Maunot keskittyvät ruokaan – kokoustilat ja saunat liittyvät osaksi Jokea

– Ravintolatoiminta on meidän vahvuutemme, ja nyt pystymme keskittymään siihen täysillä, sanoo Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.

Turun Kupittaalla Mauno-ravintoloiden yhteydessä tähän asti toiminut kokouskeskus Mauno liittyy lokakuun alussa osaksi Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokea ja siirtyy samalla Joki-brändin alle. Mauno-ravintolat puolestaan keskittyvät jatkossa palvelemaan lounasasiakkaitaan entistä paremmin. Lisäksi Maunot vastaavat edelleen kaikkien Joki-kokoustilojen kokoustarjoiluista, kahvituksista ja iltatilaisuuksista.

– Asiakkaalle mikään ei muutu, sillä he saavat edelleen kaikki palvelut – kokoustilat ja tarjoilut – yhdellä kertaa, ja samoilta tutuilta myyntipalvelun työntekijöitä.  Me voimme satsata ydintuotteeseemme, ruokaan, ja kiinteistön omistajalla, Turun teknologiakiinteistöillä, taas on enemmän resursseja kehittää tiloja ja niiden myyntiä. Näkisin, että tässä kaikki voittavat, Kiili kertoo.

Aiemmin kokouskeskus Maunoon kuuluneiden, BioCityssä sijaitsevien kokoustilojen Presidentti (kuvassa), Ministeri ja Manu-tilat sekä saunojen Mauno Sky ja Mauno Circus myynnistä vastaa jatkossa Turun teknologiakiinteistöt. Aiemmin Manu Eventsin myyntipalvelussa työskennelleet henkilöt siirtyvät lokakuun alussa Teknologiakiinteistöjen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Turun teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen näkee, että uudistus tukee koko ajan kasvavaa jakamistalouden ja yhteiskäytön trendiä.

– Yritysten tilojen tarve ja käyttö on muuttunut nopeasti. Ennen jokaisella työntekijällä oli oma huone, ja monilla yrityksillä oli omat neuvotteluhuoneet ja auditoriot. Nyt on siirrytty yhteisiin työtiloihin, ja koko ajan siirrytään yhä enemmän yhteisiin neuvottelu- ja edustustiloihin. Omien, kiinteiden tilojen tarve pienenee – ja se on myös merkittävä kulujen säästökohde yrityksille, sanoo Lehtinen.


Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kokous-, tapahtuma- ja edustustiloja sekä tapahtumatarjoiluja voi varata numerosta 010 315 3000 ja sähköpostiosoitteesta sales@manuevents.fi. 1.10. alkaen tiloja voi varata uudesta osoitteesta myynti@jokiturku.fi (myyntipalvelun puhelinnumero säilyy ennellaan). Kaikki Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen tilat löytyvät Joen nettisivuilta lokakuun alkuun mennessä.​

Mauno-ravintolat toimivat Turun Kupittaalla ElectroCityssä, BioCityssä ja TriviumCityssä. Maunoissa käy lounaalla arkisin noin tuhat asiakasta. Maunoja pyörittää Manu Events Oy, joka on yksityinen turkulainen ravintola-alan yritys, joka toimii Turussa ja Helsingissä.

 

Palautelomake

Peruuta