Asiakkaiden suosikki Niko Järvinen jatkaa Old Bankin ja uuden brittipubin ravintolapäällikkönä

Niko Järvinen tuntee Old Bankin ravintolatilan, tuotteet ja asiakaskunnan perin pohjin – onhan hän työskennellyt paikassa jo yli 20 vuotta. Ja työskentelee edelleenkin, sillä Järvinen jatkaa tämän kevään ajan Old Bankin ravintolapäällikkönä ja vaihtaa sitten sujuvasti uuden brittipubin ravintolapäällikön pestiin kesän kuluessa.

Järvinen odottaa innolla uutta konseptia.

– Uskon että siitä tulee todella hyvä juttu, ja erityisesti ruokatuote leventää asiakaskuntaamme. Toivon, että kaikki kanta-asiakkaat pysyvät mukana ja saamme paljon uusia asiakkaita. Kyllä se on hyvä, että saadaan piristystä tähän pajaan, Järvinen tuumii.

Niko Järvinen on työskennellyt ravintola-alalla koko ikänsä. Ensin hän lähti opiskelemaan kokiksi, mutta melko pian baaripuolen työt alkoivat kiinnostaa enemmän. Asiaa avitti myös 1990-luvun lama, jonka myötä kokin paikkoja ei liiemmälti ollut tarjolla.

Old Bankin oven Järvinen avasi ensimmäisen kerran vuonan 1997. Sitä ennen hän oli työskennellyt mm. Teini-ravintolassa. Pankin alkuaikoina hän oli mukana myös avaamassa Panimoravintola Koulua.

– Old Bankissa minua on viehättänyt aina se, että olen saanut työskennellä todella asiantuntevien työkavereiden kanssa. Olen aina ollut kiinnostunut oluista, joten tämän työn kautta pääsin paneutumaan aiheeseen syvällisemmin. Olen myös sitä mieltä, että ihmisistä 99,9 % on mukavia – olen päässyt työni kautta tutustumaan aivan huikeisiin tyyppeihin, joita en olisi tavannut koskaan, jos en olisi ollut asiakaspalvelutyössä.

Vaativan työn vastapainoksi Järvinen urheilee paljon. Ulkoilun ja kehonpainolla tapahtuvan harjoittelun lisäksi mies treenaa kunto jujutsua ja suunnittelee elvyttävänsä vanhan thai-nyrkkeilyharrastuksensa.

– Urheilu on ainoa keino sille, että jaksaa painaa töitä, Järvinen naurahtaa.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Manu Eventsin piti avata brittipubi Turun ydinkeskustaan uudella konseptilla jo helmikuussa, mutta nyt sen lanseeraus on siirtynyt kesäkuukausiin. Toiminta Aurakatu 3:ssa kuitenkin jatkuu heti tammikuussa.

– Olemme sopineet, että saamme käyttää Old Bank -nimeä kesään asti, joten tuttu ja turvallinen Pankki palvelee tutun henkilökunnan voimin siis vielä tämän kevään ajan. Ovet ovat kiinni nyt tammikuun alussa parin viikon ajan, mutta avaamme mahdollisimman pian, sanoo  Manu Events -yrityksen toimitusjohtaja Santtu Kiili.

– Olemme todella onnekkaita, että Niko halusi jatkaa ravintolapäällikkönä uudessa konseptissamme. Hän on aivan käsittämätön tietopankki ja todellinen moniosaaja, lisäksi hän on asiakkaiden suosikki, eikä ihme, kiittelee


Lisätietoja Old Bankin ja brittipubin avaamisesta Old Bankin nettisivuilla ja Facebookissa tammikuun aikana!

Palautelomake

Peruuta