Positiivista energiaa asiakkaille – Hanna Virta ravintola Mauno Electrocityn ravintolapäälliköksi

–  Asiakaspalvelussa täytyy olla läsnä siinä hetkessä, hymyillä ja antaa positiivista energiaa asiakkaille! Mielestäni asiakkaille kannattaa jutella mieluummin pari sanaa liikaa kuin liian vähän – siitä tulee molemmille hyvä mieli, summaa Hanna Virta.

Liki 30 vuotta ravintola-alalla työskennellyt Virta aloitti maanantaina Turun Kupittaalla toimivan ravintola Mauno ElectroCityn ravintolapäällikkönä.

Jatkossa jokaisella Kupittaan alueen Mauno-ravintolalla on nyt oma ravintolapäällikkönsä. Mauno BioCityn ravintolapäällikkönä jatkaa Marika Kivimäki, Mauno TriviumCityn ravintolapäälliköksi on nimitetty toiminnasta tähänkin asti vastannut Tuija Hevonkorpi ja ElectroCitystä vastaa jatkossa Hanna Virta.

 

Hanna Virta on pitkän uransa aikana työskennellyt muun muassa Kellariravintolassa, Ruissalon kylpylässä, Roccassa ja Logomossa. Lisäksi hän on kouluttautunut muun muassa viinimestariksi, ja työskennellyt Alkon palveluksessa Wiklundin viinimyymälässä, Myllyssä ja Kaarinan Alkossa.

Virta on vapaa-ajallaankin hyvän ruuan ystävä, ja hän kuuluu muun muassa Turun Paistinkääntäjiin ja Meno-Marttoihin.

Uuteen työhönsä hän suhtautuu innostunein mielin.

–  Mauno ElectroCity on mielestäni ihanan värikäs, raikas ja ilmava, ja tilaa on käytetty hyvin. Samaten kokoustilat ja juhlatila Mauno Circus ovat todella upeat, Virta sanoo.

Kuvassa: Marika Kivimäki (vas.), Hanna Virta ja Tuija Hevonkorpi.

 

Ravintola Mauno ElectroCity tarjoaa päivittäin lounasta klo 11-13.30, lounasvaihtoehdot löydät täältä! 
ElectroCitystä löytyy valikoima moderneja kokoustiloja, jotka sopivat 2-20 henkilölle. Kaikissa kokoustiloissa on suuri LCD-näyttö ja langaton wlan. 
ElectroCityn ylimmästä kerroksesta löytyy värikäs juhla- ja edustustila Mauno Circus. Sen tilat muuntuvat monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin, ja juhlijoiden käyttöön voi varata myös myös saunan ja ulkoporeammeen.

Palautelomake

Peruuta