Juhlatilat Turku

Firman juhlat, pikkujoulut, häät, karonkka... Meillä onnistuu kaikki!

Monipuoliset juhlatilat ympäri vuoden!

Maunon juhlatiloissa järjestät tapahtumia ympäri vuoden. Kaikki tilat ovat  tyylikkästi kalustettuja sekä teknisesti hyvin varustettuja. Ravintoissa on anniskeluoikeudet, mutta sauna- ja edustustiloihin voit tuoda omat juomat. Ruokatarjoilu tulee tilata kaikkiin tiloihin Maunosta! 

 

Anna Maunon hoitaa!

Maunon myyntipalvelun kautta saat tilaisuuteesi tilojen, ruokien ja juomien lisäksi ohjelmaa kuten taikurin, sirkusakrobatiaa, bändin, DJ:n tai karaoken. Lisäksi autamme sinua tarvittaessa ilmoittautumisissa, bussikyydeissä, vieraiden majoittamisessa sekä jatkopaikan järjestelyissä.

 

Mauno- salissa järjestät pikkujoulut isommallekin porukalle (50-150 hlö)

Olemme Maunossa panostaneet ruokaan ja kaikki tarjoilut ovat varmasti tasokkaita ja alusta loppuun asti omassa keittiössämme valmistettuja. Myyntipalvelumme suunnittelee yhdessä sinun kanssasi tapahtuman pienintä yksityiskohtaa myöden ja henkilökuntamme varmistaa #maunolife- palveluasenteella, että kaikki tapahtuu sovitulla tavalla.

Illan kustannukset koostuvat mm. salin tilavuokrasta, tarjoiluista, esiintyjistä sekä mahdollisesta lisätekniikasta ja koristeluista. Salissamme on valkoiset yhtenäiset pöydät, tanssilattia, tilaa bändille sekä valkokangas, videotykki sekä puheäänentoisto. Modernilla Led- valaistusjärjestelmällä saadaan luotua tilaan toivottu tunnelma valojen värejä muuttamalla. Tilavuokraan sisältyy myös jouluinen somistus, koristekaitaliinat pöytiin sekä tuikut ja taustamusiikki toiveiden mukaan. Ravintolan yhteydessä on baari, joka voi olla tarvittaessa avoinna omakustanteisesti tai firman piikkiin.

Katso täältä Mauno salin edullinen pikkujoulutarjous 2017 

Maunon pikkujouluvieraat pääsevät myös jatkoille kaupungin suositumpaan yökerhoon veloituksetta sisään! (Rajoitetut päivät)

 

Tilaa Mauno Catering sinunkin pikkujouluihisi!

Mikäli et löydä meiltä sopivaa juhlapaikkaa tai vietätte tilaisuuden vaikka omalla toimistolla, niin pyydä tarjous maistuvasta tarjoilusta Maunosta. Meiltä saat myös tarvittaessa tarjoilijat hoitamaan tilaisuutta, koristelut sekä vinkkejä jatkopaikasta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kysy lisää Maunon myyntipalvelusta Jutalta ja Leenalta, sales@mauno.fi / 010-3153000

 

 

 

 

 

 

 

Jätä tarjouspyyntö