Ravintola Bassi yhteistyöhön Lindrothin puutarha Deliverden kanssa

Syödäänkö Turussa Suomen tuoreimpia salaatteja? Paljon mahdollista!

Maariassa toimiva, Lindrothin puutarha Deliverde toimittaa nimittäin aamulla kerätyn sadon turkulaisravintoloihin ilman välikäsiä ja turhia odotteluja. Niinpä aamulla avomaalta ja kasvihuoneista korjatut salaatit, yrtit ja vihannekset ovat asiakkaiden lautasilla jo samana päivänä lounasaikaan.

Lindrothin supertuoreita tuotteita löytyy myös Turun Aurajokirantaan elokuun lopussa avautuvan ravintola Bassin annoksista sekä lounasaikaan että illallisella.  Erityisesti ne saavat loistaa Bassin kolmen ruokalajin vegemenussa.

– Lindrothin tuotteiden tuoreuden tunnistaa ja onkin ilo valmistaa ja suunnitella ruokaa, jonka kanssa tai jossa nämä herkulliset salaatit ja yrtit ovat tärkeässä osassa, kertoo ravintola Bassin keittiöpäällikkö Marko Jaakkola.

– Olen aina tykännyt käyttää Lindrothin maistuvia salaatteja. Asiakaspalvelu on aina ollut loistavaa ja toimitus toiminut hyvin, kehuu parhaillaan ravintola Bassin ruokalistaa valmisteleva Jaakkola.

 

Yhteistyö turkulaisravintoloiden kanssa on Lindrothin puutarhalle tuttua ja mieluista, sillä puutarhan asiakkaina on iso joukko huippuravintoloita sekä Turusta että Helsingistä. Yhteydenpito puutarhan ja ravintoloiden välillä on päivittäistä.

– Tilauksia tippuu pitkin päivää ja iltaa, yöllä niitä tulee jatkuvalla syötöllä ja mattimyöhäset kyselevät täydennyksiä joskus vielä aamullakin, naurahtaa yrittäjä Liisa Lindroth Lindrothin puutarhasta.

– Me ymmärrämme kokkeja hyvin, ja heidän työnsä muistuttaa meidän työtämme. Kaikki aloitetaan aina tyhjästä ja olet oman onnesi seppä siinä, miten kaikki onnistuu. Jokaisen onnistumisen takana on paljon kovaa työtä, miettii Lindroth.

Hän sanoo olevansa todella innoissaan siitä, että Turkuun saadaan kalaravintola. Pöytävarauskin ravintola Bassiin on jo tehtynä.

– Kala on mielestäni samanlainen raaka-aine kuin kasviksetkin – niiden käsittely todella mittaa kokin osaamisen, ja tarjolla voi olla todella huikeita - ja odottamattomiakin - makuelämyksiä!


Ravintola Bassi avautuu historialliseen Bassin taloon (Läntinen Rantakatu 9, 2.krs) perjantaina 31.8. 
Ravintola Bassin ruoka- ja juomalistat julkaistaan elokuun alkupuolella ravintolan nettisivuilla.
Tee pöytävaraus jo nyt osoitteesta www.bassi.fi

 

Lisätiedot:

Manu Events
viestintäjohtaja Heli Nieminen, p. 044 709 6787, heli.nieminen@mauno.fi

Palautelomake

Peruuta