Haluatko uusia haasteita? Hae meille töihin!

Tule meille töihin!

Mikäli kaipaat uutta potkua urallesi tai haluaisit haastaa itsesi uusissa ympyröissä niin silloin on aika vaihtaa työpaikkaa.

Manu Events Oy on kasvava paikallinen ravintolayritys, jonka ravintoloita ovat mm. monipuoliset Mauno- ravintolat BioCityssä, TriviumCityssä ja ElectroCityssä. Maunoista löytyy paljon kokoustiloja, upeat edustus- ja saunatilat sekä kasvava catering- toiminta, joka nyt kipeästi kaipaa vetäjiä. Lisäksi yritykseen kuuluvat merellinen kesäravintola Uittamo Paviljonki, tilauskäytössä oleva upea Akatemiatalon Juhlasali sekä uusi- ja moderni vierailukeskus Joki.

Lisäksi avaamme kesällä jokirantaan uuden ruokaravintolan, jossa on myös laadukkaita kokous- ja juhlatiloja sekä aktiivista baaritoimintaa viikonloppuisin. 

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä n. 25 henkilöä sekä tarvittaessa vuokratyövoimaa. Liikevaihtoa oli v. 2017 n 2,9 M€ ja myynnin kasvua tälle vuodelle odotamme n. 30%, joten olemme kevään aikana palkkaamassa yhteensä n. 20 uutta ravintola-alan ammattilaista meille töihin. Jokirannan rekrytointi alkaa heti, kun tiedämme tarkan ajankohdan sille, milloin kiinteistön remontti valmistuu ja ravintola avataan, mutta arviolta vielä tämän kuun aikana. Tulemme tarvitsemaan monipuolisesti ravintola-alan henkilökuntaa keittiöön ja salin palvelutehtäviin, joten mikäli työpaikka varmasti mielenkiintoisessa konseptissa kiinnostaa, niin seuraa meidän nettisivuja tai someviestintää. 

Meillä arvostetaan työntekijöitä kovasti ja olemmekin panostaneet monipuolisesti työhyvinvointiin läpi vuoden. Henkilökuntaetuina ovatkin mukavien työkavereiden lisäksi mm. laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, liikuta-/ virikesetelit ja monipuoliset työhyvinvointia parantavat aktiviteetit.

Lisätietoja muista ravintoloista löydät täältä: www.uittamopaviljonki.fi, www.akatemiatalonjuhlasali.fi , www.vierailukeskusjoki.fi tai facebookista ja Instagramista, #maunolife 

 

Nyt avoinna olevat työpaikat:

Keittiömestari catering-palveluihin

Haemme keittiömestaria täysiaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Keittiömestarin tehtävänä on toteuttaa asiakkaiden ruokatoiveet vaikka unelmien hääjuhliin tai organisoida suurten tapahtumien laadukkaat ruokapalvelut sekä tietenkin kehittää monipuolisia catering- toimintojamme. Työ vaatii joustavuutta työaikoihin ja sisältää myös muita keittiötehtäviä yrityksen sisällä. Arvostamme aiempaa kokemusta catering- toiminnasta ja ajokortti on välttämätön työtehtävän hoidossa.

Salin vuoroesimies catering- palveluihin

Haemme salin vuoroesimiestä täysiaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Saliesimiehen tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa asiakkaiden toiveet vaikka unelmien hääjuhlista tai organisoida suurten tapahtumien laadukkaat ravintolapalvelut sekä tietenkin kehittää monipuolisia catering- toimintojamme. Työ vaatii joustavuutta työaikoihin, anniskelupassin ja sisältää myös muita salin työtehtäviä yrityksen sisällä. Arvostamme aiempaa kokemusta catering- toiminnasta ja ajokortti on välttämätön työtehtävän hoidossa.

Molempiin työpaikkoihin on hakuaikaa 15.3 saakka. Kaikki avoimet hakemukset lähetetään palkkatoiveineen sähköpostilla kimmo.nurmi@mauno.fi.

Lisätiedot ja kyselyt arkisin ravintolatoimenjohtaja Kimmo Nurmelle, 050-912 0000 / kimmo.nurmi@mauno.fi

 

Tervetuloa mukaan positiiviseen ja kehittyvään Maunolife- perheeseen!

 

 

Palautelomake

Peruuta