Tervetuloa Turun suurimpaan kokouskeskukseen!

Mauno tarjoaa monipuolisen valikoiman kokoustiloja useissa eri kiinteistöissä Turun Kupittaalla.

ElectroCitystä löytyy moderni kokousmaailma, jossa järjestät pienemmät kokoukset 2-20 hengelle.

BioCityn perinteikkäässä kokouskeskuksessa on tarjolla auditorio, luentosali ja moneen muuntuvia kokoustiloja. Uusin kabinettimme on lasiseinäinen Puro, jossa järjestät vaivattomasti lounastapaamiset!

Haluatko kokoukseesi ripauksen luksusta? TriviumCityn Mauno Sky- ja  ElectroCityn Mauno Circus -tilat Kupittaan kattojen yllä tarjoavat elämykselliset puitteet kokouksellesi. Halutessanne voitte rentoutua kokouspäivän jälkeen saunassa ja ulkoporealtaassa, samalla upeita maisemia katsellen.

Kauttamme voit varata myös tiloja syksyllä 2017 valmistuneesta Joki-vierailukeskuksesta!


Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Maunon tilat sijaitsevat Turun Kupittaalla, noin kaksi kilometriä Turun keskustasta. Ne sijoittuvat lähelle Kupittaan rautatieasemaa ja Turku-Helsinki -moottoritietä. Kupittaalle pääset helposti myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Meiltä löydät laajan valikoiman kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin

Voit halutessasi rajata hakua rakennusten perusteella:

Presidentti-auditorio

Presidentti-auditoriossa on 258 paikkaa ja nouseva katsomo. Presidentin varusteluina on mm. multimediaprojektori, josta saa sceenille kaksi eri kuvaa yhtäaikaa, neljä langatonta esitysmikrofonia, paneelipöytä sekä langaton verkkoyhteys. Tilan valaistusta saadaan muutettua toiveiden mukaan eri väreihin. Presidentti-auditorio on kooltaan 242 m².

Lue lisää

Kokoustila Manu

Muunneltavat Manu-kokoustilat (Manu 1-4) sopivat moniin tarkoituksiin. Tiloja voidaan muunnella tarpeidesi mukaan niin yhdistelemällä toisiinsa kuin muokkaamalla kalustustakin. Manu-tilat soveltuvat erinomaisesti myös näyttelytilaksi.

Maksimihenkilömäärät: Manu 1 (10 henkilöä), Manu 2 (16 hlö), Manu 3 (16 hlö) ja Manu 4 (8 hlö). Kaikki tilat ovat yhdistettävissä.

Tilat soveltuvat erinomaisesti myös näyttelytilaksi.

Lue lisää

Ministeri-luentosali

Ministeri-luentosalissa on 85 paikkaa ja tilaa 98 m². Tila toimii hyvin myös pienemmille, noin 40-50 henkilön tilaisuuksille. Ministeristä löytyy mm. multimediaprojektori ja ohjelmaäänentoisto. Ministeri sopii mainiosti esimerkiksi luentoihin ja yhtiökokouksiin.

Lue lisää

Puro-kabinetti

Puro-kabinetti sijaitsee BioCityssä, aivan ravintola Mauno BioCityn vieressä. Purossa onkin helppo pitää esimerkiksi lounaskokous. Puroon mahtuu 10 henkeä. Osin lasiseinäisen kokoustilan varusteisiin kuuluu LCD-näyttö hdmi- ja wga-liitännöillä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Ampere

Ampere sopii kokoustilaksi 2-9 henkilölle. Se voidaan yhdistää Braun-kabinettiin, jolloin paikkoja on 18 (kuvassa kabinetit yhdistettynä).
Sekä Ampere- että Braun-kabinetit ovat ikkunallisia. Amperen varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Braun

Braun sopii kokoustilaksi 2-9 henkilölle. Se voidaan yhdistää Ampere-kabinettiin (kuten kuvassa), jolloin paikkoja on 18. Sekä Ampere- että Braun-kabinetit ovat ikkunallisia.
Braunin varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Faraday

Faraday sopii enintään kuudelle henkilölle, mutta se voidaan yhdistää Gauss-kabinettiin, jolloin paikkoja on 12. Kuvassa näkyy yhdistelmä Faraday-Gauss.
Faradayn varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Gauss

Gauss sopii enintään kuudelle henkilölle, mutta se voidaan yhdistää Faraday-kabinettiin, jolloin paikkoja on 12. Kuvassa näkyy yhdistelmä Faraday-Gauss.
Gaussin varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Tesla

Pirteänvärinen Tesla sopii 8-10 hengelle. Teslan varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Volta

Mauno ElectroCityn kokousmaailmassa sijaitseva, Volta sopii enintään kahdeksalle hengelle. Voltan varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Hattara

Hattara on valoisa, ikkunallinen kokoustila enintään kuudelle henkilölle. TIlan varusteluina on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys. Hattara voidaan yhdistää Karuselli-neuvottelutilan kanssa, jolloin paikkoja on yhteensä 12.

Lue lisää

Karuselli

Karuselli on valoisa, ikkunallinen kokoustila enintään kuudelle henkilölle. Tilan varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys. Karuselli voidaan yhdistää Hattara-neuvottelutilan kanssa, jolloin paikkoja on yhteensä 12.

Lue lisää

Trapetsi

Trapetsi on kokoustila enintään 18 henkilölle. Tilan varusteluina on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys. Trapetsi sijaitsee modernissa, värikkäässä Mauno Circus -tilassa, ElectroCityn ylimmässä kerroksessa.

Lue lisää

Circus lobby

Circus Lobby on upea kokoustila ElectroCityn ylimmässä kerroksessa, Mauno Circus -tilassa. Lobbyyn mahtuu enintään 36 henkilöä. Circus Lobby sijaitsee modernissa, värikkäässä Mauno Circus -tilassa, ElectroCityn ylimmässä kerroksessa. Lobby on muuntuva ja monikäyttöinen tila, ja se on ihanteellinen esimerkiksi tiimipäiviin, tuote-esittelyihin ja work shop -tyyppiseen työskentelyyn.

Lue lisää

Mauno Sky

Turun Kupittaalla, TriviumCityn yhdeksännessä kerroksessa sijaitseva Mauno Sky on moneen muuntuva tila, joka tarjoaa tyylikkäät puitteet erilaisiin yksityis- ja yritysjuhliin ja kokouksiin. Sky tarjoaa neuvottelutilan, johon mahduu board-pöydän ympärille enintään 14 henkilöä. Vausteluna LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Valitse valmis kokouspaketti - helppoa ja nopeaa!

Koko päivän kokouspaketti 39 €/hlö
(min 10 osallistujaa)

Tule koko päiväksi viettämään kokousta Maunoon!

Hintaan 39 euroa per henkilö sisältyy:

- tarpeisiinne soveltuva kokoustila käyttöönne max. kahdeksaksi tunniksi
- kokousisäntä/emäntä huolehtimassa tilaisuutenne sujuvuudesta
- aamukahvi/tee + suolainen kahvileipä tarjoiltuna kokoustilan läheisyyteen
- buffet-lounas ravintolassamme (sis. alkusalaatit, lämpimän ruuan, talon leipävalikoiman sekä kahvin/teen ja pikkumakean) 
- iltapäiväkahvi/tee + makea kahvileipä tarjoiltuna kokoustilan läheisyyteen


Puolen päivän kokouspaketti 29 €/hlö  
(min 10 osallistujaa)

Hintaan 29 euroa per henkilö sisältyy:
- tarpeisiinne soveltuva kokoustila käyttöönne max. neljäksi tunniksi
- kokousisäntä/emäntä huolehtimassa tilaisuutenne sujuvuudesta
- kahvi/tee + suolainen tai makea kahvileipä tarjoiltuna kokoustilan läheisyyteen
- buffet-lounas ravintolassamme (sis. alkusalaatit, lämpimän ruuan, talon leipävalikoiman sekä kahvin/teen ja pikkumakean) 
 

Hinnat voimassa arkisin ma-pe klo 7-17.

Huom! Hinnat eivät koske tiloja Mauno Sky, Mauno Circus ja vierailukeskus Joki. 

Hansel-kokouspaketit alk. 11 €/hlö

Mauno toimii valtionhallinnon kokouspalveluiden puitetoimittajana vuosina 2015-2018. Mikäli olet oikeutettu Hansel-kokouspaketteihin, ota yhteyttä myyntipalveluumme sales@mauno.fi

Huom! Hansel-hinnat voimassa Maunon määrittelemissä kokoustiloissa arkisin ma-pe klo 7-17.

Hyvät tarjoilut täydentävät kokouksen!

 

 

Jätä tarjouspyyntö