Turun Kupittaan kolme Maunoa

Mauno BioCity

Mauno-veljessarjan vanhin jäsen on Mauno BioCity.

Kohta kuusivuotias Mauno BioCity on valoisa ja vilkas lounasravintola, joka tarjoaa päivittäin kolme eri lounasvaihtoehtoa. Maunon salista löytyy ruokaisa buffet, avokeittiössä valmistetaan annos suoraan asiakkaalle ja bistron puolella tarjolla on monipuolinen ja raikas salaattibaari.

Mauno BioCity on avoinna arkisin kello 10.30-13.

Ravintolan osoite on Tykistökatu 6.
Tutustu Mauno BioCityyn tarkemmin täällä.

Mauno TriviumCity

Keskimmäinen Maunoista, Mauno TriviumCity, avattiin vuonna 2015.

TriviumCityn katutasossa sijaitseva ravintola tunnetaan lämminhenkisestä palvelustaan.

Tarjolla on ruokaisa buffet-lounas tai monipuolinen salaattipöytä, josta voi koota itselleen annoksen.

Mauno TriviumCity on avoinna arkisin kello 11-13.

Ravintolan osoite on Lemminkäisenkatu 32.
Tutustu ravintolaan tarkemmin täällä.

Mauno ElectroCity

Nuorin Maunoista on kolme vuotta sitten avattu Mauno ElectroCity.

Keskellä ElectroCityn kiinteistöä sijaitsevassa ravintolassa on tarjolla kolme lounasvaihtoehtoa: maistuva buffet, monipuolinen salaattibaari ja vaihtuva streef food -annos, joka voi olla vaikkapa pizza tai hampurilainen.

Mauno ElectroCity on avoinna arkisin kello 10.30-13.

Ravintolan osoite on Tykistökatu 4.
Tutustu ravintolaan tarkemmin täällä.

Ajankohtaista

Maunot myyvät jatkossa buffetista yli jäänyttä ruokaa edullisesti

Mauno-ravintolat haluavat osaltaan olla mukana vähentämässä ruokahävikkiä. Siksi ensi maanantaista alkaen kaikissa kolmessa Kupittaan alueen Mauno-ravintolassa aletaan myydä päivän lounasbuffetista yli jäänyttä ruokaa.

– Vastuullisuus ja hävikin pienentäminen ovat meille tärkeitä asioita kautta koko ruuanvalmistusketjun. Ruokailijoiden määrää on kuitenkin vaikea arvioida aina tarkasti, joten hävikkiä syntyy aina jonkin verran, sanoo Mauno-ravintoloita pyörittävän Manu Events -yrityksen liiketoimintajohtaja Kimmo Nurmi.

– Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon mahdollisuuden tehdä ilmastoteko ja vähentää ruokahävikkiä - ja samalla syödä hyvää ruokaa edullisesti vaikkapa illalla kotona.

Yli jäänyttä buffet-ruokaa myydään 14.10 alkaen päivittäin kello 13.15-13.45. ja sitä voi ostaa vain mukaansa. Asiakas kokoaa haluamansa annoksen itse ja hinta määräytyy annoksen painon mukaan. Ruoka on erittäin edullista, sillä se maksaa vain 5 €/kg.

Nurmi huomauttaa, että hävikkiruokaa on eri päivinä tarjolla hyvin erilaisia määriä.

– Ideana on, että myymme sen, mikä kyseisenä päivänä aidosti jäisi yli.

Turun Kupittaalla toimivat Mauno BioCity (Tykistökatu 6), Mauno ElectroCity (Tykistökatu 4) ja Mauno TriviumCity (Lemminkäisenkatu 32) myyvät lounasbuffetista yli jäänyttä ruokaa mukaan otettavaksi arkisin klo 13.15-13.45. maanantaista 14.10. alkaen.

Tulossa paljon uutta - Mauno Catering keskittyy asiakkaisiin Kupittaalla

– Laajennamme kokoustarjoiluita ja aamiaisvaihtoehtoja sekä kehitämme kasvisruokien valikoimaa. Korostamme kasvisten roolia kaikissa tarjoiluissamme, kertoo Mauno Cateringia pyörittävän Manu Events -yrityksen toimitusjohtaja Santtu Kiili.

Mauno Catering toimittaa kaikki tapahtumatarjoilut juuri laajentuneen Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kokouksiin ja tapahtumiin ja palvelee kaikkia yrityksiä Turun tiedepuiston alueella Kupittaalla. Mauno Cateringista saa esimerkiksi toimistolleen maistuvan aamiaisen tai piristävät smoothiet tai lounaan kokousvieraille.

– Haluamme keskittää resurssejamme ja siksi suuntaamme Mauno Cateringin toiminnan jatkossa pääsääntöisesti Tiedepuiston alueelle. Teemme tämän syksyn aikana tuotekehitystä, ja asiakkaat tulevat huomaamaan muutoksia kautta linjan, lupaa Kiili.

Mauno Catering toimittaa catering-palveluita arkisin kello 7-16 Turun Tiedepuiston alueelle, eli rakennuksiin BioCity, ElectroCity, EuroCity, DataCity, TriviumCity, PharmaCity, ICT-City, parhaillaan rakenteilla olevat Campus ja Veritaksen talo.  

Mauno Cateringin tuotteet löytyvät Maunon nettisivuilta.
Mauno Cateringin tuotteita voi tilata nettisivuilta löytyvällä lomakkeella ja sähköpostitse myynti@manuevents.fi

Kokous- ja juhlatiloja ja niiden tarjoiluja voi tilata numerosta 010 315 3000 ja sähköpostiosoitteesta myynti@jokiturku.fi

Kuvassa Mauno-ravintoloiden ravintolapäällikkö Marika Kivimäki.
Lisää uutisia

Pyydä tarjous!

Täytä lomake tästä

Palautelomake

Peruuta