Energinen Mari Tuovinen tarttuu Maunossa uusiin haasteisiin: "Asiakas on tärkein!"

– Meillä on täällä Mauno ElectroCityssä aivan ihana asiakaskunta, ja monen kanssa on tultu tutuiksi. Olisi ihana rupatella heidän kanssaan enemmänkin, mutta usein lounas on niin hektinen, ettei siinä niin paljoa ehdi, sanoo Mari Tuovinen.

Asiakkaille jää onneksi nyt entistä enemmän aikaa, sillä Maunossa aiemmin kokkina työskennellyt Tuovinen on nyt nimitetty Mauno ElectroCityn salin vuoropäälliköksi.

Tuovisen tehtäviin kuuluu muun muassa ravintolan toiminnan kehittäminen, asiakastyytyväisyys, ravintolasalista huolehtiminen ja yhteistyö keittiön kanssa.

Asiakkaat tapaavat Tuovisen usein ravintolan kassalta tai salista. Hän toivoo, että mielessä oleva palaute kerrottaisiin rohkeasti hänelle.

– Asiakas on tärkein, joten kaikki palaute on todella arvokasta! Asiakaslähtöisestihän tätä pitää tehdä, ja kehittyä koko ajan.

 

Turun Kupittaalla sijaitseva Mauno ElectroCity on avoinna arkisin kello 10.30-13 ja tarjoaa päivittäin kolme erilaista lounasvaihtoehtoa. Ravintolassa ruokailee päivittäin 300-400 asiakasta.

– Ylivoimaisesti suosituin lounasvaihtoehto on buffet, sen valitsee noin puolet asiakkaistamme. Toinen puoli asiakkaista ottaa vaihdellen joko salaattiannoksen tai street food -annoksen, Tuovinen kertoo.

Street food -annoksina on vaihdellen esimerkiksi pizzaa ja hampurilaisia. Tänä syksynä on kokeiltu myös lautasannoksia. Ne on otettu innostuneesti vastaan ja palaute niistä on ollut hyvää.

 

Energinen Tuovinen opiskelee työnsä ohella restonomiksi. Hän odottaa innolla, että pääsee soveltamaan uusia opiskelun tuomia oivalluksia myös työelämään.

Opiskelu on Tuovisen sydäntä lähellä aina, ja hän haluaa kehittää itseään. Ennen ravintola-alaa Tuovinen työskenteli pitkään kaupan alalla. Kun hän opiskeli työn ohella ruokamestarin erikoisammattitutkinnon, syttyi rakkaus ruokaan. Pian Tuovinen päättikin kouluttautua kokiksi. Hän tuli ravintola Maunoon työssäoppimisjaksoon vuonna 2017 ja on sillä tiellä edelleen.

– Näiden viimeisten kolmen vuoden aikana Mauno ElectroCityn asiakasmäärä on lähes tuplaantunut! Olemme löytäneet sellaisen konseptin, joka toimii, ja sellaiset tuotteet, joista asiakkaat pitävät, Tuovinen iloitsee.

– Olemme kokeilleet vuosien varrella erilaisia asioita ja tuotteita, kuten esimerkiksi nuudelibuffettia ja puurobuffaa. Kokeilut ovat tärkeitä, jotta toiminta kehittyy ja löydämme sen, mitä asiakkaat haluavat. Eli jos asiakkailla on toiveita, minulle saa tulla kertomaan!


Mauno ElectroCity sijaitsee osoitteessa Tykistökatu 4. Kaikkien Kupittaan alueella toimivien kolmen Mauno-ravintoloiden lounaslistat löydät osoitteesta www.mauno.fi

Palautelomake

Peruuta