Tule töihin Akatemiatalon juhlasaliin! Etsimme myyntihenkistä ravintolapäällikköä

Haluatko työskennellä Suomen kauneimmassa juhlasalissa? Etsimme itsenäiseen, vastuulliseen työhön tottunutta ravintola-alan ammattilaista, joka ottaa vastuulleen Akatemiatalon juhlasalin myynnin ja tilaisuuksien toteuttamisen.

Turun tuomiokirkon naapurissa sijaitseva Akatemiatalon juhlasali on ainutlaatuinen juhlapaikka, jossa järjestetään muun muassa häitä, valmistujaisjuhlia ja konsertteja.

Etsimme vakituiseen, kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen ravintolapäällikköä, jonka vastuualueisiin kuuluu tilan myynti yhdessä myyntipalvelumme kanssa, tilan esittely asiakkaille sekä tilaisuuksien toteuttaminen. Työajat ovat vaihtelevat ja työ on osin ilta- ja viikonlopputyötä.

Oma auto on työlle välttämätön, samoin aiempi kokemus juhlien ja tapahtumien järjestämisestä.

Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa. Työ alkaa välittömästi.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja cv:si 28.8. mennessä sähköpostilla: kimmo.nurmi@mauno.fi 

Huom! Etsimme myös ravintolapäällikköä ravintola Mauno ElectroCityyn ja osa-aikaisia tarjoilijoita Maunoon!

HUOM! Hakuaika on päättynyt ja tehtävässä on aloittanut 1.10. Kari Suomi.


Manu Events Oy yrityksenä

Manu Events on voimakkaasti kasvava ja monipuolinen yritys. Toimipaikkojamme ovat Kupittaalla sijaitsevat Mauno-ravintolat, kesäravintola Uittamo Paviljonki, tilausravintola Akatemiatalon Juhlasali, ravintola Bassi Turun keskustassa sekä kokouskeskus Mauno Kupittaalla. Lisäksi tuotamme monipuolisesti catering-palveluita. Yrityksessämme on mahdollisuus monipuoliseen työnkiertoon sekä uusiin uramahdollisuuksiin!

Haluamme yrityksenä kannustaa henkilökuntaamme liikkumaan enemmän ja pitämään itsestään hyvää huolta. Tuemme henkilökuntamme työhyvinvointia monin eri tavoin ja olemme saaneet siitä hyvää palautetta. Olemme toteuttaneet mm. seuraavia työhyvinvoinnin aktiviteetteja henkilökunnallemme:

* Liikunta- ja virikesetelit
* TYKY-aktiviteetit henkilökunnan kanssa
* Kesäjuhlat
* Pikkujoulut
* Henkilökunnalle laajennettu tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle

Yrityksemme myös sponsoroi kattavasti alueen urheiluseuroja ja henkilökuntamme pääsee osallistumaan monipuolisesti alueen urheilutapahtumiin.

Palautelomake

Peruuta