BioCityn kokoustiloja on uusittu kesällä 2016

BioCityn katutasossa tapahtuu kesän aikana uudistuksia, kun Presidentti-auditorio sekä Ministeri-luentosali saavat uudet ilmeet. Tilojen saneeraus alkoi juhannuksena ja valmiiksi ne saadaan Maunon kokousasiakkaiden iloksi elokuussa.

Tekstiilipalamatto

Presidentissä suurimman näkyvän muutoksen tuo uusi tekstiilipalamatto, jonka sävy muuttuu salin etuosasta takaosaan siirryttäessä tummasta vaaleaan. Uutta ilmettä auditorioon tuovat myös salin takaosaan tuleva tehosteseinämaalaus sekä verhojen uusiminen.

Kokoustekniikan osalta merkittävin uudistus koskee Presidentin kuva- ja äänitekniikkaa, joka uusitaan saneerauksen yhteydessä täysin. Penkkiriveille tuodaan sähköt tietokoneita ja kännyköitä varten ja samalla myös penkkirivien kirjoitusalustat uusitaan.

Presidentti-auditorion valaistukseen on niin ikään luvassa parannusta, sillä saneerauksessa uusitaan koko salin valaistus.  Uusinta tekniikkaa valaistuksen osalta edustaa salin etuosaan tuleva alas laskettu Barrisol-katto, johon voidaan projisoida kuvaa ja jonka avulla valaistuksen värisävyjä voidaan vaihtaa.

Ministeri-luentosalissa uudistukset koskevat lattiaa, tekstiilejä ja joiltakin osin tekniikkaa. Saneerauksessa vanha kokolattiamatto korvataan tekstiilipalamatolla ja tilan verhot uusitaan. Kokoustekniikan osalta uusitaan valkokangas, kaiuttimet, videotykit ja äänentoisto.

Palautelomake

Peruuta