Rustiikkista pizzaa, salaattibaari, lounasbuffet – ravintola Mauno ElectroCityn lounastarjonta uudistui!

Ravintola Mauno ElectroCityn lounas on uudistunut! Uusi lounasvalikoima on tarjolla maanantaista 30.7. alkaen.

Turun Kupittaalla sijaitseva Mauno Electrocity on avannut ovensa kesätauon jälkeen uudistuneena. Tässä uudet lounasvaihtoehdot, jotka ovat tarjolla arkisin klo 11-13.30:
 

Lounasbuffet 10,40 e

Isompi vai pienempi nälkä? Kastiketta vai kasviksia? Päätä itse!

Mauno ElectroCityn lounasbuffetista voit koota mieleisesi annoksen. Ensimmäisellä viikolla tarjolla on vuoropäivinä savustettua lohta, tikka masala -kanaa, chili con carnea, BBQ-possua ja lihapullia pippurikastikkeella.

Lounaaseen kuuluu päivittäin vaihtuva kokonaisuus: lämmin ruoka, kolme erilaista salaattia, lämmin kasvislisuke ja perunaa, riisiä tai pastaa, lisäksi leipää ja levitettä, ruokajuomaksi vettä sekä aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

 

Viikottain vaihtuva street food 10,40 e

Herkutteluhetki työpäivän lomassa? Maistuisiko street food?.

Mauno ElectroCityn pizza uusittiin jo kesän alussa, ja uusi rustiikkinen, ohutpohjainen pizza on saanut paljon kiitosta. Sen täytteet vaihtuvat päivittäin, ja pizzan pinnalle lisätään aina paistamisen jälkeen reilusti tuoretta rucolaa.

Pizza saa nyt rinnalleen uutuutena kebabin ja valikoiman erilaisia hampurilaisia.

Kutakin street foodia on tarjolla aina viikko kerrallaan. Kierros alkaa pizzaviikolla, sitä seuraa hampurilaisviikko ja sitten vuorossa on kebab-viikko. Annokset vaihtelevat päivittäin, vaihtoehdot löydät täältä!

Street food -annokseen kuuluu leipä ja levite, ruokajuomaksi vesi sekä aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

 

Salaattibaari 2,20 e/100 g

Miten olisi raikas salaatti? Haluatko ottaa annoksen mukaan?

Mauno ElectroCityn uutuus on salaattibaari, jossa tarjolla on monipuolinen kattaus kasviksia, juureksia ja hedelmäpaloja sekä lukuisia proteiinilähteitä (vaihdelleen esimerkiksi kalaa, kanaa, tofua, nyhtöhernettä, kananmunia). Lisäksi päivittäin tarjolla on lämmin lisuke, joka tekee annoksesta ruokaisamman. Aloitusviikolla lämpimänä lisäkkeenä on muun muassa teriyaki-kanaa, kasvissamosaa ja savulohta.

Salaatin hinta määräytyy annoksen painon mukaan. Myös leipä ja levite punnitaan osana annosta.

Salaattiannokseen kuuluu ruokajuomaksi vesi ja aterian päälle kahvi/tee ja jälkiruoka.

Annossalaatti on myös helppo ottaa mukaan!

 

Lounasruokien valikoiman lisäksi uusimme Mauno Electrocityn palvelutiskin. Nyt tarjolla on kaksi aloituspistettä, ja ravintolassa asioiminen on entistä nopeampaa ja sujuvampaa.

Mauno ElectroCityn muutosten pohjana on alkukesästä tehty asiakaskysely, jossa kartoitettiin asiakkaiden toiveita. Niihin halutaan vastata entistä paremmin.

Kaikki Mauno ElectroCityn lounasvaihtoehdot ovat laktoosittomia (poikkeuksena jotkut salaattipöydässä tarjolla olevat juustot) ja useimmat pystytään toteuttamaan gluteenittomina. Kannattaa huomioida, että samassa tilassa käsitellään kuitenkin muun muassa jauhoja.

 

Maunon lounaslista löytyy täältä!

Ravintola Mauno ElectroCity sijaitsee Turun Kupittaalla, osoitteessa Tykistökatu 4, 20520 Turku.

 

Palautelomake

Peruuta