Mauno ElectroCityn lounas

maanantai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Buffet

Sweet & sour kanaa ja nuudeli-kasviswokkia (M)

10,40 €

Streetfood

Monterey Jack juustoburgeri, ranskalaisia ja kurkkumajoneesia (L) (saatavana myös kasvisruokana)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Falafel ja kurkkuraitaa (L, G)

2,20 €/100g

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

tiistai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Buffet

Lihapullat korealaisittain, jasmiiniriisiä ja paistettuja kasviksia (L, G) (saatavana myös kasvisruokana)

10,40 €

Streetfood

Pulled pork burgeri, ranskalaisia ja bbq kastiketta (M)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Friteerattua kanaa ja mojokastiketta (M, G)

2,20 €/100g

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

keskiviikko

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Buffet

Savustettua possua, sinappi-smetanakastiketta ja ruohosipuli-perunamurskaa (L, G)

10,40 €

Streetfood

Pekoniburgeri, bataattiranskalaisia ja BBQ-kastiketta (L) (saatavana myös kasvisruokana)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Tillipestolla kuorrutettua kampelaa (L, G)

2,20 €/100g

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

torstai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Buffet

Kananpojanpihvit, minttu-jugurttikastiketta ja couscous-kasvispaistosta (L)

10,40 €

Streetfood

Meksikon burgeri, bataattiranskalaisia ja chilimajoneesia (L)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Kevätkääryleitä (M)

2,20 €/100g

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

perjantai

Lounas tarjoillaan klo 10.30-13

Buffet

Yön yli kypsennetyä naudanpaistia, piparjuurikastiketta ja paahdettuja juureksia (L, G)

10,40 €

Streetfood

Kana-Caesarburgeri, lohkoperunoita ja remouladekastiketta (L) (saatavana myös kasvisruokana)

10,40 €

Salaattibuffetin lämmin lisuke

Rosmariinilla maustettuja lihapullia (L, G)

2,20 €/100g

Kaikkiin lounaisiin kuuluu kahvi tai tee ja jälkiruoka

Kysy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja!

Herkullinen lounas, moderni kokousmaailma, Circus-juhlatila

Tyylikkäät tilat ja kabinetit
- käytössä myös iltaisin!

ElectroCitystä löytyy valikoima moderneja kokoustiloja, jotka sopivat  2-20 henkilölle. Kaikissa kokoustiloissa on suuri LCD-näyttö ja langaton wlan. Kokousmaailmassa on käytössänne kahvi- ja kivennäisvesiautomaatti. 

Maukkaat kokoustarjoilut järjestyvät Mauno ElectroCity-ravintolastamme.Varaa esimerkiksi lounaspalaveri myyntipalvelustamme: 20 euroa per henkilö! Saat kokoustilan käyttöösi kahdeksi tunniksi, hintaan sisältyy vapaavalintainen lounas ravintolastamme.

Klikkaa tästä kokoustilojen esitteeseen!

Huom! Mauno Electro-Cityn aulatilassa voit toteuttaa monipuolisesti erilaisia iltatilaisuuksia ja -juhlia 50-200 hengelle. Värivalot päälle, dj soittamaan ja korkkarit kattoon!

Mauno Circus - huikea tila ElectroCityn ylimmässä kerroksessa!

Juhla- ja edustustila Mauno Circus löytyy ElectroCityn ylimmästä kerroksesta. Tila soveltuu sekä kokouksiin että juhliin.

Lue lisää Mauno Circuksesta täältä.

Lounas arkisin klo 10.30-13!

Tule lounaalle Mauno ElectroCityyn arkisin klo 10.30-13!  Tässä lounasvaihtoehdot:

Lounasbuffet 10,40 

Mauno ElectroCityn lounasbuffetista voit koota mieleisesi annoksen. Lounaaseen kuuluu päivittäin vaihtuva kokonaisuus: alkusalaatit, lämmin ruoka, leipää ja levitettä, ruokajuomaksi vettä sekä aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

Viikottain vaihtuva street food 10,40 e

Vuoroviikoin tarjolla on pizzaa, kebabia ja burgereita. Annokset vaihtelevat päivittäin, vaihtoehdot löydät täältä
Street food -annokseen kuuluu salaatti, ruokajuomaksi vesi sekä aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

Salaattibaari 2,20 e/100 g

Mauno ElectroCityn salaattibaarissa tarjolla on monipuolinen kattaus, josta löydät myös useita proteiinilähteitä (vaihdelleen esimerkiksi kalaa, kanaa, tofua, nyhtöhernettä, kananmunia). Lisäksi päivittäin tarjolla on lämmin lisuke, joka tekee annoksesta ruokaisamman.

Salaatin hinta määräytyy annoksen painon mukaan. Myös leipä ja levite punnitaan osana annosta.

Salaattiannokseen kuuluu ruokajuomaksi vesi ja aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

 

 

Ajankohtaista

Glögi-valkosuklaakakku maistuu joululta

Tämä ihana, jouluinen juustokakku on hurmannut monia asiakkaitamme, ja sen reseptiä on kyselty uesampaan kertaan. Tässä se nyt tulee! Reseptin on kehitellyt keittiöpäällikkö Henri Kanervo Mauno Cateringista.

Glögijuustokakku kannattaa valmistaa päivää ennen tarjoamista, jotta se ehtii varmasti hyytyä kunnolla.

 

Maunon glögi-valkosuklaa-juustokakku

Pohja:
300 g digestivekeksejä
¾ dl vahvaa glögiä (tai glögitiivistettä)

Murskaa keksit ja sekoita mehun kanssa, painele irtopohjaiseen kakkuvuokaan tiiviiksi pohjaksi. Halutessasi voit laittaa leivinpaperin irtopohjavuuan pohjalle, tällöin kakku on helpompi saada irti vuuasta.


Mousse:
5 dl kermaa
5 keltuaista
6 liivatelehteä
300 g valkosuklaata

Riko munat, erottele keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Kiehauta kerma ja kaada se koko ajan voimakkaasti vatkaten toiseen kattilaan, johon olet laittanut keltuaiset. Kypsennä massa 86-asteiseksi (käytä lämpömittaria!) miedolla lämmöllä liedellä koko ajan sekoittaen.
Lisää lämpimän massan joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja kylmässä vedessä liotetut liivatteet. Anna massan jäähtyä.

5 dl kermaa
5 valkuaista

Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään, kun kerma-keltuaismassa on jäätynyt.

Kaada mousse kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa neljä tuntia.

Glögikiille:

2 ½ dl vahvaa glögiä (tai glögitiivistettä)
2 liivatelehteä

Kiehauta glögi kattilassa ja sulata joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatteet. Anna jäähtyä kunnolla ja kaada kakun päälle. Anna liivatteen jähmettyä kakun päällä jääkaapissa kolme tuntia tai seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuuasta, siirrä varovasti tarjoiluvadille ja koristele esimerkiksi valkosuklaalastuilla.
 

Tätä jouluista kakkua voi tilata myös osaksi Mauno Cateringin tarjoiluja!
Tiedustelut Maunon myyntipalvelusta (avoinna ma-pe klo 9-16) puh. 010 315 3000 tai sales@mauno.fi

 

 

Tällainen on Bassin joululounas ja jouluaaton menu!

Alkuruuaksi siianmätimoussea, jääkellarin nieriää, Jäämeren katkarapuja, kylmäsavulohitartaria saaristolaisleivällä ja paljon muuta.  Pääruuaksi joko sinappikuorrutettua rypsiporsasta, paistettua kuhaa tai paahdettua punajuurta – ja lopuksi valikoima jälkiruokia. Kuulostaa herkulliselta, vai mitä?

Kaikkea tätä tarjoilee ravintola Bassi joulun alla.
Bassissa on tarjolla joululounas arkipäivisin ajalla 11.12-21.12, lisäksi Bassi on avoinna myös jouluaattona 24.12.

Joululounaan ja jouluaaton aterioilla on sama kaava: ensin nautitaan alkuruokabuffetin herkkuja, joita on tarjolla pariakymmentä laatua. Painotus on erilaisissa kala- ja äyriäisruuissa, mutta mukana on myös muun muassa hirven paahtopaistia, pieniä tattipiiraita sekä raikkaita salaatteja.

Pääruuat tarjoillaan pöytiin, ja valittavana on joko liha-, kala- tai kasvisruoka lisukkeineen.

Lopuksi herkutellaan jälkiruokabuffetin antimilla, ja tarjolla on muun muassa tähtianiksella maustettua paahtovanukasta, boysenmarja-vaniljavaahtoa ja petit fourseja.

Jouluista menua voi täydentää ostereilla, joita myydään erikseen (3,90 €/kpl).

Bassin joululounaat arkipäivisin ajalla 11.12.-21.12, kattaukset aina klo 11 ja klo 13

Jouluaattona 24.12. Bassissa kaksi kattausta, klo 12.30 ja 15.30. 

Hinta: 49 €/hlö
Lapset 8-12 v/24 €, 4-8 v/15 €, alle 4 v maksutta
Hintaan kuuluu alku- ja jälkiruokapöytien valikoima sekä yksi lämmin pääruoka valinnan mukaan

Varaa paikkasi ravintola Bassin nettisivulta, varaukset-osiosta! Valitse haluamasi päivä, henkilömäärä, ajankohdaksi "lounas" ja tee varaus!


Kabinettivaraukset ja yli 12 hengen ryhmät, tehkää varaus sähköpostilla sales@bassi.fi

Bassin Joululounas pdf-muodossa
Bassin Jouluaatto pdf-muodossa
 

Joulun maut Bassissa


Alkuruokabuffet

Kirjolohenmätiä, smetanaa ja punasipulia (L, G)

Siianmätimoussea ja paahdettua briossia (L)

Skagen-katkarapuja ja kanamunaa (L, G)

Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä (L)

Jäämeren katkarapuja ja Rhode Island -kastiketta (L, G)

Savustettua lohta ja neilikka-fenkolikastiketta (L, G)

Jääkellarin nieriää ja tilli-sinapinsiemen -majoneesia (L, G)

Sinappisilakkaa (L, G)

Glögisilliä (L, G)

Lasimestarin silliä (L, G)

Tilliperunoita (L, G)

Piparjuurella maustettua hirven paahtopaistia ja kantarellihilloketta (L, G)

Tatti-quiche (L)

Deliverden salaattisekoitusta ja karpalovinaigrettea (L, G)

Friteerattua selleriä Waldorfin tapaan (L, G, *)

Rosollia paahdetuista juureksista ja punajuurikermaa (L, G)

Salaatti paahdetuista perunoista ja hernepyreestä (L, G)

Metsäsienisalaattia syksyn sienistä (L, G)

Hunaja-rakuunapikkelöityä porkkanaa (L, G)

Mummonkurkkuja (L, G)

Grynin maalaisleipää ja piimälimppua sekä siemennäkkäriä (L)

Anjovisvoita ja kaneli-kurpitsahummusta (L, G)

 

Pääruokavaihtoehdot
(lautastarjoiluna)

Sinappikuorrutettua rypsiporsaankylkeä
kevyesti savustettua palsternakkapyreetä, tummaa omenakastiketta (L)

Paistettua kuhaa
hummerivaahtoa, appelsiinivoissa haudutettua fenkolia ja duchesse-perunaa (L, G)

Paahdettua punajuurta
vuohen gruyèrellä maustettua emmervehnää, pikkelöityä keltajuurta sekä hasselpähkinävinaigrettea (L)

 

Jälkiruokabuffet

Tähtianiksella maustettua paahtovanukasta ja suklaageeliä (L, G)

Porkkanakakkua ja mascarponea (L)

Boysenmarja-vaniljavaahtoa (L, G)

Petit fours ja vihreitä kuulia

 

Erityisruokavaliomerkinnät:
L = laktoositon, G = gluteenittomista raaka-aineista valmistettu, * = sisältää pähkinää
(Huom! Gluteenittomat ruuat valmistetaan samassa keittiössä, jossa käsitellään muun muassa tavallisia jauhoja)
Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.