Kokoukset, lounaat ja iltatilaisuudet

Tarjoilut kokouksiin, lounaat ryhmille ja tyylikkäät iltatilaisuudet – Mauno hoitaa kaikki vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kokous-, tapahtuma- ja edustustilojen tilaisuuksien tapahtumatarjoilut ja palvelee kaikkia yrityksiä Turun Tiedepuiston alueella Kupittaalla. Tilaa esimerkiksi maistuva aamiainen toimistolle tai raikkaat smoothiet kokousvieraille.

Mauno Catering toimittaa catering-palveluita Kupittaan alueelle arkisin klo 7-16. Toimitamme tilauksia näihin kohteisiin: BioCity, ElectroCity, EuroCity, DataCity, TriviumCity, PharmaCity, ICT-City, parhaillaan rakenteilla olevat Veritaksen talo ja Campus.

Tutustu vaihtoehtoihin ja tee tilaus tai kysy lisää p. 010 315 3000 tai myynti@jokiturku.fi.

 

Juhlat ja merkkipäivät

Tapahtumatarjoilut

Kausimenut

Ajankohtaista

Historiallinen Akatemiatalon juhlasali siirtyy uusiin käsiin

Akatemiatalon juhlasali on historiallinen juhlatila Turun Tuomiokirkon vieressä, keskellä vanhaa Turkua. Nyt sen toiminta siirtyy uusille yrittäjille.

Akatemiatalon juhlasalin yrittäjänä on toiminut helmikuusta 2018 alkaen Manu Events, ja nyt toimintaa jatkaa Herkkupiste.

–  Akatemiatalon juhlasali on ainutlaatuisen hieno tila ja suosittu juhlapaikka, joten olen iloinen, että sen toimintaa jatkaa näin hyvä tekijä, sanoo Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.
Toimintaan ei tule lainkaan katkoksia, sillä Manu Events hoitaa kaikki Akatemiatalon juhlasaliin sovitut tilaisuudet tämän vuoden loppuun asti, ja vuoden 2020 alusta puikkoihin astuu uusi yrittäjä.

Herkkupiste ottaa Akatemiatalon uusien tilaisuuksien myynnin haltuunsa jo nyt marraskuun alusta.

Akatemiatalon juhlasalista luopuminen on osa Manu Eventsin uutta strategiaa, jossa keskitytään entistä tiiviimmin ravintolatoimintaan Kupittaan alueen Maunoissa sekä Turun ja Helsingin Bassi-ravintoloissa. Lisäksi Manu Events avaa Turun ydinkeskustaan brittipubin helmikuussa 2020.
–  Teimme tänä syksynä päätöksen siitä, että keskitämme catering-toiminnan jatkossa pääsääntöisesti Kupittaan alueelle. Luopuminen Akatemiatalosta on osa tätä ratkaisua, sanoo Kiili.

–   Olemme erittäin innostuneita päästessämme toimijaksi Turun upeimpaan juhlatilaan ja jatkamaan Manu Eventsin hyvää pohjatyötä, iloitsee Pauliina Aalto Herkkupisteeltä.

Aalto kertoo, että Herkkupiste keskittyy tuottamaan laadukkaita ja uniikkeja palvelukokonaisuuksia catering-palveluiden ympärille.
–   Jatkuvan kehitystyön, ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökunnan sekä tehokkaan palveluketjun avulla pystymme tuottamaan tarvittaessa useita päällekkäisiä tapahtumia ja suuriakin kokonaisuuksia, laadusta tinkimättä, Aalto sanoo.

Herkkupiste käynnistää Akatemiatalon juhlasalin myötä ainutlaatuisen palvelukonseptin yhdistämällä historiallisesti merkittävän juhlatilan, laadukkaan catering-palvelun sekä sujuvat tapahtumaratkaisut yhdeksi palvelukokonaisuudeksi asiakkaalle.

Akatemiatalon juhlasalin nettisivut

Akatemiatalon juhlasalin uudet varaukset/Herkkupiste: myynti@herkkupiste.fi tai 040 1488555
Akatemiatalon juhlasalin nykyiset varaukset/Manu Events: myynti@manuevents.fi
Lisää uutisia

Pyydä tarjous!

Täytä lomake tästä

Palautelomake

Peruuta