Maunon henkilökunta pidetään liikkeessä

 

Haluamme yrityksenä kannustaa henkilökuntaamme liikkumaan enemmän ja pitämään itsestään entistäkin parempaa huolta. Olemme määrätietoisesti tukeneet henkilökunnan työhyvinvointia monilla eri tavoin ja saaneet siitä myös todella hyvää palautetta.

Olemme tehneet v 2016 mm. seuraavia työhyvinvoinnin aktiviteetteja henkilökunnalle ja jatkamme samojen asioiden kanssa myös v 2017.

Liikunta- ja virikesetelit
Monipuolinen työhyvinvointikartoitus ja toimenpiteet yhteistyössä Ilmarisen kanssa
Paavo Nurmi- keskuksessa suoritetut monipuoliset kuntotestit 2 krt vuodessa
Johtoryhmälle toiminnallinen liikuntatunti 2 krt / viikossa
Kesäjuhlat
Pikkujoulut
Laajennettu tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle

Lisäksi olemme tukeneet alueellisesti eri urheiluseuroja ja kannustaneet omalla panoksellamme heitä kehittämään nuorten liikuntaa ja myös ammattiurheilua. Olemme tehneet monipuolista yhteistyötä salibandyssä mm. TPS:n edustusjoukkueen kanssa, jalkapallossa olemme tukeneet Kaarinan poikien junioreita, FC Interin edustusjoukkuetta ja toimineet FC TPS edustusjoukkueen yhteistyökumppanina. Jääkiekossa yhteistyötä on HC TPS edustuksen kanssa sekä TUTO Hockey:n edustusjoukkueen kanssa jonka osaomistaja myös olemme. Vuoden aikana tuemme myös ÅSK:n uimareita kohti suuria saavutuksia.

 

Keväällä liikutetaan henkilökuntaa aktiivisesti!

Edellä mainittujen tekemisten lisäksi olen tehnyt osalle henkilökunnasta erityisiä haasteita joilla työntekijät voivat kannustaa itseään kohti parempaa fyysistä kuntoa. Tavoitteena on aktiivisesti kannustaa käyttämään liikuntasetelit monipuoliseen liikkumiseen ja hyvinvointiin.

Punnerrus haaste

Haastoin keittiön tiskarin punnerruskilpailuun helmikuun alussa. Tavoitteena on kilpailla kumpi punnertaa enemmän 1 min aikana. Mikäli tiskari voittaa hän saa palkinnoksi toimia ravintolan esimiehenä yhden päivän ja toimitusjohtaja hoitaa seuraavan päivän tiskit.

Uintihaaste

Maunon tarjoilija Emilian haastoin 50m uintikilpailuun jossa hänen pitää alittaa toukokuun lopussa maaginen 40 sekunnin raja, toki myös toimitusjohtajan pitää aika alittaa. Kilpailun palkintona kunniaa sekä maukkaat Piispanmunkki kahvit Impivaaran kahviossa.

Elämäntapamuutos kuntotalo M&M:ssä

Henkilökunnasta Leena, Sebastian, Pinja ja Laura ovat valikoituneet ensimmäiseen tehoryhmään jotka käyvät viikottain Personal Trainerin ohjaamalla liikuntatunnilla kuntotalossa. PT tekee heille kunto-ohjelmat, ruokavaliot ja tavoitteena on saavuttaa kevään aikana elämäntapamuutos ruokailuun ja liikkumiseen.

Runfest

Maunon henkilökunta osallistuu kupittaalla liikunnalliseen Runfest- tapahtumaan 8.6. Tapahtuma on loistava tapa liikkua yhdessä upeassa kupittaan puistossa ja haastankin kaikki asiakkaat sekä yhteistyökumppanit mukaan liikkeelle hyvän asian puolesta.

 

Toivottavasti henkilökunnan parempi kunto ja iloisempi mieli näkyvät positiivisesti myös asiakaspalvelussamme.

Aurinkoista kevättä ja liikkumisen riemua kaikille!

 

Santtu Kiili

toimitusjohtaja

Manu Events Oy

 

 

Palautelomake

Peruuta