Järjestä kokous Maunossa!

Mauno tarjoaa monipuolisen valikoiman kokoustiloja useissa eri kiinteistöissä Turun Kupittaalla, tarvitsetpa pienen kokoustilan 2-4 hengelle tai yli 250 hengelle. Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy lisää  myyntipalvelustamme.

Lounaskokous Maunossa alk. 20 €/henkilö! 
Lue lisää!

Tee varaus: sales@manuevents.fi

Maunon tilat sijaitsevat Turun Kupittaalla, noin kaksi kilometriä Turun keskustasta.
Ne sijoittuvat lähelle Kupittaan rautatieasemaa ja Turku-Helsinki -moottoritietä.
Kupittaalle pääset helposti myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Meiltä löydät laajan valikoiman kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin

Voit halutessasi rajata hakua rakennusten perusteella:

Presidentti-auditorio

Presidentti-auditoriossa on 258 paikkaa ja nouseva katsomo. Presidentin varusteluina on mm. multimediaprojektori, josta saa sceenille kaksi eri kuvaa yhtäaikaa, neljä langatonta esitysmikrofonia, paneelipöytä sekä langaton verkkoyhteys. Tilan valaistusta saadaan muutettua toiveiden mukaan eri väreihin. Presidentti-auditorio on kooltaan 242 m².

Lue lisää

Kokoustila Manu

Muunneltavat Manu-kokoustilat (Manu 1-4) sopivat moniin tarkoituksiin. Tiloja voidaan muunnella tarpeidesi mukaan niin yhdistelemällä toisiinsa kuin muokkaamalla kalustustakin. Manu-tilat soveltuvat erinomaisesti myös näyttelytilaksi.

Maksimihenkilömäärät: Manu 1 (10 henkilöä), Manu 2 (16 hlö), Manu 3 (16 hlö) ja Manu 4 (8 hlö). Kaikki tilat ovat yhdistettävissä.

Tilat soveltuvat erinomaisesti myös näyttelytilaksi.

Lue lisää

Ministeri-luentosali

Ministeri-luentosalissa on 85 paikkaa ja tilaa 98 m². Tila toimii hyvin myös pienemmille, noin 40-50 henkilön tilaisuuksille. Ministeristä löytyy mm. multimediaprojektori ja ohjelmaäänentoisto. Ministeri sopii mainiosti esimerkiksi luentoihin ja yhtiökokouksiin.

Lue lisää

Puro-kabinetti

Puro-kabinetti sijaitsee BioCityssä, aivan ravintola Mauno BioCityn vieressä. Purossa onkin helppo pitää esimerkiksi lounaskokous. Puroon mahtuu 10 henkeä. Osin lasiseinäisen kokoustilan varusteisiin kuuluu LCD-näyttö hdmi- ja wga-liitännöillä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Ampere

Ampere sopii kokoustilaksi 2-9 henkilölle. Se voidaan yhdistää Braun-kabinettiin, jolloin paikkoja on 18 (kuvassa kabinetit yhdistettynä).
Sekä Ampere- että Braun-kabinetit ovat ikkunallisia. Amperen varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Braun

Braun sopii kokoustilaksi 2-9 henkilölle. Se voidaan yhdistää Ampere-kabinettiin (kuten kuvassa), jolloin paikkoja on 18. Sekä Ampere- että Braun-kabinetit ovat ikkunallisia.
Braunin varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Faraday

Faraday sopii enintään kuudelle henkilölle, mutta se voidaan yhdistää Gauss-kabinettiin, jolloin paikkoja on 12. Kuvassa näkyy yhdistelmä Faraday-Gauss.
Faradayn varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Gauss

Gauss sopii enintään kuudelle henkilölle, mutta se voidaan yhdistää Faraday-kabinettiin, jolloin paikkoja on 12. Kuvassa näkyy yhdistelmä Faraday-Gauss.
Gaussin varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Tesla

Pirteänvärinen Tesla sopii 8-10 hengelle. Teslan varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Volta

Mauno ElectroCityn kokousmaailmassa sijaitseva, Volta sopii enintään kahdeksalle hengelle. Voltan varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Hattara

Hattara on valoisa, ikkunallinen kokoustila enintään kuudelle henkilölle. TIlan varusteluina on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys. Hattara voidaan yhdistää Karuselli-neuvottelutilan kanssa, jolloin paikkoja on yhteensä 12.

Lue lisää

Karuselli

Karuselli on valoisa, ikkunallinen kokoustila enintään kuudelle henkilölle. Tilan varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys. Karuselli voidaan yhdistää Hattara-neuvottelutilan kanssa, jolloin paikkoja on yhteensä 12.

Lue lisää

Trapetsi

Trapetsi on kokoustila enintään 18 henkilölle. Tilan varusteluina on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys. Trapetsi sijaitsee modernissa, värikkäässä Mauno Circus -tilassa, ElectroCityn ylimmässä kerroksessa.

Lue lisää

Circus lobby

Circus Lobby on upea kokoustila ElectroCityn ylimmässä kerroksessa, Mauno Circus -tilassa. Lobbyyn mahtuu enintään 36 henkilöä. Circus Lobby sijaitsee modernissa, värikkäässä Mauno Circus -tilassa, ElectroCityn ylimmässä kerroksessa. Lobby on muuntuva ja monikäyttöinen tila, ja se on ihanteellinen esimerkiksi tiimipäiviin, tuote-esittelyihin ja work shop -tyyppiseen työskentelyyn.

Lue lisää

Mauno Sky

Turun Kupittaalla, TriviumCityn yhdeksännessä kerroksessa sijaitseva Mauno Sky on moneen muuntuva tila, joka tarjoaa tyylikkäät puitteet erilaisiin yksityis- ja yritysjuhliin ja kokouksiin. Sky tarjoaa neuvottelutilan, johon mahduu board-pöydän ympärille enintään 14 henkilöä. Vausteluna LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys.

Lue lisää

Valitse valmis kokouspaketti - helppoa ja nopeaa!

Kokouspaketit


Koko päivän kokouspaketti, 41 €/hlö
(minimissään kahdeksan osallistujaa)

Hintaan sisältyy:

- tarpeisiinne soveltuva kokoustila käyttöönne enintään kahdeksaksi tunniksi
- kokousisäntä/emäntä huolehtimassa tilaisuutenne sujuvuudesta
- aamukahvi/tee ja suolainen kahvileipä tarjoiltuna kokoustilan läheisyyteen
- buffet-lounas ravintolassamme (sisältäen alkusalaatit, lämpimän ruuan, talon leipävalikoiman sekä kahvin/teen ja pikkumakean) 
- iltapäiväkahvi/tee ja makea kahvileipä tarjoiltuna kokoustilan läheisyyteen


Puolen päivän kokouspaketti, 32 €/hlö  
(minimissään kahdeksan osallistujaa)

Hintaan sisältyy:
- tarpeisiinne soveltuva kokoustila käyttöönne enintään neljäksi tunniksi
- kokousisäntä/emäntä huolehtimassa tilaisuutenne sujuvuudesta
- kahvi/tee ja suolainen tai makea kahvileipä tarjoiltuna kokoustilan läheisyyteen
- buffet-lounas ravintolassamme (sis. alkusalaatit, lämpimän ruuan, talon leipävalikoiman sekä kahvin/teen ja pikkumakean) 
 

Hinnat voimassa arkisin ma-pe klo 7-17

Huom! Hinnat eivät koske tiloja Mauno Sky, Mauno Circus ja vierailukeskus Joki

Hansel-kokouspaketit 

Mauno toimii valtionhallinnon ja valtion budjettitalouden alaisten toimijoiden kokouspaveluiden puitetoimittajana vuosina 2019-2020.

Mikäli olet oikeutettu Hansel-kokouspaketteihin, ota yhteyttä myyntipalveluumme sales@mauno.fi

Hinnat alkaen 13 €/hlö (puolen päivän kokous) ja 39 €/hlö (koko päivän kokous)

Huom! Hansel-hinnat voimassa Maunon määrittelemissä kokoustiloissa arkisin ma-pe klo 7-17.

 

Jätä tarjouspyyntö

Palautelomake

Peruuta