Kokoukset, lounaat ja iltatilaisuudet

Tarjoilut kokouksiin, lounaat ryhmille ja tyylikkäät iltatilaisuudet - kaikki onnistuu! 

Mauno hoitaa kaikki vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kokous-, tapahtuma- ja edustustilojen tilaisuuksien tapahtumatarjoilut ja palvelee kaikkia yrityksiä Turun Tiedepuiston alueella Kupittaalla. Tilaa vaikkapa maistuva aamiainen toimistolle tai raikkaat smoothiet kokousvieraille. Kysy lisää Mauno-ravintoloiden kassalta!

Otamme uudet menut käyttöön 1.4. alkaen. Vaihtoehdot löydät tältä sivulta!

Mauno Catering toimittaa catering-palveluita Kupittaan alueelle arkisin klo 7-16. Toimitamme tilauksia näihin kohteisiin: BioCity, ElectroCity, EuroCity, DataCity, TriviumCity, PharmaCity, ICT-City, parhaillaan rakenteilla olevat Veritaksen talo ja Campus.

Esimerkkimenut löydät alta, menuista löytyvät hinnat ovat voimassa Maunon omissa tiloissa (Mauno BioCity, Mauno ElectroCity, Mauno TriviumCity).
Kysy Joki-tarjoiluista Joen myyntipalvelusta!

Tiedustelut ja tilaukset p. 010 315 3000 tai myynti@jokiturku.fi

Juhlat ja merkkipäivät

Tapahtumatarjoilut

Kausimenut

Ajankohtaista

Maunojen toiminta loppuu toistaiseksi

BioCityn, ElectroCityn ja TriviumCityn Maunot sulkeutuvat toistaiseksi 6.7.2020

Kevät on ollut Maunoille todella hankalaa taloudellisesti ja asiakkaat ovat maaliskuun jälkeen kadonneet myös Kupittaalta. Osa Maunoista on ollut koronan myötä suljettuna jo maaliskuun lopulta lähtien, koska etätyöt sekä valtion rajaukset ovat verottaneet tuntuvasti asiakasmääriä läpi kevään ja kesän.

Vielä kesäkuussakin, Suomen avatessa rajoituksia, lounasmyynti on edelleen pudonnut viime vuoden vastaavasta ajankohdasta n 75%. Kun koronakevään ja kesän kokoukset sekä muut tilaisuudet on peruttu ja syksyn tapahtumia järjestetään epävarmuuden takia todella varovasti, niin nyt oli vaan pakko laittaa lappu luukulle.

- Joudumme valitettavasti lopettamaan Maunojen toiminnan toistaiseksi yrityksellemme tänä keväänä kasautuneiden taloudellisten vaikeuksien vuoksi, kertoo toimintaa pyörittäneen turkulaisen Manu Events -yrityksen toimitusjohtaja Santtu Kiili.

- Varmasti ravintolatoiminta syksyllä jatkuu Maunojen tiloissa jollakin tavalla ja teemme kaikkemme, että me saisimme jatkaa toimintaamme vielä kesän jälkeen, koska uskon edelleen alueen kehitykseen vahvasti ja entistä paremmille ravintolapalvelulle on kysyntää jatkossakin. On todella turhauttavaa katsoa vierestä, kun vuosien työ valuu maahan kuin hiekka sormien välistä mutta ei voi mitään. Nyt pitää vaan kääriä hihat ylös ja aloittaa kaikki alusta- yrittäjä Santtu Kiili toteaa positiivisena isoista vaikeuksista huolimatta.

Kupittaan alueen kokouspalveluita voi varata normaalisti Joki- vierailukeskuksesta: myynti@jokiturku.fi / 010- 3153000
Lisää uutisia

Pyydä tarjous!

Täytä lomake tästä

Palautelomake

Peruuta