Vauhdilla kasvava Manu Events nappasi viestintäjohtajakseen Heli Niemisen

- Olemme saaneet timantin! Halusimme tiimiimme kovan luokan ammattilaisen, ja Heli Nieminen jos kuka tuntee turkulaisen ruokakulttuurin ja alan toimijat, iloitsee Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.

Manu Events on kasvanut muutamassa vuodessa erittäin merkittäväksi ravintolatoimijaksi Turun alueella ja kasvattanut liikevaihtoaan vuosittain hurjalla tahdilla. Manu Eventsiin kuuluvat muun muassa Kupittaan alueen supersuositut Mauno-ravintolat sekä niiden upeat sauna- ja kokoustilat, Uittamo paviljonki, Akatemiatalon juhlasali, monipuoliset catering-palvelut ja kesällä Turun jokirantaan avautuva uusi 150-paikkainen kalaravintola.

Yritys satsaa nyt voimalla markkinointiin ja viestintään rekrytoimalla riveihinsä pitkän linjan viestinnän ammattilaisen ja ruoka-alan asiantuntijan Heli Niemisen.

- Manu Events on kasvava, dynaaminen yritys, joka tarjoaa mahtavan aitopaikan turkulaiseen ruokakulttuuriin. Tämä on minulle uusi, huikean kiinnostava mahdollisuus, sanoo Nieminen.

Hän tulee työssään kehittämään yrityksen sisäistä sekä ulkoista viestintää ja lisäksi vastamaan sosiaalisen median kanavista ja muun muassa yrityksen visuaalisesta ilmeestä.

- Yrityksen viestinnässä pitää sisäistää arvot ja tavoitteet, ja elää ja hengittää yrityksen tarinaa. Kysymys on yleisön tavoittamisesta ja laadukkaista sisällöistä. Manu Eventsin brändi on erinomainen ja sen kasvu on aivan huimaa. Lisäksi Santtu Kiili on sellainen ideamoottori, että vain taivas on rajana sille, mitä voimme saavuttaa.

Nieminen työskenteli pitkään Turun Sanomien toimittajana ja ruokasisältöjen tuottajana. Hän on Turun kaupungin ruokakulttuurilähettiläs ja kirjoittanut menestyskirjat Turku lautasella 1-3. Suomen keittiömestarit palkitsivat hänet vuoden ruokatoimittajana vuonna 2016.

 

Manu Events toimii useassa pisteessä eri puolilla Turkua. Kupittaalla BioCityssä, ElectroCityssä ja Triviumissa sijaitsevissa Mauno-ravintoloissa lounastaa yhteensä noin tuhat ihmistä päivässä. Uittamo paviljonki on merellinen kesäravintola, ja Turun Akatemiatalon juhlasalissa pidetään upeita juhlia vuoden ympäri. Vierailukeskus Joki on paikka, jossa kohtaavat päivittäin alueen yrityselämän edustajat. Manu Eventsin kruununjalokivi tulee olemaan Aurajokirantaan, Bassin taloon avautuva kalaravintola, joka valmistuu loppukesästä. Yritys järjestää asiakkailleen noin tuhat tapahtumaa kuluvan vuoden aikana.

Manu Eventsin liikevaihto on vuonna 2018 neljä miljoonaa euroa ja yritys työllistää 25 henkilöä. Manu Events rekrytoi nyt voimakkaasti ja kaksinkertaistaa henkilökuntansa kuluvan vuoden aikana.

 

Lisätietoja antavat:

toimitusjohtaja Santtu Kiili, p. 050 4390670, e-mail: santtu.kiili@mauno.fi

viestintäjohtaja Heli Nieminen, p. 044 7096787, e-mail: heli.nieminen@mauno.fi

Palautelomake

Peruuta