Turun Kupittaan kolme Maunoa

Mauno BioCity

Mauno-veljessarjan vanhin jäsen on Mauno BioCity.

Kohta kuusivuotias Mauno BioCity on valoisa ja vilkas lounasravintola, joka tarjoaa päivittäin kolme eri lounasvaihtoehtoa. Maunon salista löytyy ruokaisa buffet, avokeittiössä valmistetaan annos suoraan asiakkaalle ja bistron puolella tarjolla on monipuolinen ja raikas salaattibaari.

Mauno BioCity on avoinna arkisin kello 10.30-13.

Ravintolan osoite on Tykistökatu 6.
Tutustu Mauno BioCityyn tarkemmin täällä.

Mauno TriviumCity

Keskimmäinen Maunoista, Mauno TriviumCity, avattiin vuonna 2015.

TriviumCityn katutasossa sijaitseva ravintola tunnetaan lämminhenkisestä palvelustaan.

Tarjolla on ruokaisa buffet-lounas tai monipuolinen salaattipöytä, josta voi koota itselleen annoksen.

Mauno TriviumCity on avoinna arkisin kello 11-13.

Ravintolan osoite on Lemminkäisenkatu 32.
Tutustu ravintolaan tarkemmin täällä.

Mauno ElectroCity

Nuorin Maunoista on kolme vuotta sitten avattu Mauno ElectroCity.

Keskellä ElectroCityn kiinteistöä sijaitsevassa ravintolassa on tarjolla kolme lounasvaihtoehtoa: maistuva buffet, monipuolinen salaattibaari ja vaihtuva streef food -annos, joka voi olla vaikkapa pizza tai hampurilainen.

Mauno ElectroCity on avoinna arkisin kello 10.30-13.

Ravintolan osoite on Tykistökatu 4.
Tutustu ravintolaan tarkemmin täällä.

Ajankohtaista

Historiallinen Akatemiatalon juhlasali siirtyy uusiin käsiin

Akatemiatalon juhlasali on historiallinen juhlatila Turun Tuomiokirkon vieressä, keskellä vanhaa Turkua. Nyt sen toiminta siirtyy uusille yrittäjille.

Akatemiatalon juhlasalin yrittäjänä on toiminut helmikuusta 2018 alkaen Manu Events, ja nyt toimintaa jatkaa Herkkupiste.

–  Akatemiatalon juhlasali on ainutlaatuisen hieno tila ja suosittu juhlapaikka, joten olen iloinen, että sen toimintaa jatkaa näin hyvä tekijä, sanoo Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.
Toimintaan ei tule lainkaan katkoksia, sillä Manu Events hoitaa kaikki Akatemiatalon juhlasaliin sovitut tilaisuudet tämän vuoden loppuun asti, ja vuoden 2020 alusta puikkoihin astuu uusi yrittäjä.

Herkkupiste ottaa Akatemiatalon uusien tilaisuuksien myynnin haltuunsa jo nyt marraskuun alusta.

Akatemiatalon juhlasalista luopuminen on osa Manu Eventsin uutta strategiaa, jossa keskitytään entistä tiiviimmin ravintolatoimintaan Kupittaan alueen Maunoissa sekä Turun ja Helsingin Bassi-ravintoloissa. Lisäksi Manu Events avaa Turun ydinkeskustaan brittipubin helmikuussa 2020.
–  Teimme tänä syksynä päätöksen siitä, että keskitämme catering-toiminnan jatkossa pääsääntöisesti Kupittaan alueelle. Luopuminen Akatemiatalosta on osa tätä ratkaisua, sanoo Kiili.

–   Olemme erittäin innostuneita päästessämme toimijaksi Turun upeimpaan juhlatilaan ja jatkamaan Manu Eventsin hyvää pohjatyötä, iloitsee Pauliina Aalto Herkkupisteeltä.

Aalto kertoo, että Herkkupiste keskittyy tuottamaan laadukkaita ja uniikkeja palvelukokonaisuuksia catering-palveluiden ympärille.
–   Jatkuvan kehitystyön, ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökunnan sekä tehokkaan palveluketjun avulla pystymme tuottamaan tarvittaessa useita päällekkäisiä tapahtumia ja suuriakin kokonaisuuksia, laadusta tinkimättä, Aalto sanoo.

Herkkupiste käynnistää Akatemiatalon juhlasalin myötä ainutlaatuisen palvelukonseptin yhdistämällä historiallisesti merkittävän juhlatilan, laadukkaan catering-palvelun sekä sujuvat tapahtumaratkaisut yhdeksi palvelukokonaisuudeksi asiakkaalle.

Akatemiatalon juhlasalin nettisivut

Akatemiatalon juhlasalin uudet varaukset/Herkkupiste: myynti@herkkupiste.fi tai 040 1488555
Akatemiatalon juhlasalin nykyiset varaukset/Manu Events: myynti@manuevents.fi
Lisää uutisia

Pyydä tarjous!

Täytä lomake tästä

Palautelomake

Peruuta