Mauno-ravintolat Turun Kupittaalla

Mauno BioCity

BioCityn kiinteistössä sijaitseva ravintolamme on vilkas lounasravintola, joka palvelee myös kokousvieraita aamuvarhaisesta iltamyöhään. Ravintolamme osoite on Tykistökatu 6. Tutustu Mauno BioCityyn tarkemmin täällä.

Mauno TriviumCity

TriviumCityn katutasossa sijaitseva Mauno TriviumCity tunnetaan lämminhenkisestä palvelustaan ja maukkaista lounasruoistaan. Ravintolan osoite on Lemminkäisenkatu 32. Tutustu ravintolaan tarkemmin täällä.

Mauno ElectroCity

ElectroCityn kiinteistössä, katutasossa sijaitsevassa Mauno ElectroCityssä nautit maukkasta lounaasta. Lounasvalikoimamme uudistui syksyllä 2018! Ravintolan osoite on Tykistökatu 4. Tutustu ravintolaan tarkemmin täällä.

Ajankohtaista

Anna Maunon järjestää pikkujoulut!

Juhlitpa pienellä tai isolla porukalla, Maunosta järjestyy sopiva tila ja maistuva ruokaa – juomia unohtamatta! Haluatko saunoa tai tarvitsetko ohjelmaa – kaikki hoituu!

Pikkujouluja ja muita juhlia voit viettää esimerkiksi näissä tiloissa:

Mauno Sky - huipputason juhlatila upeilla näkymillä, sopii alle 25 hengen tilaisuuksiin. Kookas lasitettu terassi, avoterassi, tyylikäs sauna ja ulkoporeallas!

Mauno Circus - moderni ja värikäs juhlatila, josta näkymät kaupungin kattojen yli. Tila on sopiva enintään 50 hengen tilaisuuksiin. Kookas terassi, upea sauna ja ulkoporeallas!

Mauno-sali - viehättävä sali, joka sopii jopa 180 hengen illallistilaksi, soveltuu myös pienemmille ryhmille. Upealla led-valaistuksella toteutamme juuri tilaisuuteesi sopivan värimaailman.

Mauno Bistro -  tunnemallinen ravintolatila Mauno BioCityn yhteydessä, sopii noin 10-40 henkilölle

Akatemiatalon juhlasali - ainutlaatuinen, Suomen upeimpana pidettu juhlatila keskellä vanhaa Turkua. Tilaan mahtuu jopa 200 vierasta!

Ravintola Bassi - Turun tuorein kalaravintola Turun ydinkeskustassa, tarjolla kabinetteja 10-40 henkilölle sekä Club Bassi, joka on vuokrattavissa ma-to -iltaisin.


Maunon pikkujoulumenut vuodelle 2018 löydät tästä:

Pikkujoulubuffet 1
Pikkujoulubuffet 2
Pikkujoulubuffet 3
Pikkujoulumenu


Kysy lisää Maunon myyntipalvelusta, räätälöidään yhdessä juuri teille sopivat pikkujoulut!
p. 010 315 3000 tai sales@mauno.fi

”Tämä on upea ja vetovoimainen kohde” – Kari Suomi Akatemiatalon juhlasalin ravintolapäälliköksi

Suomen kauneimmaksi juhlasaliksi kutsuttu Akatemiatalon juhlasali on saanut ravintolapäällikön. Tehtävässä on aloittanut Kari Suomi.

–  Akatemiatalo on upea ja vetovoimainen kohde, ja tässä työssä pystyn hyödyntämään kaikkea sitä, mitä olen pitkän urani aikana oppinut, iloitsee Suomi.

Akatemiatalon juhlasalin yrittäjänä toimii Manu Events -yritys, jonka palveluksessa Suomi työskentelee. Akatemiatalo liitettiin yhdeksi Manu Eventsin kohteeksi tämän vuoden helmikuussa.

–  Kari Suomi on kova ammattilainen, ja Akatemiatalo on nyt erittäin hyvissä käsissä, kiittää Manu Eventsin kaupallinen johtaja Janne Tienpää.

–  Haluamme tämän rekrytoinnin myötä varmistaa, että pystymme jatkossakin vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin. Arvelimme etukäteen, että kiinnostus Akatemiataloa kohtaan tulee olemaan suurta, ja odotuksemme ovat vielä ylittyneet.

 

Kari Suomi on ollut pitkän uransa aikana aina siellä, missä tapahtuu.

Työura alkoi aikoinaan legendaarisesta turkulaisravintola Calamaresta, jossa vanha viinuri opetti oppipojan muun muassa silittämään työpaidat kunnolla. Kymmenen vuotta kului maineikkaassa ravintola Juliassa, sitten Suomi on muun muassa ollut avaamassa Macciavelli-ravintolaa Turun yliopistonmäelle ja käynnistämässä Unican juhlapalvelutoimintaa Turun vanhalinnassa. Turun kulttuuripääkaupunkivuotta 2011 Suomi seurasi Logomosta käsin ja oli myös mukana hoitamassa myös Circus Dracula -esitysten ruokatarjoiluja. Viime vuodet Suomi on työskennellyt ravintola Hus Lindmanissa.

–  Olen myös ”presidenttien mies”, sillä olin hoitamassa 2009 Turun linnassa järjestettyä valtioneuvoston 200-vuotisjuhlaa, jossa olivat mukana kaikki elossa olleet presidentit, eduskunnan puhemies ja korkeimman- ja hovioikeuden presidentit ja niin edelleen. Olen myös huolehtinut kolme kertaa Ruotsin kuningasparin ruokailuista ja kätellyt kahdesti Mauno Koivistoa, muistelee Suomi.

Suomi on työskennellyt uransa aikana sekä salin puolella että baarimestarina, ravintolapäällikkönä, palvelukoordinaattorina sekä myynnin ja markkinoinnin parissa.

Työn ohessa Suomi on kouluttautunut jatkuvasti, ja tällä hetkelläkin hän opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa. Vielä hiukan opintoja ja lopputyö, niin Suomi saa tradenomin paperit. Suomea kiinnostaa erityisesti palvelumuotoilu.

Turun tuomiokirkon vieressä sijaitseva Akatemiatalon juhlasali sopii erinomaisesta häihin, syntymäpäiviin, akateemisiin tilaisuuksiin sekä yritysjuhliin. Tilaan mahtuu tuoliriveillä noin 300 henkilöä ja istuvalle illalliselle noin 200 henkilöä. Tarjoilut tilaisuuksiin toimittaa Mauno Catering.

Lisätietoja löydät Akatemiatalon juhlasalin nettisivuilta

 

Kari Suomen tavoitat: 
p. 044 756 2218
kari.suomi@mauno.fi 

 

 
Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.