Turun ytimeen avautuu elokuun alussa kala- ja äyriäisruokiin erikoistunut ravintola Bassi

Turun Aurajokiranta saa elokuussa uuden ravintolan, kun turkulainen ravintola-alan kasvuyritys Manu Events avaa aivan kaupungin ytimeen uuden ravintolan, jonka nimeksi tulee Bassi.

150-paikkainen ravintola Bassi avautuu täydellisesti remontoidun Bassin talon toiseen ja kolmanteen kerrokseen ja sen erikoisuuksia ovat kala- ja äyriäisruuat.

Bassin talon kakkos- ja kolmoskerrokset eivät ole koskaan aiemmin olleet avoinna suurelle yleisölle, sillä tiloissa on ollut asuntoja, toimistoja ja yhdistysten toimitiloja. Tilojen muuttamista ravintolakäyttöön alettiin suunnitella vajaat kaksi vuotta sitten, ja nopeasti yhteistyökumppaniksi löytyi ravintola-alan yritys Manu Events, joka on tunnettu muun muassa Kupittaan alueen Mauno-ravintoloistaan.

- Unelmani on aina ollut perustaa ravintola Turun Aurajokirantaan, ja nyt se toteutuu elokuussa, hehkuttaa Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.

LINJANA FUN DINING

Ravintola Bassin linjana ei ole fine dining vaan fun dining.

- Bassi tarjoaa iloista, sosiaalista syömistä - jaettavia annoksia ja rentoa tunnelmaa. Erikoisuuksiamme ovat kaikki meren herkut, ja listaltamme löytyy esimerkiksi upea äyriäisvati. Mutta totta kai tarjolla on myös lihaa ja satsaamme paljon kasvisruokaan, kertoo Manu Eventsin ravintolatoimenjohtaja Kimmo Nurmi.

Ravintola Bassi on auki sekä lounasaikaan että iltaisin. Rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva 150-paikkainen ravintolasali jakaantuu useampaan kokonaisuuteen, joista osa toimii kabinetteina. Ravintolan kolmanteen kerrokseen tulee klubitila, ja sen yhteydessä on kattoterassi.

Elokuun lopussa avautuva ravintola Bassi tulee työllistämään noin 20 ihmistä.

Bassiin haetaan parhaillaan uusia työntekijöitä - lue täältä lisää!

Palautelomake

Peruuta