskennellyt ravintola Tintåssa.

Ravintola Bassin avautuu elokuun lopussa Turun ydinkeskustaan, osoitteeseen Läntinen Rantakatu 9. Bassin pääbaarimestarina tulee työskentelemään Turun Food Ambassador, vuoden positiivisimmaksi turkulaiseksi valittu Tanja Raunio.

Turkulainen ravintola-alan kasvuyritys Manu Events toimii useassa pisteessä eri puolilla Turkua. Elokuussa Manu Events avaa Turun ydinkeskustaan, Bassin taloon kala- ja äyriäisruokiin erikoistuvan ravintola Bassin. Manu Eventsin liikevaihto on vuonna 2018 neljä miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 25 henkilöä. Manu Events rekrytoi nyt voimakkaasti ja kaksinkertaistaa henkilökuntansa kuluvan vuoden aikana.

 

Kuvassa: Kimmo Nurmi (vas.) ja Marko Jaakkola.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Santtu Kiili 
p. 050 4390670, e-mail: santtu.kiili@mauno.fi

”Vanhat talot ovat haastavia” - ravintola Bassin avaaminen siirtyy elokuun loppuun

Turun ydinkeskustassa sijaitsevan Bassin talon remontti viivästyy noin kuukaudella. Suunnitelmien mukaan ravintolan toiseen ja kolmanteen kerrokseen avautuvan ravintola Bassin piti avata ovensa elokuun alussa. Nyt aikataulu on muuttunut niin, että ravintola avautuu elokuun lopussa.
- Tämä on todella harmillista, mutta vanhat talot ovat haastavia. Esimerkiksi seinät ovat vinoja, jonka vuoksi hissikuilua piti siirtää, kertoo kiinteistön omistavan Svenska Gårdin toimitusjohtaja Tony Jäntti.

Hissiongelma on nyt saatu ratkaistua, eikä se ole ongelmien ydin. Viivästyminen on monen pienen asian summa, sanoo Jäntti.
- Tämä on ollut todella laaja remontti, jossa on uusittu koko talotekniikka. Remontin kestoa on ollut todella vaikea arvioida, koska koko ajan on pitänyt soveltaa asioita ja tehdä ne talon ehdoilla.Nyt remontissa on kuitenkin edetty jo vaiheeseen, jossa tehdään jo valmiita pintoja. Ravintolan salin seiniä maalataan parhaillaan, keittiön lattia valmistuu ensi viikolla.

Tilojen pintojen käsittely on sekin haastavaa.
- Esimerkiksi tiloissa olevat kipsiset boordit, jotka ovat peräisin 1800-luvulta, täytyy käsitellä erittäin varovasti, sanoo Jäntti.

Uuden aikataulun mukaan ravintola Bassia päästään kalustamaan elokuun puolivälissä, ja käyttöönottotarkastukset tehdään elokuun lopussa. Uusi avajaispäivämäärä on 31.8. Jäntti vakuuttaa, että se pitää, eikä lykkäystä enää tule.

- Olemme todella pahoillamme niiden asiakkaiden puolesta, jotka ovat jo ehtineet tehdä varauksia ravintola Bassiin elokuulle. Alamme tästä päivästä alkaen tavoitella heitä. Uskon että löydämme jokaisen kanssa uuden, heille sopivan ajankohdan, kertoo ravintola Bassin ravintoloitsijana toimivan Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.
- Toivon asiakkailta ymmärrystä, tämä harmittaa meitäkin todella paljon. Käytämme ylimääräisen ajan uuden ravintolamme henkilöstön kouluttamiseen ja ruokalistan hiomiseen, sanoo Kiili.

 

Lisätietoja:

Manu Events
toimitusjohtaja Santtu Kiili, p. 050 4390670, santtu.kiili@mauno.fi
viestintäjohtaja Heli Nieminen, p. 044 7096787, heli.nieminen@mauno.fi

Svenska Gården
toimitusjohtaja Tony Jäntti, p. 040 5460948, tony.jantti@svg.fi

Kupittaalta saa nyt herkullista, rapeaa pizzaa - Mauno ElectroCityn lounas uudistui

- Koko Kupittaan alueella ei ole juurikaan tarjolla pizzaa. Asiakkaamme ovat kaipailleet valikoimaamme ohutpohjaista, kokonaista pizzaa. Nyt vastaamme kysyntään ja otamme sellaisen osaksi lounasvalikoimaamme, kertoo Mauno ElectroCityn keittiöpäällikkö Henri Kanervo.

Ravintola Mauno ElectroCityn pizzassa on rapea pohja, maukasta tomaattikastiketta, juustoraastetta ja päivittäin vaihtuvat täytteet. Jokainen pizza valmistetaan tilauksesta, eli sen saa eteensä uunituoreena. Koska pizzapohja on ohut, pizza kypsyy uunissa vain kolmessa minuutissa! Pizzan kaveriksi voit valita raikasta salaattia salaattipöydästämme.

Pizzan lisäksi Mauno ElectroCityn lounasvalikoimassa on tuttuun tapaan päivittäin vaihtuva street food -lounasbuffet ja salaattibuffet. Aiemmin valikoimassa ollut, paloina tarjoiltu pannupizza jää muutoksen myötä pois valikoimasta.

Maksuton jälkiruoka

Mauno ElectroCityn lounasta on täydennetty myös päivittäin vaihtuvalla jälkiruualla. Lounastajat saavat jälkiruuan kaupan päälle, eli lounaan hinta on sama kuin ennenkin. Jälkiruoka kuuluu kaikkiin lounasvaihtoehtoihin, samoin kaikkiin lounaisiin kuuluu kaupan päälle tee tai kahvi.

Street food -lounaan hinta on 10,40 euroa, salaattibuffet maksaa 9 euroa ja uusi ohutpohjainen pizza päivän täytteillä 10,40 euroa.
Street food - lounaaseen ja pizzaan kuuluu kaupan päälle salaattipöytä.

Mauno ElectroCityn lounaslistan löydät täältä

Tarvitsetko gluteenittoman annoksen tai haluatko kasvisruokaa - kysy vaihtoehtoja kassalta!

Mauno ElectroCity palvelee kesällä arkipäivisin kello 10.30-13. Aamiainen on poistunut valikoimasta kesän ajaksi.
Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.