Mauno laajenee ElectroCityyn elokuussa 2016

Yrityksen liikevaihto 2015 oli 2 M€ (+37% vs 2014.) Yritys työllistää 25 henkilöä.

 

9 uutta kokoustilaa, tyylikäs edustustila sekä monipuolinen ravintola avataan elokuussa 2016

Mauno ElectroCity avataan elokuussa ElectroCityn kiinteistön katutasoon osoitteeseen Tykistökatu 4. Kokonaan uuden kokous- ja ravintolakonseptin tarkoituksena on täydentää nykyistä ravintolatarjontaa Turku Science Parkin alueella.

Valikoimassa on monipuolisesti ja terveellisesti valmistettuja tuotteita alueen työntekijöille, opiskelijoille sekä alueella vieraileville. Myös kasvis- ja vegaaniruokailijat on huomioitu. Kahvila aukeaa arkisin jo aamulla klo 7.30, jolloin tarjolla on monipuolinen tarjonta aamiaistuotteita. Lounaalla on tarjolla mm. maukasta pizzaa, täytettyjä patonkeja, salaatteja sekä päivittäin vaihtuvia street food-annoksia. Iltapäivällä ravintolasta voi hakea maukkaita suolaisia sekä makeita leivonnaisia kokoustiloihin tai toimistoon iltapäiväkahville. Ravintolan rento palvelumalli vastaa kauppojen ”palvelutiski”-ajattelua numerolappuineen, jolloin voi tutustua päivän tarjontaan jo omaa vuoroa odotellessa. Ruokailuastiat ovat kierrätettyä puuta, pahvia tai muovia, ja näin kaikki tuotteet ovat helposti otettavissa mukaan myös työpaikalle tai kotiin. Ravintolassa on n. 200 asiakaspaikkaa.

Ravintolan yhteyteen rakennetaan 9 erilaista kokoustilaa 2-20 hengelle, jotka on varusteltu modernilla kokoustekniikalla sekä langattomalla verkkoyhteyksillä. Tiloja vuokrataan myyntipalvelusta tai suoraan ravintolasta hop on/hop off -tyyliin tuntihinnoittelulla asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tilavuokrat sisältävät kahvin ja veden.

ElectroCityn ylimpään kerrokseen valmistuu upea Circus-edustustila 20-50 henkilölle. Tilassa on 3 erikokoista kokoustilaa sekä sauna, iso terassi ja suuri ulkoporeallas, josta voi katsella upeita kaupunkinäkymiä. Tarjoilut hoidetaan streetfood-tyyliin hotdog-vaunusta. Edustustilasta löytyy myös aito popcorn-kone.

 

Uusi visuaalinen ilme ja logot

Laajentumisen myötä Maunon visuaalista ilmettä on päivitetty ja eri ravintoloille on suunniteltu uudet, helpommin kohdistettavissa olevat logot. Jatkossa kaikki ravintolat on nimetty kiinteistöjen mukaan: Mauno BioCity, Mauno TriviumCity ja Mauno ElectroCity. Lisäksi edustustilat löytyvät jatkossa nimillä Mauno Sky sekä Mauno Circus.

– Maunon nimi löytyy jatkossa useammastakin paikasta Turku Science Parkissa. Tällöin myös viestinnällä on suuri merkitys, miten asiakkaat löytävät juuri oikean palvelun ja ravintolan luokse, toteaa yrittäjä Santtu Kiili.

Lisätiedot: Manu Events Oy, toimitusjohtaja Santtu Kiili, puh. 050 439 0670, santtu.kiili@mauno.fi

 

Kaikki varaukset ja kyselyt Maunon myyntipalvelusta: sales@mauno.fi / 010- 315 3000. (Arkisin 9-16)

Mauno laajentaa ElectroCityyn

 

Tagit:

Palautelomake

Peruuta