Maunon myymän hävikkiruuan myyntiaika muuttuu!

Mauno-ravintoloiden myymän hävikkiruuan myyntiaika muuttuu maanantaista 3.2. alkaen. Uusi myyntiaika on arkisin kello 13.30-13.45.

Mauno-ravintolat haluavat osaltaan olla mukana vähentämässä ruokahävikkiä. Siksi kaikissa kolmessa Kupittaan alueen Mauno-ravintolassa on jo usean kuukauden ajan myyty lounaan päätteeksi päivän lounasbuffetista yli jäänyttä ruokaa edullisesti.

– Vastuullisuus ja hävikin pienentäminen ovat meille tärkeitä asioita kautta koko ruuanvalmistusketjun. Ruokailijoiden määrää on kuitenkin vaikea arvioida aina tarkasti, joten hävikkiä syntyy aina jonkin verran, sanoo Mauno-ravintoloita pyörittävän Manu Events -yrityksen liiketoimintajohtaja Kimmo Nurmi.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon mahdollisuuden tehdä ilmastoteko ja vähentää ruokahävikkiä - ja samalla syödä hyvää ruokaa edullisesti vaikkapa illalla kotona.

Yli jäänyttä buffet-ruokaa voi ostaa vain mukaansa. Asiakas kokoaa haluamansa annoksen itse ja hinta määräytyy annoksen painon mukaan. Ruoka on erittäin edullista, sillä se maksaa vain 5 €/kg.

Nurmi huomauttaa, että hävikkiruokaa on eri päivinä tarjolla hyvin erilaisia määriä.

– Ideana on, että myymme sen, mikä kyseisenä päivänä aidosti jäisi yli.

Turun Kupittaalla toimivat Mauno BioCity (Tykistökatu 6), Mauno ElectroCity (Tykistökatu 4) ja Mauno TriviumCity (Lemminkäisenkatu 32) myyvät lounasbuffetista yli jäänyttä ruokaa mukaan otettavaksi arkisin klo 13.30.-13.45. 

Palautelomake

Peruuta