Braun

Mauno ElectroCityn kokousmaailmassa sijaitseva Braun sopii 2-11 henkilölle. Se voidaan yhdistää Ampere-kabinettiin (kuten kuvassa), jolloin paikkoja on 22. Sekä Ampere- että Braun-kabinetit ovat ikkunallisia.

Braunin varusteluna on LCD-näyttö hdmi-liitännällä sekä wlan-yhteys. 

ElectroCityssä sijaitsevassa, vuonna 2016 valmistuneessa kokousmaailmassa on yhteensä kuusi kokoustilaa, joista osa on yhdisteltävissä toisiinsa. Moderneissa, valoisissa ja värikkäissä kokoustiloissa on miellyttävä pitää kokousta. Tiloista löytyy LCD-näyttö, joka on varustettu HDMI- ja
VGA-liitännöillä. Tiloissa on myös wlan-yhteys. Kokousasiakkaat saavat vapaasti käyttää kahvi- ja kivennäisvesiautomaattia, jotka löytyvät kokoustilojen läheisyydestä.

Kokoukseen on helppo yhdistää tarjoiluja, vaikkapa herkullinen lounas tai kahvitarjoilu. Ruokailut hoituvat joko kabinetissa tai aivan niiden vieressä sijaitsevassa ravintola Mauno ElectroCityssä.

ElectroCityn kokoustilojen hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset, esimerkiksi lounaskokokuksen hinta sisältää sekä kokoustilan vuokran että lounaan! ElectroCity sijaitsee Turun Kupittaalla, Tiedepuiston alueella. Se on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kupittaan rautatieasemalta ja parin minuutin automatkan päässä Turun keskustasta.

Jätä tarjouspyyntö

Palautelomake

Peruuta