”Tämä on upea ja vetovoimainen kohde” – Kari Suomi Akatemiatalon juhlasalin ravintolapäälliköksi

Suomen kauneimmaksi juhlasaliksi kutsuttu Akatemiatalon juhlasali on saanut ravintolapäällikön. Tehtävässä on aloittanut Kari Suomi.

–  Akatemiatalo on upea ja vetovoimainen kohde, ja tässä työssä pystyn hyödyntämään kaikkea sitä, mitä olen pitkän urani aikana oppinut, iloitsee Suomi.

Akatemiatalon juhlasalin yrittäjänä toimii Manu Events -yritys, jonka palveluksessa Suomi työskentelee. Akatemiatalo liitettiin yhdeksi Manu Eventsin kohteeksi tämän vuoden helmikuussa.

–  Kari Suomi on kova ammattilainen, ja Akatemiatalo on nyt erittäin hyvissä käsissä, kiittää Manu Eventsin kaupallinen johtaja Janne Tienpää.

–  Haluamme tämän rekrytoinnin myötä varmistaa, että pystymme jatkossakin vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin. Arvelimme etukäteen, että kiinnostus Akatemiataloa kohtaan tulee olemaan suurta, ja odotuksemme ovat vielä ylittyneet.

 

Kari Suomi on ollut pitkän uransa aikana aina siellä, missä tapahtuu.

Työura alkoi aikoinaan legendaarisesta turkulaisravintola Calamaresta, jossa vanha viinuri opetti oppipojan muun muassa silittämään työpaidat kunnolla. Kymmenen vuotta kului maineikkaassa ravintola Juliassa, sitten Suomi on muun muassa ollut avaamassa Macciavelli-ravintolaa Turun yliopistonmäelle ja käynnistämässä Unican juhlapalvelutoimintaa Turun vanhalinnassa. Turun kulttuuripääkaupunkivuotta 2011 Suomi seurasi Logomosta käsin ja oli myös mukana hoitamassa myös Circus Dracula -esitysten ruokatarjoiluja. Viime vuodet Suomi on työskennellyt ravintola Hus Lindmanissa.

–  Olen myös ”presidenttien mies”, sillä olin hoitamassa 2009 Turun linnassa järjestettyä valtioneuvoston 200-vuotisjuhlaa, jossa olivat mukana kaikki elossa olleet presidentit, eduskunnan puhemies ja korkeimman- ja hovioikeuden presidentit ja niin edelleen. Olen myös huolehtinut kolme kertaa Ruotsin kuningasparin ruokailuista ja kätellyt kahdesti Mauno Koivistoa, muistelee Suomi.

Suomi on työskennellyt uransa aikana sekä salin puolella että baarimestarina, ravintolapäällikkönä, palvelukoordinaattorina sekä myynnin ja markkinoinnin parissa.

Työn ohessa Suomi on kouluttautunut jatkuvasti, ja tällä hetkelläkin hän opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa. Vielä hiukan opintoja ja lopputyö, niin Suomi saa tradenomin paperit. Suomea kiinnostaa erityisesti palvelumuotoilu.

Turun tuomiokirkon vieressä sijaitseva Akatemiatalon juhlasali sopii erinomaisesta häihin, syntymäpäiviin, akateemisiin tilaisuuksiin sekä yritysjuhliin. Tilaan mahtuu tuoliriveillä noin 300 henkilöä ja istuvalle illalliselle noin 200 henkilöä. Tarjoilut tilaisuuksiin toimittaa Mauno Catering.

Lisätietoja löydät Akatemiatalon juhlasalin nettisivuilta

 

Kari Suomen tavoitat: 
p. 044 756 2218
kari.suomi@mauno.fi 

 

 

Palautelomake

Peruuta