Monta hyvää syytä viettää kokous Maunossa

Maunossa vietätte varmasti onnistuneen kokouksen. Henkilökuntamme asiantuntemus, kokonaisvaltainen palvelu ja tilojen joustavuus sekä korkea taso takaavat sen, että kokouksenne sujuu huolettomasti. Halusit sitten pitää pelkän aamiaistilaisuuden tai viettää puolen tai kokonaisen päivän kokouksen, meiltä onnistuu kaikki!

Haluamme aina tarjota asiakkaillemme parasta laatua. Palvelumme on korkeatasoista ja tilamme ovat monipuoliset. Meillä on täydet valmiudet niin perinteisille kokouksille kuin ryhmätyötilaisuuksillekin. Onnistuneen kokouspäivän voi kruunata Maunon huippuluokan saunatilassa Triviumin katolla, josta on upeat näkymät yli Turun. Ruokamme on ammattitaidolla valmistettua ja meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme hyvien yhteyksien päässä aivan Kupittaan rautatieaseman tuntumassa ja vain pienen matkan päässä Turun keskustasta.

Ennakoiva, yksilöllinen palvelumme, reagointikykymme ja proaktiivinen otteemme takaavat, että asenteemme erottuu kokouskeskusten joukosta eduksemme.

Kuulostaa hyvältä, vai mitä? Tulkaa viettämään huoleton ja onnistunut kokous meillä. Annamme täyden laatutakuun ja lupaamme, että meistä jää hyvä maku.