Faraday

Mauno ElectroCityn kokousmaailmassa sijaitseva Faraday sopii enintään kuudelle henkilölle, mutta se voidaan yhdistää Gauss-kabinettiin, jolloin paikkoja on 12. Kuvassa näkyy yhdistelmä Faraday-Gauss.

Faradayn varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys. 

ElectroCityssä sijaitsevassa, vuonna 2016 valmistuneessa kokousmaailmassa on yhteensä kuusi kokoustilaa, joista osa on yhdisteltävissä toisiinsa. Moderneissa, valoisissa ja värikkäissä kokoustiloissa on miellyttävä pitää kokousta. Tiloista löytyy LCD-näyttö, joka on varustettu HDMI- ja
VGA-liitännöillä. Tiloissa on myös wlan-yhteys. Kokousasiakkaat saavat vapaasti käyttää kahvi- ja kivennäisvesiautomaattia, jotka löytyvät kokoustilojen läheisyydestä.

Kokoukseen on helppo yhdistää tarjoiluja, vaikkapa herkullinen lounas tai kahvitarjoilu. Ruokailut hoituvat joko kabinetissa tai aivan niiden vieressä sijaitsevassa ravintola Mauno ElectroCityssä.

ElectroCityn kokoustilojen hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset, esimerkiksi lounaskokokuksen hinta sisältää sekä kokoustilan vuokran että lounaan! ElectroCity sijaitsee Turun Kupittaalla, Tiedepuiston alueella. Se on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kupittaan rautatieasemalta ja parin minuutin automatkan päässä Turun keskustasta.

Jätä tarjouspyyntö