Pauliina Timoska Bassin ravintolapäälliköksi: "Tekemisessä pitää olla kultareunus!"

Bassin uusi ravintolapäällikkö on kokenut ja verkostoitunut moniosaaja Pauliina Timoska.

– Oma roolini on se, että olen innostaja. Haluan että kaikilla on hyvä tehdä töitä, ja haluan että kaikessa tekemisessä on kultareunus – tehdään vähän jotain enemmän, ei vain perussuoritusta, sanoo uudessa tehtävässään tällä viikolla aloittanut Pauliina Timoska.

– Bassin takana on paljon osaamista, näkemystä ja kovaa työtä, joten on hienoa päästä mukaan rakentamaan tätä tarinaa.

Omaksi vahvuudekseen Timoska nostaa pitkän kokemuksensa alalta.

– Tällä alalla pitää tuntea ihmiset, tietää mitä missäkin tapahtuu ja ymmärtää sekä kaupungin että ihmisten tarpeet. Asiakkaillehan tätä tehdään!

 

Alun perin Pauliina Timoska lähti opiskelemaan tietotekniikan insinööriksi. Koska opinnot piti rahoittaa jotenkin, Timoska otti vastaan työpaikan tuttavan ravintolassa. Tehtävänä oli myydä shotteja – ja homma osoittautuikin varsin mukavaksi.

Pian opinnot jäivät, ja ravintola-ala kutsui.

– Olen sellainen, että tykkään touhuta ja tehdä koko ajan. Ei insinöörin työ olisi ollut ollenkaan minua varten, mutta ravintola-ala on juuri sellainen paikka, jossa saan toteuttaa itseäni, Timoska sanoo.

Uransa aikana Timoska on työskennellyt lukuisissa ravintoloissa, muun muassa Börsissä, Edisonissa, Roccassa, Blankossa ja di Trevissä. Viime vuodet hän työskenteli Linnateatterissa, ensin ravintolapäällikkönä ja sitten ravintolatoimenjohtajana.

 

Pauliina Timoska suhtautuu innostuneesti myös perjantai- ja lauantai-iltaisin avoinna olevaan Club Bassiin ja sen mahdollisuuksiin.

– Tila on todella tyylikäs ja sen sijainti on aivan loistava – siinä on mahdollisuuksia vaikka mihin! Minulla on kokemusta tapahtumien tuottamisesta, ja aion hyödyntää sitä. Club Bassilla on paljon annettavaa Turun iltaelämälle!
 

Ravintola Bassi (Läntinen Rantakatu 9, 20100 Turku) on auki maantaista lauantaihin sekä lounasaikaan että iltaisin. Bassin ruokalistan löydät täältä! Club Bassi on avoinna pe-la klo 18-04.

 

Palautelomake

Peruuta