Turkuun avautuva brittipubi saa nimekseen River Bank

Odotus ja arvailu on nyt päättynyt: perinteisen The Old Bank -ravintolan tilalle tuleva, Turun ydinkeskustaan loppukesästä avautuva brittipubi saa nimekseen River Bank.
 

­Aurakatu 3 on perinteinen ravintolapaikka Turussa, sillä siinä on toiminut ravintola Old Bank jo 27 vuotta. Tila sai vuodenvaihteessa uudet vuokralaiset, mutta toiminta on jatkunut samalla konseptilla ja nimellä, sillä aiempi yrittäjä antoi luvan käyttää Old Bank -nimeä kesään asti.

Tulevana kesänä tiloissa tehdään remontti, ja kesän lopussa tilaan avautuu uudistunut pubi, josta saa myös ruokaa. Uuden pubin nimi julkistettiin perjantai-iltana Old Bankissa pidetyillä ravintolan 27-vuotissyntymäpäivillä.

— Halusimme kertoa tämän uutisen ensin kanta-asiakkaillemme, koska he ovat meille erittäin tärkeitä. Asiakkaillehan tätä työtä tehdään, kertoo yrittäjä ja Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili. ­
 


 — Kun mietimme uudelle pubillemme nimeä, järjestimme asiasta kilpailun Facebookissa. Ihmiset ottivat asian todella omakseen ja saimme huikean määrän, yli kolme sataa ehdotusta! Pubin konseptoinnissa on ollut mukana myös turkulaisia viestinnän ammattilaisia, ja saimme hyviä ehdotuksia myös heiltä, sanoo Kiili.

— Meille tärkeä kriteeri oli se, että nimen pitäisi olla helposti lausuttavissa – myös muutaman tuopillisen jälkeen. Heti kun näimme River Bank -nimen, tuli fiilis, että tässä se on! Tässä nimessä on aitoa brittipubin henkeä, ja se voi olla asiakkaiden suussa River Bank tai Riveri. Nimi se sopii hienolla tavalla Turkuun, koska Aurajoen tuntumassahan tässä ollaan, hehkuttaa Kiili.

— Voisi sanoa, että tässä nimessä on jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain sinistä! Uutta ja sinistä edustaa River, joka liittyy kaikille turkulaisille rakkaaseen Aurajokeen. Vanhaa edustaa sana Bank, ja sen sanan halusimme nimessä säilyttää.


Uusi River Bank -nimi otetaan käyttöön loppukesästä. Vanhalla Old Bank -nimellä ja konseptilla asiakkaita palvellaan aina jalkapallon EM-kisojen loppuun asti. Sitten on remontin vuoro.

Remontin myötä ravintolaan rakennetaan keittiö, ja jatkossa ravintolasta saa rehtiä pubiruokaa, kuten burgereita ja fish & chipsiä. Suunnitteilla on myös English breakfastin tuominen Turkuun.

Ravintola River Bankin ravintolapäällikkönä jatkaa Old Bankin ravintolapäällikkö Niko Järvinen. Hän on työskennellyt Old Bankissa yli 20 vuotta. Myös muu Old Bankin tuttu henkilökunta jatkaa River Bankin palveluksessa.

Järvinen odottaa innolla uutta konseptia.

– Uskon että siitä tulee todella hyvä juttu, ja erityisesti ruokatuote leventää asiakaskuntaamme. Toivon, että kaikki kanta-asiakkaat pysyvät mukana ja saamme paljon uusia asiakkaita. Kyllä se on hyvä, että saadaan piristystä tähän pajaan, Järvinen tuumii.


 

River Bank avautuu loppukesästä osoitteessa Aurakatu 3

Nettisivut: www.riverbank.fi
Facebook: River Bank
Instagram: riverbank_turku

 

 

Palautelomake

Peruuta