Maunon lounaskyydissä kulkee nyt myös raikasta Deliverden salaattia kotiin!

Nyt on Maunon verkkokaupassa tarjolla lounastarjoilun yhteydessä ostaa Deliverden raikkaita paikallisia salaatteja iso kassi kotiin. Kassi sisältää 4 raikasta salaattia sekä salaatinkastikkeen. Samaa salaattia myydään mm. torilla ja hinta on Maunon kautta todella hyvä, vain 15€ / kassi.

Salaattikassin sisältö

Romaine salaatti

Roomansalaatin lehdet ovat pitkiä, suuria ja karkeita, ja sen maku on tavallisen keräsalaatin makua voimakkaampi. Sitä käytetään tuoresalaateissa muihin salaattilajeihin sekoitettuna ja se sopii mainiosti myös lämpimiin ruokiin.

Lollo Rosso

Punertavan pehmeälehtisen salaatin maku on perussalaattia vahvempi. Värikkyytensä ja kauniin ulkonäkönsä takia lollo rossoa käytetään paljon koristelussa ja salaattisekoituksissa.

Frisee

Friseesalaatti on mieto ja makeahko salaatti, joka tuo runsautta ja kuohkeutta tuoresalaatteihin. Rapea salaatti sopii hyvin monenlaisiin ruokiin ja kauniiden lehtiensä ansioista sitä käytetään paljon myös koristeena.

Rucola

Rucolaa eli Sinappikaalia käytetään salaatteihin. Sinappikaalia voidaan lisätä pizzan päälle kypsentämisen loppuvaiheessa tai heti sen jälkeen. Sitä käytetään usein myös ruoka-annosten koristelussa. Maultaan sinappikaali on voimakas, joskus jopa pistävän sinappimainen.

Maunon sinappinen salaatinkastike

Tuoteseloste: rapsiöljy, appelsiinituoremehu, sinappi, punaviinietikka, sokeri, suola, mustapippuri. Kastikkeen parasta ennen päiväys on 15.10.2020

 

Tilaa oma salaattikassi Maunon lounastilauksen yhteydessä ja nauti!

 

Palautelomake

Peruuta