Manu Events palkkasi talousjohtajan: ”JP on oikea mies rahaministerin paikalle”

- Strategiamme on kasvaa voimakkaasti, ja tällä rekrytoinnilla tuetaan kasvuamme. Jan-Peter Hautaniemellä on pitkäaikainen ja vankka rahoitusalan osaaminen. JP on juuri oikea mies rahaministerin paikalle, kehuu Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.

Turkulainen ravintola-alan kasvuyritys Manu Events jatkaa rekrytointejaan, ja on palkannut Jan-Peter Hautaniemen talousjohtajaksi 1.6.2018 alkaen. Hautaniemistä tuli myös Manu Eventsin hallituksen jäsen.

- Näen, että tärkein tehtäväni on kasvun hallinta sekä rahoituksen ja investointien parissa työskentely. Tuon omat näkemykseni yrityksen päätöksenteon tueksi, sanoo Hautaniemi.

Kasvuyrityksessä on mielenkiintoista

- Turussa on positiivisesti erilaisia ja joukosta erottuvia ravintola-alan toimijoita, jotka eivät tyydy siihen, että asiat ovat kivasti, vaan haluavat koko ajan saavuttaa enemmän. Manu Events kuuluu ehdottomasti tähän joukkoon. On todella mielenkiintoista olla nyt itse mukana kasvuyrityksessä, jossa saa ideoida koko ajan uutta.

Hautaniemi on luonut pitkän uran yrityspankkiirina. Viime vuodet hän on toiminut Teknologiakiinteistöjen talousjohtajana ja työskennellyt omassa konsultointiyrityksessään.

Turkulainen ravintolamaailma on minulle tuttu jo pankkiirivuosiltani - sekä rahoitusnäkökulmasta että asiakkaan näkökulmasta. Turkulaisravintoloiden kabinetit ovat tulleet minulle erittäin tutuiksi ja eräänä jouluna olin syönyt joululounaan jo seitsemän kertaa ennen aattoa, nauraa Hautaniemi.

Kiinnostus ravintola Bassin kova

Kovana kulinaristina Hautaniemi odottaa innolla ravintola Bassin avautumista, ja pöytävarauskin on jo tehty valmiiksi.

- Bassi on saanut todella hyvän vastaanoton ja turkulaiset ovat tehneet sinne innolla pöytävarauksia, iloitsee Santtu Kiili.

Hän vinkkaa, että jos haluaa varmistaa paikkansa Bassiin syksyllä, pöytävaraus kannattaa tehdä jo kesän aikana.
 

Manu Events toimii useassa pisteessä eri puolilla Turkua. Mauno on Turun suurin kokouskeskus, ja Kupittaalla BioCityssä, ElectroCityssä ja Triviumissa sijaitsevissa Mauno-ravintoloissa lounastaa yhteensä noin tuhat ihmistä päivässä. Uittamo paviljonki on merellinen kesäravintola, ja Turun Akatemiatalon juhlasalissa pidetään upeita juhlia vuoden ympäri. Vierailukeskus Joki on paikka, jossa kohtaavat päivittäin alueen yrityselämän edustajat. Elokuussa avautuu Turun ydinkeskustaan, Bassin taloon kala- ja äyriäisuokiin erikoistunut ravintola Bassi. Manu Eventsin liikevaihto on vuonna 2018 neljä miljoonaa euroa ja yritys työllistää 25 henkilöä. Manu Events rekrytoi nyt voimakkaasti ja kaksinkertaistaa henkilökuntansa kuluvan vuoden aikana. Maaliskuussa yritys palkkasi viestintäjohtajakseen pitkän linjan ruoka-alan ammattilaisen, Heli Niemisen.

 

Lisätietoja antavat:

toimitusjohtaja Santtu Kiili 
p. 050 4390670, e-mail: santtu.kiili@mauno.fi

talousjohtaja Jan-Peter Hautaniemi
p. 040 6319177, e-mail: jan-peter.hautaniemi@mauno.fi

viestintäjohtaja Heli Nieminen
p. 044 7096787, e-mail: heli.nieminen@mauno.fi

Palautelomake

Peruuta