Ruokalähettiläs, vuoden positiivisin siirtyy Manu Eventsin talliin – juomaguru Tanja Raunio uuden ravintola Bassin pääbaarimestariksi

-Tämä nimitys saa varmasti sosiaalisen median sekaisin, sillä Tanja on Turussa – ja koko Suomessa – ruoka- ja juoma-alalla niin tunnettu hahmo, naurahtaa Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.

Voimakkaasti kasvava Manu Events avaa elokuussa Turun Aurajokirantaan uuden ravintola Bassin, jossa yhdistyvät ravintola, baari ja yökerho. Bassin juomatuotteesta vastaamaan on palkattu pitkän linjan baarimestari Tanja Raunio.

-Mietimme, kenet haluaisimme vastaamaan Bassin baarista ja yökerhosta ja niiden juomatuotteesta ja totesimme yksimielisesti, että Tanja Rauniota parempaa vaihtoehtoa ei ole, sanoo Kiili.

Kuplivaa innostusta
ja huipputiimi

Uuden ravintola Bassin pääbaarimestarina elokuun alussa aloittava Tanja Raunio on palkittu baarimestari ja kouluttaja, joka suhtautuu Turkuun ja Turun ravintoloihin suurella intohimolla. Hänet valittiin viime vuonna Vuoden positiivisimmaksi turkulaiseksi. Lisäksi Raunio on Turun Food Ambassador eli ruoka- ja juomakulttuurilähettiläs. Hän on työskennellyt pitkään turkulaisravintola Old Bankissa.

-Olen kuplivan innostunut tulevasta! Uusien haasteiden ja uusien toimijoiden kanssa työskentely on aina inspiroivaa, nyt saan ihan huipputiimin ympärilleni. Santtu Kiili on valtavan idearikas ja aikaansaapa, ja hänen sydämensä sykkii turkulaiselle ravintolakulttuurille.
-Manu Events on energinen ja menestyvä yritys, joka on voimakkaassa kasvussa. Tähän Manu Eventsin 'talliin' on ilo ja kunnia kuulua, summaa Raunio.

Raunio pitää blogeja Turun Sanomien TS Ruoka -sivustolla ja alkoholialan ammattilehti Shakerissa. Hän on toiminut Turun baarimestarien puheenjohtajana (2010-2015) ja Suomen baarimestarien hallituksen jäsenenä. Raunio voitti pronssia cocktailtekniikan SM-kisoissa vuonna 2015.

 

Turkulainen ravintola-alan kasvuyritys Manu Events toimii useassa pisteessä eri puolilla Turkua. Kupittaalla BioCityssä, ElectroCityssä ja TriviumCityssä sijaitsevissa Mauno-ravintoloissa lounastaa yhteensä noin tuhat ihmistä päivässä, lisäksi Mauno on Turun suurin kokouskeskus. Yrityksen tilausravintoloita ovat Uittamo paviljonki ja Turun Akatemiatalon juhlasali, ja tärkeä yhteistyökumppani on vierailukeskus Joki Turku. Yritykseen kuuluu myös suosittu Mauno Catering.
Elokuussa Manu Events avaa Turun ydinkeskustaan, Bassin taloon kala- ja äyriäisruokiin erikoistuvan ravintola Bassin.
Manu Eventsin liikevaihto on vuonna 2018 neljä miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 25 henkilöä. Manu Events rekrytoi nyt voimakkaasti ja kaksinkertaistaa henkilökuntansa kuluvan vuoden aikana.

Lisätietoja antavat:

toimitusjohtaja Santtu Kiili 
p. 050 4390670, e-mail: santtu.kiili@mauno.fi

viestintäjohtaja Heli Nieminen
p. 044 7096787, e-mail: heli.nieminen@mauno.fi

Palautelomake

Peruuta