Kupittaalta saa nyt herkullista, rapeaa pizzaa - Mauno ElectroCityn lounas uudistui

- Koko Kupittaan alueella ei ole juurikaan tarjolla pizzaa. Asiakkaamme ovat kaipailleet valikoimaamme ohutpohjaista, kokonaista pizzaa. Nyt vastaamme kysyntään ja otamme sellaisen osaksi lounasvalikoimaamme, kertoo Mauno ElectroCityn keittiöpäällikkö Henri Kanervo.

Ravintola Mauno ElectroCityn pizzassa on rapea pohja, maukasta tomaattikastiketta, juustoraastetta ja päivittäin vaihtuvat täytteet. Jokainen pizza valmistetaan tilauksesta, eli sen saa eteensä uunituoreena. Koska pizzapohja on ohut, pizza kypsyy uunissa vain kolmessa minuutissa! Pizzan kaveriksi voit valita raikasta salaattia salaattipöydästämme.

Pizzan lisäksi Mauno ElectroCityn lounasvalikoimassa on tuttuun tapaan päivittäin vaihtuva street food -lounasbuffet ja salaattibuffet. Aiemmin valikoimassa ollut, paloina tarjoiltu pannupizza jää muutoksen myötä pois valikoimasta.

Maksuton jälkiruoka

Mauno ElectroCityn lounasta on täydennetty myös päivittäin vaihtuvalla jälkiruualla. Lounastajat saavat jälkiruuan kaupan päälle, eli lounaan hinta on sama kuin ennenkin. Jälkiruoka kuuluu kaikkiin lounasvaihtoehtoihin, samoin kaikkiin lounaisiin kuuluu kaupan päälle tee tai kahvi.

Street food -lounaan hinta on 10,40 euroa, salaattibuffet maksaa 9 euroa ja uusi ohutpohjainen pizza päivän täytteillä 10,40 euroa.
Street food - lounaaseen ja pizzaan kuuluu kaupan päälle salaattipöytä.

Mauno ElectroCityn lounaslistan löydät täältä

Tarvitsetko gluteenittoman annoksen tai haluatko kasvisruokaa - kysy vaihtoehtoja kassalta!

Mauno ElectroCity palvelee kesällä arkipäivisin kello 10.30-13. Aamiainen on poistunut valikoimasta kesän ajaksi.

Palautelomake

Peruuta